Jump to content

Праљак попио отров

Оцени ову тему

Војвода7

Препоручена порука

On 11/29/2017 at 15:58, Juanito рече

до века suspect. 

Dok Britanija ne odluci drugacije. A odlucice, nazalost, tek ako je dovoljno ubedimo da nismo saveznici Rusije vec Amerike I Engleske (dakle, nikad). Jedino ako opet, ne daj Boze, okupira Rusiju neki novi antihristovski rezim (kao nakon Oktobarske revolucije)...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

• Одговори 519
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 3 минута, Lady Godiva рече

Сваки човек нам дође неки рођак по баба Евине линије.

Prvo bratoubistvo je postalo od Kaina i Avelja, ljubomorni Kain je ubio Avelja. Ustaši su zadojeni sa tom mržnjom prema sve što je pravoslavno i srpsko, patološki bolestan narod. Uostalom najveći zločini i genocidi nad Srbima su izvršavani na Krsne slave i pravoslavne praznike, toliko o bližnjima i čovečnosti. 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Данче* рече

Prvo bratoubistvo je postalo od Kaina i Avelja, ljubomorni Kain je ubio Avelja. Ustaši su zadojeni sa tom mržnjom prema sve što je pravoslavno i srpsko, patološki bolestan narod. Uostalom najveći zločini i genocidi nad Srbima su izvršavani na Krsne slave i pravoslavne praznike, toliko o bližnjima i čovečnosti. 

Могу да се сложим да су усташе задојене мржњом, али не и да је читав народ патолошки болестан.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Lady Godiva рече

Могу да се сложим да су усташе задојене мржњом, али не и да је читав народ патолошки болестан.

Narod nisam spomenula, lepo piše ustaše, to se na njih odnosi, patološki bolestni, jer nijedan zdravorazuman čovek nije u stanju da za jednu noć pokolje srbosjekom hiljadu duša, izvadi oči, jezike, uši, raspara utrobe, kupa se u krvi od žrtava.. itd. 

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Ћириличар рече

Какве то разлике има? У оба случаја људи су одлучили себи одузети живот у инат непријатељу и тиме му задати још понеки ударац.

Ogromna je razlika. Tepić je u bjelovarskoj (ili varaždinskoj?) kasarni, dižući se u vazduh (zajedno sa vojnikom Stojadinom Mirkovićem) povukao za sobom i izvestan broj  pripadnika ZNG, a pri tome je uništeno nekoliko (desetina?) komada ratne tehnike. Da on to nije radio na Srbe (uključujući tu i civile, žene i decu) bi pucalo n više hrvatskih vojnika iz n više komada oružja. Time je Tepić spasao n više života (najverovatnije). Koga je svojim činom spasao Praljak? Nikoga! A sebe je upropastio. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Ћириличар рече

Друго, да Хитлерово ( наводно :coolio: ) самоубиство јесте чин за респект такође.

Da je izašao pred Sovjete sa puškom i otvorio vatru (ukopao se) i poginuo u borbi, to bi se još i moglo poštovati. Ovako ne. 

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Православни Србин рече

Дал ти стварно верујеш у ово што пишеш??? Праљак није никакав ,,херој",м него једна сујетна и острашћена особа

...

Не херој, човек с му*има брате, који главу даје за свој народ и своју државу и који је овом "суду" лупио већи шамар него иједан Србин.

Иначе што се тиче његовог учешћа у рату, далеко му лепа кућа...

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Ћириличар рече

Са непријатељем се бијеш, али непријатеља гледаш од неприајтеља учиш и непријатеља поштујеш када се има шта поштовати. А не сеирити се као сујетна тетка ( као што су се вала и сви меидји наслађивали Младићевом реакцијом.

Управо по овоме се распознају ратници од сујетних тетки. Иначе је највећа ствар коју Хрватима не можемо да опростимо то што неће да пљуну на своју нацију и државу зарад неког заједништва са нама, колико смо ми спремни зарад заједништва са њима. 0703_read

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дидим рече

човек с му*има брате, који главу даје за свој народ и своју државу и који је овом "суду" лупио већи шамар него иједан Србин.

верујем да се један Живојин Мишић такође диви овом надасве храбром чину, а и хашки суд се баш податресао 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Православни Србин рече

Нас су згазили, нас су поклали, поубијали, ти исти ,,хероји" попут Праљка којему се дивиш, док ја читам и не верујем шта ти пишеш. Имамо ми многе мане, не спорим то, али да величаш усташке скотине насупрот Срба, то ти нећу дозволити. Треба да те је срамота због речи које изговараш!

Срби су јуначки народ, добар народ, народ коме су се дивили сви велики и истински народи. Народ јунака, Светитеља, мученика.

Обрати само пажњу на живе јунаке, светитеље и мученике који су око тебе, а које не препознајеш.

Иначе, да, више ценим овог усташу Праљка него тебе, на пример, кад си то већ поменуо. ne_shvata

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дидим рече

Иначе, да, више ценим овог усташу Праљка него тебе, на пример, кад си то већ поменуо. ne_shvata

опомена за ово

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Војвода7 рече

А шта мислите зашто је извршио самоубиство, каква су његова размишљања била, да ли је тиме хтио да на неки начин ''докаже'' невиност или .....

Не знам, знам само да бих се ја убио да треба да робијам 25 година по иностранству јер сам био ратни вођа свог народа, поготово још као старац од 70 година, тако да сам његов чин гледао нетремице, са осећањем дубоког и истинског препознавања. ne_shvata

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...