Jump to content

O ljubavi, dužini suknje i farisejima

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 20 минута, Снежана рече

да, али ти не знаш туђу намеру, значи да само према својим мерилима судиш

Bravo. Ne ja, nego svi sudimo po svojim kriterijumima, ne samo za suknje vec za sve u zivotu.

• Волим 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Снежана рече

да, али ти не знаш туђу намеру, значи да само према својим мерилима судиш

Koja je namere žene koja dođe kao neka polupana kamenjarka u miniću u manastir znajući za sva pravila i šta je manastir uopšte?ili ove što dolaze na krštenja obučene ko za Pink?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Koja je namere žene koja dođe kao neka polupana kamenjarka u miniću u manastir znajući za sva pravila i šta je manastir uopšte?ili ove što dolaze na krštenja obučene ko za Pink?

Ma brate zalutala je pa da se raspita gde je kafana... ociglenda namera. :navijanje:

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Кратос рече

па пре бих рекла да је ствар неваспитања и некултуре, него неке намере, ако неко са намером долази тако обучен у Цркву онда је то нека већа  патологија.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Trifke рече

Ruskinja koje su sve imale marame i bile zakopcane od vha do dna ali su te haljine bile skroz providne kao da su na plazi.

svet je pun paradoksa...i to samo zato jer ne shvataju sustinu...

• Свиђа ми се 1

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Морамо пазити да својом одећом не саблазнимо друге. Добро знамо какве мисли нам се врзмају по глави током молитве.

Е сад, исто тако, нисам крива ако се неко загледа у моју косу нпр., али сам крива ако дођем полуобучена.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Снежана рече

пре бих рекла да је ствар неваспитања и некултуре

tako je...upravo to...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Снежана рече

па пре бих рекла да је ствар неваспитања и некултуре, него неке намере, ако неко са намером долази тако обучен у Цркву онда је то нека већа  патологија.

Па шта је него намјера, неваспитање и некултура не искључују намјеру...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, JESSY рече

i odmah dotrci monahinja da mi skrene paznju da maramu ponovo navucem skroz na glavu..

nek dotrci, sta ti fali da je poslusas? jel to toliko tesko? poslusaj, istrpi, nece ti nista biti

пре 6 часа, JESSY рече

stajale su okolo kao policajci i nadgledale sta ko radi,

i treba, neki red mora da postoji, nemas pojma kakvog naroda ima,  u mnogim manastirima su i kamere postavili jer se izmedju ostalog i krade(ja bila pa videla)nazalost takva vremena dosla

пре 4 часа, Драшко рече

dal se smeje, dal mu deca vrište, plaču...igraju se...pa nije Crkva muzej!

Tvoje ponasanje u crkvi jeste tvoj odnos prema Bogu i prema onima koji mu sluze(svestenici,monasi i monahinje itd.)a i prema onima koji se zajedno sa tobom mole

isto tako da se i dete uci od malena, da zna gde ide i kako treba da se ponasa

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Sofija_ рече

sta ti fali da je poslusas? jel to toliko tesko? poslusaj, istrpi, nece ti nista biti

cenis...?

пре 24 минута, Sofija_ рече

nemas pojma kakvog naroda ima,

stvarno nemam pojma...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

Možda se sladi time da muči pravedne muške duše...žena je to,uživaju u tome da nas muče :))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, JESSY рече

svet je pun paradoksa...i to samo zato jer ne shvataju sustinu...

Već si par puta pomenula pa reko da pitam o kojoj suštini je reč?

Подели на овим сајтовима

Ajlu zarazio Vojvoda počela i ona da deli dislajkove...virus pod mač se širi ŽRU-om kao epidemija čak je i Blagovesnik oboleo,dislajkovo mi komentar na temi o Izraelu i Trampu.....12:smeha:.Vojvoda mu dođe ko trend seter i kao i svaka avangarda bi kritikovan na početku ,još uvek neshvaćen bejaše---:)) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...