Jump to content

Glumci koje volim ...

Оцени ову тему

Препоручена порука

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Djapa рече

Glumci koje volim su zene, a od glumaca koji se profesionalno bave glumom bih izdvojio Toma Hardija i Brajana Krenstona iz serije "Breaking Bad" :D 

Koliko je meni poznato ne postoji u nasem jeziku srednji rod za ljude koji se bave gumackom profesijom. Tako sam ja napisao: Glumci koje volim imajuci u vidu da se pod time u obicnom govoru podrazumevaju i glumice. Dakle slobodno predstavi i glumice! ;)  

• Волим 1

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Trifke рече

Koliko je meni poznato ne postoji u nasem jeziku srednji rod za ljude koji se bave gumackom profesijom. Tako sam ja napisao: Glumci koje volim imajuci u vidu da se pod time u obicnom govoru podrazumevaju i glumice. Dakle slobodno predstavi i glumice! ;)  

Rodna senzitivnost je i meni strana, mada sam žena. Dok neki insistiraju na tome (glumac/glumica, plesač/plesačica, pravnik/pravnica) ja se osjećam diskriminisano ako me predstave majstoricom, ili artisticom. Ne, ja nisam to. Ja sam majstor, ili artista, jednako dobar kao i moje muške kolege. 
Ne brini, Trifke, nije do tebe, jer kako god da se izraziš, neko će se osjećati povrijeđeno.

OT- Kako slabo gledam filmske projekcije, i definitivno sam ljubitelj pozorišta, tako su moji omiljeni glumci upravo oni koji hleb zarađuju od dasaka koji život znače.
Najmilija mi je, naravno, moja seka. :sunce:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 13 часа, Djapa рече

Toma Hardija

On je sjajan u Birmingemskoj bandi i Tabuu (mada je ta serija jeziva) odlično se transformiše

• Волим 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Кевин Костнер

Том Хенкс

Роберт де Ниро

списак подугачак :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, Trifke рече

Ma salim se malo :) ne znam, Branka Katic :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

А нико до сада не помену Рона Џеремија...

Мени омиљен

Geoffrey-Rush_genius-interview-cover.jpg

Подели на овим сајтовима

giphy.gif

Giphy245 × 137

Robert Duvall

Sjajan, karakteran...pod stare dane liči na mog deda Arsu

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...