Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Управо сада, Бранко Авдагић рече Шта да вам кажем? Живим фактички у две епархије, један део године у једној а други део године у другој, па скокнем мало до једне земље ван јурисдикције наше помесне цркве. А нећу вам рећи која ми је слава. Сигурно се неки надају да ћу написати свети Јосип Радник (Броз). Ха, ха, ха Nećeš da napišeš koja ti je slava? Ja ovo u životu nisam video. Navodno zbog sopstvene bezbednosti ... ma tjao... Лазар Нешић, Trifke, Hattori and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Управо сада, Trifke рече Eto meni je Djurdjic ili ti obnovljenje hrama Sv velikomucenika Georgija. I meni. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 3 минута, Hattori рече Načelno se slažem sa Vama, međutim ovaj forum ne čitaju i ne komentarišu samo aktivni korisnici na ovoj temi, te se zbog drugih treba truditi i odgovarati na postavljena pitanja. Trenutno dok pišem ovaj komentar tema je pregledana 1897 puta, sami Gospod zna ko sve čita, od djece, ljudi koji se juš uvijek traže.... radi njih vrijedi pisati, ne redi ovog trola, plaćenika ili šta je već... Е плаћеник, плаћеник добро си погодио. Баш ћу си купити трећи стан од хонорара за троловање на ЖРУ. Прва два сам купио од других форума. Trifke and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 @Бранко Авдагић Pretpostavljam da nemaš ni pravoslavne ikone kući, ni pravoslavne molitvenike, ni pravoslavne knjige, jer zbog sopstvene bezbednosti imaš svu protestantsku literaturu, el da? Hattori, Лазар Нешић, Trifke and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече I meni. А можда не славим славу. Шта мислиш о тој опцији? Сигурно ћеш помислити какав је то Србин, али ето Србин сам. Ако кажем то ми је слава, мораћу је славити! Лазар Нешић and Trifke је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече @Бранко Авдагић Pretpostavljam da nemaš ni pravoslavne ikone kući, ni pravoslavne molitvenike, ni pravoslavne knjige, jer zbog sopstvene bezbednosti imaš svu protestantsku literaturu, el da? Имам иконе, али су све католичке израде, шта има везе?! А имам пуно књига разних аутора и издавача, па чак и Куран, па чак и књиге Елен Вајт. Изведи сад закључак, да ли сам муслиман или адвентиста? Trifke and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Бранко Авдагић рече А можда не славим славу. Шта мислиш о тој опцији? Сигурно ћеш помислити какав је то Србин, али ето Србин сам. Ако кажем то ми је слава, мораћу је славити! Ne mislim opšte da si srbin, pre mi ličiš na nekog kanibala ne daj Bože koji je pojeo Srbina, pa je skrenuo u pamet zbog toga. Бранко Авдагић, Trifke, "Tamo daleko" and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Управо сада, Бранко Авдагић рече Имам иконе, али су све католичке израде, шта има везе?! А имам пуно књига разних аутора и издавача, па чак и Куран, па чак и књиге Елен Вајт. Изведи сад закључак, да ли сам муслиман или адвентиста? I ništa pravoslavno u kući, jer je bezbednost na prvom mestu, el da? Hattori, Trifke and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 А сад баш тролујем. Извињавам се. Много се извињавам! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 @Бранко Авдагић Nema veze raspeti smo mi odavno, znamo da ti to nećeš. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Гајић Написано Јануар 22, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Бранко Авдагић рече А сад баш тролујем. Извињавам се. Много се извињавам! Тебе не треба бановати! Тебе треба ресетовати! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бранко Авдагић Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече @Бранко Авдагић Nema veze raspeti smo mi odavno, znamo da ti to nećeš. Чекам бановање па ћу да вас тужим Кандићки, Пешићевој, омбудсману, хелсиншком комитету због нетолеранције, шовинизма... Да се итај ЖРУ коначно затвори Volim_Sina_Bozjeg and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 https://pravoslavnimisionar.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Hattori Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 1 hour ago, Бранко Авдагић рече Е плаћеник, плаћеник добро си погодио. Баш ћу си купити трећи стан од хонорара за троловање на ЖРУ. Прва два сам купио од других форума. Pa možda hoćete, fina se lova može zaraditi u NGO sektoru, samo još da progurate intervju sa Natašom Kandić, pa da vam i pouke.org daju procenat jer nam obogaćujete sadržaj na sajtu u ovim tužnim noćima samoće Ima da tri stana, po srpski zaradite. Trifke је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 Управо сада, Бранко Авдагић рече Чекам бановање па ћу да вас тужим Кандићки, Пешићевој, омбудсману, хелсиншком комитету због нетолеранције, шовинизма... Да се итај ЖРУ коначно затвори Ne mogu loodaci poput tebe da naštete ovom forumu i ovim ljudima ovde ali se ti sam zapitaj zašto smo te ovde ostavili a davno znamo za tebe... Hattori, Zoran Đurović and Trifke је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 22, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2018 пре 4 минута, Бранко Авдагић рече А сад баш тролујем. Извињавам се. Много се извињавам! Nema potrebe da se izvinjavas. Nego zasto lepo ne kazes da si protestant i to bi sve bilo u redu. Niko te nebi pojeo. Mogli bi da lepo fino razgovaramo na tu temu. Uopste nije problem . Nebio bio prvi protestant na ovom forumu. Pa nismo mi inkvizicija na ovom forumu! Hattori, "Tamo daleko" and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука