Isusovo magare Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 11 часа, Trifke рече Ma nisam ja ni mislio da si ti protiv magareta. To se mi samo salimo. Ko je dao dislike? Neki slavni vojvoda,kud ga ne upoznah prije da mu barem šiškice ošišam.. Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 14 часа, Ведран* рече Добићу га. Зато једем кенгуре. You are what you eat. А ти не једеш магарад. Šta ti nisi rekao da jedeš logose jer su ti preukusni??Ili si ipak "svežder"!? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 3 минута, Isusovo magare рече Šta ti nisi rekao da jedeš logose jer su ti preukusni??Ili si ipak "svežder"!? Преукусне логосе једем у посту (то ти је оно што ви не морате ), а ван поста једем кенгуре. Данас сам баш ручао буткицу од једнога. Isusovo magare and Trifke је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 5 минута, Ведран* рече Преукусне логосе једем у посту (то ти је оно што ви не морате ), а ван поста једем кенгуре. Данас сам баш ручао буткицу од једнога. Blago tebi ti već ručao,kod mene tek podne.. Al' da te pitam šta ti nije žao pojesti klokana?!Evo vidiš ja oduvijek imam želju pojesti konja ali nekako mi to uvrnuto.. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 4 минута, Isusovo magare рече Blago tebi ti već ručao,kod mene tek podne.. Al' da te pitam šta ti nije žao pojesti klokana?!Evo vidiš ja oduvijek imam želju pojesti konja ali nekako mi to uvrnuto.. što ti je uvrnuto? nisi nikada probala konjske kobasice? U Bgd ima jedna mesara prodaju konjske kobasice i konjsko mleveno meso dok sam radila bliže kupovala sam Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 2 минута, Снежана рече što ti je uvrnuto? nisi nikada probala konjske kobasice? U Bgd ima jedna mesara prodaju konjske kobasice i konjsko mleveno meso dok sam radila bliže kupovala sam Ma ima i u Zg.ali mislim da ne bi trebalo konje samo tako ubit i pojest..(premda me napast ponekad lovi da probam)ipak su to posebne životinje..nije to pile ili gica..konj je konj.. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 2 минута, Isusovo magare рече Ma ima i u Zg.ali mislim da ne bi trebalo konje samo tako ubit i pojest..(premda me napast ponekad lovi da probam)ipak su to posebne životinje..nije to pile ili gica..konj je konj.. pa ono jeste, ali oni se i ne gaje radi mesa kao gude, i ne koristiš ga u svakodnevnoj ishrani, ali im je meso jako zdravo, poboljšava krvnu sliku. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 dok ne probam lava, svinja je za mene car svih životinja Trifke, Zoran Đurović, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 22 минута, Isusovo magare рече Blago tebi ti već ručao,kod mene tek podne.. Al' da te pitam šta ti nije žao pojesti klokana?!Evo vidiš ja oduvijek imam želju pojesti konja ali nekako mi to uvrnuto.. Јој немој молим те, још ћу престати да их једем, јер мени не треба много. Жао ми је кад мислим о томе. Кад сам био мали, размазио сам на селу једно пиле. Сви су ми говорили да је оно тако умиљато док је мало и да ће када порасте у кокош бити као и друге кокоши. Међутим, ја сам брзо схватио да они који све знају, као ти моји саветници тада, у ствари ништа не знају. Јер то пиле и ја, када је оно порасло у кокош, имали смо исти пријатељски однос. Кад год бих ја долазио на село та кока је трчала на капију да се поздравимо и помазимо, а онда ако бих се задржао она је свугде ишла са мном. Али зато је бабу потпуно излуђивала. Ујутро када баба отвори све кокоши оне излете као стрела, само ова моја миљеница би чекала на решетки да је баба лично скине, помази, проговори коју топлу реч, па би тек онда крећала у свој кокошији дан. И шта се десило? Заклали су је!!! И онда су покушали да ми подметну причу да је угинула. Замисли то! А ја сам као дете био мудар, више него сад . Када сам почео детективски да их испитујем како је умрла, где су је нашли, и где су је сахранили, рупе и неконзистентност у њиховој причи су постале више очигледне. Потпуно су пропали на испитивању. Али зато ја од тада не могу да једем пилетину, и то ми је остало до данас. Zoran Đurović, Isusovo magare, Volim_Sina_Bozjeg and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 А баби, за труд око кокошке, сам се ваљда искупио када сам зеца научио да иде на ношу, да врши нужду, па није морала уопште да чисти за њим. Zoran Đurović, Isusovo magare and Trifke је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече А баби, за труд око кокошке, сам се ваљда искупио када сам зеца научио да иде на ношу, да врши нужду, па није морала уопште да чисти за њим. Nadji i malog klokana, spasi dušu. Trifke, Isusovo magare, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 Ведран*, Trifke and Isusovo magare је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Isusovo magare Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 пре 33 минута, Ведран* рече Јој немој молим те, још ћу престати да их једем, јер мени не треба много. Жао ми је кад мислим о томе. Кад сам био мали, размазио сам на селу једно пиле. Сви су ми говорили да је оно тако умиљато док је мало и да ће када порасте у кокош бити као и друге кокоши. Међутим, ја сам брзо схватио да они који све знају, као ти моји саветници тада, у ствари ништа не знају. Јер то пиле и ја, када је оно порасло у кокош, имали смо исти пријатељски однос. Кад год бих ја долазио на село та кока је трчала на капију да се поздравимо и помазимо, а онда ако бих се задржао она је свугде ишла са мном. Али зато је бабу потпуно излуђивала. Ујутро када баба отвори све кокоши оне излете као стрела, само ова моја миљеница би чекала на решетки да је баба лично скине, помази, проговори коју топлу реч, па би тек онда крећала у свој кокошији дан. И шта се десило? Заклали су је!!! И онда су покушали да ми подметну причу да је угинула. Замисли то! А ја сам као дете био мудар, више него сад . Када сам почео детективски да их испитујем како је умрла, где су је нашли, и где су је сахранили, рупе и неконзистентност у њиховој причи су постале више очигледне. Потпуно су пропали на испитивању. Али зато ја од тада не могу да једем пилетину, и то ми је остало до данас. Dobro si ti i prošao...kod nas na selu obavezno u studenom(novembru)bi bila svinjokolja i to Bože mi oprosti uvijek na moj rođendan 29. Nakon cijelodnevnog skvičanja gica i krvi i drobića i iznutrica navečer bi servirali večeru a ja bih jos kao mala beba od 2.g odvalila plakati za stolom i vikati na sve da je to gica i da se to ne jede..al udžaba mogla sam ja vrištati koliko hoću i tako me prozvaše "izrod".. I nemoguće je da u takvim okolnostima ne počneš razgovarat sa Bogom da ne kažem svađati se.. Trifke and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 @Isusovo magare Једва га нађох... изволи "коња" Isusovo magare, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 4, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2018 @Isusovo magare и још једног Obično Osam nogu ima Između vilica Čovek mu se nastanio Sa svoje četiri strane sveta Tada je gubicu raskrvavio Hteo je Da pregrize tu stabljiku kukuruza Davno je to bilo U očima lepim Tuga mu se zatvorila u krug Jer drum kraja nema A celu zemlju treba Za sobom vući Vasko Popа Zoran Đurović, Isusovo magare, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука