Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 сат, Ведран* рече Контемплирао сам вас на водама данас. И виђех вас вако. Не знам да ли у води или изнад воде.... Ава ћути и сигурно нешто опасно закувава. ВСБ се и сам вину у високе контемплације. Трифкету комп поправише. Гајић се вазнесе атемпорално. Милану Бог посла сан глубоки. Бокисд претражује Оце да објасни Дамаскина. Сармагуди од стотину лица (из гејм оф тронс) излази пара на уши, а у Грчкој зима, Магарету се под високом температуром привиђају мокре крпе. Модератори погружени у молитву траже да неко не каже нешто на шта ће морати да реагују. А остали, од владика до а(А)вокада, шпијунирају нас и мисле да их нико не види. А незнавени читају збради црквених аброва. Gle i imadoh viziju od jutros Vedrana osisalo magare i Vedran presao u skinhedse i sada pravi drustvo Crvenkapi. Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Trifke рече A mozda i Svetlana? Ona ga je prevodila na grcki (makar tako pomenu). Јес, а она мора да је налетела на мине где Таса прича исто што и ја! Зато се ушућела, али је Велијар био пуштен на кратко из Преисподње, пробао на брзака да ожеже по Ави, јер је знао да мало времена има (све алузије на Откр), али га анђели из Редакције поново свезаше и бацише у језеро које гори сумпором! ikrasil, Жика, Trifke and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 5 минута, Trifke рече A mozda i Svetlana? Ona ga je prevodila na grcki (makar tako pomenu). Трифоне, не било ти заповеђено, само реци - то је Ћирило на Јн, која књига, параграф, вероватно је Таса навео? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Већ си нам рекао, али да не тражим сада... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Јес, а она мора да је налетела на мине где Таса прича исто што и ја! Зато се ушућела, али је Велијар био пуштен на кратко из Преисподње, пробао на брзака да ожеже по Ави, јер је знао да мало времена има (све алузије на Откр), али га анђели из Редакције поново свезаше и бацише у језеро које гори сумпором! Sada malo ozbiljno. Ovom temom bi smo mogli da objasnimo seriju raznih tekstova i nedoumica koje ljudi imaju. Od kako sam zadnjih nekoliko dana poceo da primenjujem ovo o cemu govorimo mnoge stvari postaju razumljivije. Ведран*, Volim_Sina_Bozjeg and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 3 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Od kako sam zadnjih nekoliko dana poceo da primenjujem ovo o cemu govorimo mnoge stvari postaju razumljivije. Пише негде у Јеванђељу: Ис који нам изврши егзегезу Оца... Ведран* and Trifke је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Трифоне, не било ти заповеђено, само реци - то је Ћирило на Јн, која књига, параграф, вероватно је Таса навео? Nisam ti ovo naveo : pg 74, 476-561 i pg73,497-583 ili ako hoces daje on i prevod Pusey. Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Trifke рече Nisam ti ovo naveo : pg 74, 476-561 i pg73,497-583 ili ako hoces daje on i prevod Pusey. Довољно. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Довољно. Teksotovi su toliko dramaticno dobri o euharistiji da mi vec nekoliko dana nedaju mira i pruzaju mi veliko zadovoljstvo. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Bas nesto razmisljam , zasto me ova slika podseca na neke dogadjaje na ovoj temi? Ведран* and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 3 часа, Isusovo magare рече A Vedran već u rajskom vrtu..doduše mokrih hlača. Држах се подаље од воде овај пут. Isusovo magare, Trifke and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 Не рече ми поп за ону италијанску референцу? Има ил нема? Хтедох само једно полавље, оно које је цитирао. Али нисам смео да наведем насловпоглавља. Садржи опасне речи. "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 1 минут, Ведран* рече Не рече ми поп за ону италијанску референцу? Има ил нема? Хтедох само једно полавље, оно које је цитирао. Али нисам смео да наведем насловпоглавља. Садржи опасне речи. Nisam razumeo? Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Јануар 16, 2018 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 16 часа, Ведран* рече Убија овај италијански, јер га не знам, него бауљам ко гуска у магли, иако изгледа да поп не муљави и не философира када пише. Него да приупитам за једну референцу, ако је има електронски? "Gesù Cristo speranza del mondo"? А поглавље је, пст, можда ови саблжњиви не знају италијански, као ни ја. Origene e l‟incarnazione eterna di Cristo "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јануар 16, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2018 пре 4 минута, Ведран* рече А поглавље је, пст, можда ови саблжњиви не знају италијански, као ни ја. Origene e l‟incarnazione eterna di Cristo То је од Летиериа, нема га... Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука