Гости Guest Гајић Написано Јануар 27, 2018 Гости Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 3 минута, Milan Nikolic рече Мислим да је неприкладно тако рећи. Треба размислити шта уопште значи ово што сте рекли. Пазите, говоримо о Божијој природи, а мешање са њом је, зна се, апсолутно немогуће. Човек рече: "истинско општење природа"! Одговор и закључак су ти небулозни, а пројектовани тобом, а немаран јје, јер си неодговоран и дрзак! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 15 минута, Milan Nikolic рече Па стварно не знам о чему говорите. Шта је анатемисано? Ако верујемо да се Јаков рвао са Господом у облику телесног суштаства, то ипак не значи да је Господ путем преегзистенције узео тело на Себе рођењем од Духа Светога и Марије Дјеве. Као што рекох, анђели се такође могу јављати у облику телесног суштаства. Овај сад верује у најмање, брат брату, два ћири бу ћири ба оваплоћења! Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and Матусал је реаговао/ла на ово 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 7 минута, Milan Nikolic рече Зар није време за спавање? Анђели не спавају. Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 16 минута, Milan Nikolic рече Па стварно не знам о чему говорите. Шта је анатемисано? Ако верујемо да се Јаков рвао са Господом у облику телесног суштаства, то ипак не значи да је Господ путем преегзистенције узео тело на Себе рођењем од Духа Светога и Марије Дјеве. Као што рекох, анђели се такође могу јављати у облику телесног суштаства. Đuroviću po ovakvim teksticima vidim da ti je teza genijalna i savrsena u svom Bogocovecanskom obliku Isusa Hrista. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Ljudi ova tema o Arseniju postaje pravi hit. Razvalih se od smeha. Normalno rec je o seksu. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Ljudi ova tema o Arseniju postaje pravi hit. Razvalih se od smeha. Normalno rec je o seksu. I mi ovde dosta toga tvrdimo i celivamo Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече I mi ovde dosta toga tvrdimo i celivamo Primetih narocito posle ovih anatema. Mada sam se odvalio od smeha na ovoj drugoj temi. Ведран*, Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 27, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Đuroviću po ovakvim teksticima vidim da ti je teza genijalna i savrsena u svom Bogocovecanskom obliku Isusa Hrista. Ljudi su nepismeni. Да ли видиш кад им даш сасвим јасне текстове, они се распадају? Јер они никад ове текстове нису читали. И сада, кад их имају пред собом не разумеју шта ови текстови говоре. Као да им даш текст: Ава Зоран је коза, они не би могли да укапирају да тај текст каже да сам ја коза! Јер као човек не могу да будем коза. Тако овде попише 5-6 анатема, и није им јасно одакле их пуче! Милан блеји: Шта, каква анатема? Боксит наставља да блеји са преднацртима, а овде се јасно анатемише тај који вели да је Ис преднацрт! Ово је сатирање говњивом мотком! Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg, Жика and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Матусал Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 43 минута, Bokisd рече Како ниси свестан да са цитатима потврђујеш оно што сам рекао. Да ли по теби предзање Божије подразумева да Бог има само ,,информације,, али не и познање саме стварности????? Битно је да ово расчистимо јер се око тога врти сав спор. Наводиш како је Јуда погрешио по својој слободи а није морао, док Христос указује на тајној вечери на свога издајника и показује га. Како то Јуда или Адам кога си исто навео од Амвросија имају слободу када Бог унапред зна њихов крај и одлуку??? Немој гомилати цитате отаца него ако можеш у пар својих речи одговорити. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović, Ведран* and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 10 минута, Trifke рече Ljudi ova tema o Arseniju postaje pravi hit. Razvalih se od smeha. Normalno rec je o seksu. Како "нормално"? Мислиш зато што на њој монаси расправљају о монаху? Zoran Đurović, Trifke and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 5 минута, Zoran Đurović рече Боксит наставља да блеји са преднацртима, а овде се јасно анатемише тај који вели да је Ис преднацрт! El sad smemo da kažemo da su svi Andjeli Isusa Hrista, pa i onaj koji se javio Mariji na blagovesti? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Како "нормално"? Мислиш зато што на њој монаси расправљају о монаху? Ma jok civili o monahu. Nego znas ono ko o cemu baba o kolacima. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 2 минута, Trifke рече Ma jok civili o monahu. Nego znas ono ko o cemu baba o kolacima. То нешто као мило за драго? Цивили о монаху, зато што монах о цивилима? Trifke and Матусал је реаговао/ла на ово 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 Управо сада, Ведран* рече То нешто као мило за драго? Цивили о монаху, зато што монах о цивилима? Ma uleteo neki tip zove se Tanjir pa trola samo tako ali izbacuje fore da umres a i dogovori su za 10. Ma sou! Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 27, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 27, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Ma uleteo neki tip zove se Tanjir pa trola samo tako ali izbacuje fore da umres a i dogovori su za 10. Ma sou! Ја то смем да читам само у кади из те (шоу) перспективе. Али проблем је актуелна тематика. Тема није за каду... ...да се не удавим. Trifke је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука