Војвода7 Написано Новембар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 11 минута, Дидим рече Не знам, знам само да бих се ја убио да треба да робијам 25 година по иностранству јер сам био ратни вођа свог народа, поготово још као старац од 70 година, тако да сам његов чин гледао нетремице, са осећањем дубоког и истинског препознавања. Хрватски медији кажу да би он највјероватније изашао за коју годину... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 7 минута, Дидим рече Не знам, знам само да бих се ја убио да треба да робијам 25 година по иностранству Koliko znam, (možda grešim), Praljak je osuđen na 20 god. S obzirom na to da je već odležao trinaest, mogao je da traži uslovan otpust posle dve trećine izdržane kazne, i isti bi najverovatnije dobio. U najgorem slučaju bi ostao još godinu dve u hotelu Sheveningen, a onda bi se vrnuo u Ercegovinu gde bi ga obožavali kao Boga njegovi Ercegovci. Ovako, hebiga... kopitar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 5 минута, Дидим рече Не знам, знам само да бих се ја убио да треба да робијам 25 година по иностранству јер сам био ратни вођа свог народа, поготово још као старац од 70 година, тако да сам његов чин гледао нетремице, са осећањем дубоког и истинског препознавања. Робијао би у делукс апартману са обезбеђеном храном и пићем, вероватно и компом и high speed интернетом. Боље услове би имао него добар део хрватске популације кући. Оно, није баш да су му претила вешала или гулаг ако га осуде. Ivan Marković, Paradoksologija and Џуманџи је реаговао/ла на ово 3 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 18 часа, Православни Србин рече Будући да знам неке Дидимове ставове од раније, могу ти рећи да је његов став срамотан. Не зато што каже он нешто позитивно о непријатељу, него зато што констатно друге велича, а Србе пљује. Јеси ти луд или си ме побркао са неким? Сад те озбиљно питам? Ја на послу држим уста да не проговорим кад се покрену политичке теме, па да добијем отказ због национализма и клерикализма, на факултету су ме звали "радикал" и "Србенда", а сад ћеш ти још у ЛДП-овца да ме претвориш. Иди тражи девојку и жени се и прави децу, немој форум да користиш као вентил за сузбијене нагоне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 13 минута, Дидим рече Не знам, знам само да бих се ја убио да треба да робијам 25 година Mogao je da se ubije odma, čim je protiv njega objavljena optužnica, a ne malne na kraju robije. Okreni, obrni, ispao je idiot kosmičkih (pardon, kozmičkih) razmera... Православни Србин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 17 часа, Снежана рече @Ћириличар не, и ти и Дидим машите суштину, ако немате респекта према преживелима имајте макар према жртвама, ово што пишете је срамно било ко да је у питању. Човек је из Републике Српске, ја сам из Републике Српске Крајине. Ћириличар и ја смо ти који су преживели, а жртве су наши ујаци, стричеви и браћа од тетака. Некоме и очеви и рођена браћа, а такви се сигурно неће тиме бусати у груди на форуму кад их неко из Београда ко је рат гледао из топлог стана преко ТВ-а опомиње да имају више поштовања и да не величају усташе. Мислим, ако већ причамо о поштовању и респекту према преживелима и жртвама, ето да узгред истакнем ту "ситницу"... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 26 минута, Дидим рече Човек је из Републике Српске, ја сам из Републике Српске Крајине. Ћириличар и ја смо ти који су преживели, а жртве су наши ујаци, стричеви и браћа од тетака. Некоме и очеви и рођена браћа, а такви се сигурно неће тиме бусати у груди на форуму кад их неко из Београда ко је рат гледао из топлог стана преко ТВ-а опомиње да имају више поштовања и да не величају усташе. Мислим, ако већ причамо о поштовању и респекту према преживелима и жртвама, ето да узгред истакнем ту "ситницу"... Pa kad smo već kod sitnica, ja sam u tu krajinu došao iz toplog i mirnog Beograda upravo zato što sam od ustaša ljude branio.... Ivan Marković, Православни Србин and Вилер Текс је реаговао/ла на ово 2 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 25 минута, Дидим рече Човек је из Републике Српске, ја сам из Републике Српске Крајине. Ћириличар и ја смо ти који су преживели, а жртве су наши ујаци, стричеви и браћа од тетака. Некоме и очеви и рођена браћа, а такви се сигурно неће тиме бусати у груди на форуму кад их неко из Београда ко је рат гледао из топлог стана преко ТВ-а опомиње да имају више поштовања и да не величају усташе. Мислим, ако већ причамо о поштовању и респекту према преживелима и жртвама, ето да узгред истакнем ту "ситницу"... Немој мислити да сте вас двојица једини на форуму који су директно преживели рат у нашим Крајинама и Босни и Херцеговини. Има оних који су исто преживели и који не мисле да у овоме чину који је Праљак учинио има било чега за поштовање. Човек је учинио зло другима а на крају и себи. То што је он урадио је напредовање у злу до максимума, какво црно поштовање. Сатана се радује а хришћани филозофирају. Ivan Marković, Bernard, Православни Србин and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 1 минут, Вилер Текс рече Сатана се радује а хришћани филозофирају. Ovo je najjači i najtačniji komentar u istoriji forumašenja. Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 1 hour ago, Ivan Marković рече Drago magarence, i dalje imam utisak da postoji konfuzija oko tvoga spola A tema je??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 9 минута, Isusovo magare рече A tema je??? Tema je ova. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 Mislim da su mnogi Hrvati (pa i Praljak među njima, kao najdrastičniji primer do sada) poverovali kako Zapad voli njih jer je bombardovao nas (1995 i 1999). Ali Zapad ne voli ni Hrvate. Da Milošević nije bio imbecil, sada bi imali nešto slično Republici Srpskoj u Hrvatskoj, a egzodus bi bio izbegnut ili makar bitno smanjen. Samo Novosadski i Kragujevački korpus VJ (uz tada postojeći KSJ) su bili u stanju da izađu na kraj sa "slavnom" Hrvatskom vojskom. Bizarna je činjenica da je Grahovo i Glamoč (bez kojih se Kninu teško moglo prići) branila šaka vojnika, dok su oko Srebrenice negde u to vreme bila poređana tri korpusa VRS. Da stvar bude crnja i gora, SRJ je imala međunarodno verifikovanu obavezu da vojno zaštiti Krajinu. Ovo sve sad navodim po sećanju, bez provere, ali mislim da je tako bilo. Milošević i Tuđman su bili obične piončine, ni nalik stvarnim borcima protiv globalista poput Kim Džong Una, npr. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 2 часа, Дидим рече Обрати само пажњу на живе јунаке, светитеље и мученике који су око тебе, а које не препознајеш. Иначе, да, више ценим овог усташу Праљка него тебе, на пример, кад си то већ поменуо. Па и обраћам пажњу. И знам пуно таквих, баш из мог окружења. Зато и не могу да верујем да ти ниси међу Србима нашао ниједног таквог, већ узоре тражиш међу усташама. Па цени га, шта да ти кажем. Имаш право да цениш кога год ти хоћеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дидим Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 11 часа, Милан Ракић рече Херојски чин није то што је урадио Праљак. Херојски чин је, за мене, оно што је урадио мајор Тепић. На бојном пољу, @Милан Ракић, око овога нема спора. Ја сам Србин и разумемо се. Ради се о томе да знам није лако себи одузети живот и Праљков чин поштујем, ма како зао да је био, да је био и сам ђаво, био је жив и волео је да живи, а у смрт је отишао јер није хтео да прави компромисе и није жив отишао у непријатељски затвор и то је за мене херојски чин. Ја не знам ко је у причу уплео Тепића и то да неко негира његову жртву и више поштује усташе??? Тепић је нови Синђелић, своје име је учинио бесмртним и ова држава и народ му се никад неће одужити, откуд у овој причи и ком лудаку пада на памет да док ме нема 24ч, кроз 10 страна на теми провлачи моје име како се дивим усташама а пљујем по Тепићу??? То ме је онај са ником "Православни Србин" спопао, да ме на крају Мортиша/Снежана опомиње да поштујем жртве и преживеле, а моја породица је преживела, а жртвама за Задушнице само палимо свећу у цркви јер их никад нисмо сахранили јер ни после 25 година нису пронађени. Па то је лудило мозга. Поштујем оно што је Праљак урадио на суду, како је театрално окончао свој живот и како је пљунуо Хагу у лице, што ниједан од ових наших вајних врховних команданата није урадио, откуд и одакле та лудост да то значи да подржавам његову улогу у рату? Људи, човек је усташа. Не у смислу увреде, него усташа у смислу да је део исте екипе са усташком емиграцијом, усташким симпатизерима и усташким добровољцима, о чему ми причамо? Кажем да је Аркан био криминалац који је пљачкао са ратишта електронику и белу технику и због тога пада у воду читаво моје српство и, на пример, подржавање Караџића, капетана Драгана и Младића? Па ко то долази на тему, 13-годишњи навијачи Рада? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Православни Србин Написано Новембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2017 пре 2 часа, Дидим рече Јеси ти луд или си ме побркао са неким? Сад те озбиљно питам? Не прави се луд, знамо се. Памтим добро шта си писао, немој сада да се правиш ко да си јуче рођен. Ниско, батице, са твоје стране. пре 2 часа, Дидим рече Ја на послу држим уста да не проговорим кад се покрену политичке теме, па да добијем отказ због национализма и клерикализма, на факултету су ме звали "радикал" и "Србенда", а сад ћеш ти још у ЛДП-овца да ме претвориш. Јел сад свако од нас треба да овде наводи шта је све преживео? Па мојој су породици умало затворили нашу радњу због мене и због тога што сам вукао ко луд за СРС у врееме кад су их гањали. Па су нас гањали на разне начине, долазили кући, претили, итд.. Јел сад све то треба да навоидим у дискусији да би нешто доказао? Нема потребе за тим свачија дела за сваког говоре, немам потребе да се хвалишем тиме и да то нудим као ,,аргументацију" за своје ставове. Понуди аргументе а не ниске прозивке, увреде и етикете. пре 2 часа, Дидим рече Иди тражи девојку и жени се и прави децу, немој форум да користиш као вентил за сузбијене нагоне. Овим само показујеш колико су твоји ,,аргументи" заправо танки, смешни и јадни.. Али мене овим ниским и јадним ,,аргументима" нећеш победити. Форум служи за дискусију, зато смо и ту да размењујемо ставове. Дакле, ти изнесеш став и понудиш аргументе. Исто то и урадим ја. Међутим, кад сам ја урадио који је твој одговор? Шта ти о мени знаш пријатељу па да тврдиш да ја користим форум као ,,вентил за сузбијене нагоне". Опусти се брате мало, смири се, то што величаш једног несрећника пре свега и величаш његов чин, није разлог да на овакав начин одговараш свима који не мисле тако, да их етикетираш и оптужујеш за разноразне глупости. Дакле, смири се и опусти, нема потребе за таквим тоном. пре 2 часа, Дидим рече Човек је из Републике Српске, ја сам из Републике Српске Крајине. Ћириличар и ја смо ти који су преживели, а жртве су наши ујаци, стричеви и браћа од тетака. Некоме и очеви и рођена браћа, а такви се сигурно неће тиме бусати у груди на форуму кад их неко из Београда ко је рат гледао из топлог стана преко ТВ-а опомиње да имају више поштовања и да не величају усташе. Мислим, ако већ причамо о поштовању и респекту према преживелима и жртвама, ето да узгред истакнем ту "ситницу"... Опет ти могу рећи што су ти у суштини и остали рекли. Дакле, опусти се, смири се. То што си из Крајине не значи да је једино твој став меродаван. Ниси ти једини из Крајине и ниси једини чија је породица преживела страдања. Као што ни сви који су из Крајине не мисле као ти. Опет још једном, смири се и попусти. И ако желиш дискусију, понуди аргументе, а не прозивке, увреде, етикете, итд. пре 2 часа, Ivan Marković рече Mogao je da se ubije odma, čim je protiv njega objavljena optužnica, a ne malne na kraju robije. Okreni, obrni, ispao je idiot kosmičkih (pardon, kozmičkih) razmera... Управо тако. Чин једног несрећника, једино осећање које његов чин изазива код мене жаљење, а не поштовање или било шта слично. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука