Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Posle ovih ponašanja na poslednjim stranicama ove teme, dolazim do zaključka ako Hristos ne preegzistira nikada nas ovakve spasio ne bi i ugasio bi nas skroz. Ведран*, Zoran Đurović and ikrasil је реаговао/ла на ово 1 1 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 6 минута, Кратос рече Oću citat Расположен сам као златна рибица. On 31/10/2017 at 6:30, Кратос рече Glup si ko točak, Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 2 минута, Кратос рече Pitanje za sve koji zastupaju teologumen da je svet stvoren kroz ovaploćeni Logos? Pa nemoj nas male da pitaš pitaj Pavla koji kaže kroz Isusa Hrista sve postade. I nadenite mu ime Isus. ikrasil, Zoran Đurović and Ведран* је реаговао/ла на ово 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 39 минута, Vedran рече У моме крају би просто рекли - не бих ти ја сад тражио цитат "да сам се го.н.ма опио" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 6 минута, Vedran рече Расположен сам као златна рибица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Koja promena raspoloženja u tako kratkom roku... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Немо се вређаш Марковићу што за Кратоса имам расположење златне рибице, а према теби не. Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 1 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Него Марковићу ел Кратос безобразан? Zoran Đurović and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 6 минута, Vedran рече Немо се вређаш Марковићу што за Кратоса имам расположење златне рибице, а према теби не. Ma ne ljutim se ja, što bi? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 8 минута, Vedran рече Него Марковићу ел Кратос безобразан? Ne znam. Ja u njemu vidim čistu, nelicemernu dušu. Možda grešim...ne znam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Управо сада, Ivan Marković рече Ne znam. Ja u njemu vidim čistu, nelicemernu dušu. Možda grešim...ne znam. Море одакле теби квалификације за душогледништво? Био курс? Iulianus, Volim_Sina_Bozjeg, Zoran Đurović and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 5 минута, Vedran рече Море одакле теби квалификације за душогледништво? Био курс? Rekoh ti da ne znam. Mesčini da je tako...za mesčini nam kursevi ne trebaju. A sada, ako si zaludan, dela podseti prijatelje da nađu citat. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 Brate ostaci komunizma su smešni. Koliko li će tek biti smešan poslednji dan. Ведран* је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 4 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Pa nemoj nas male da pitaš pitaj Pavla koji kaže kroz Isusa Hrista sve postade. I nadenite mu ime Isus. Gde to kaže? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Новембар 7, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 7, 2017 пре 10 минута, Vedran рече Немо се вређаш Марковићу што за Кратоса имам расположење златне рибице, а према теби не. Priraso sam ti za srce... Ведран* and Ivan Marković је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука