Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Аурор рече

Činjenica da ovako nešto postoji je degeneracija po sebi.

Свакако. WWW као медијум је #дегенерација коју су измислили левичари y CERN-y. Кад се речи преносе преко WWW-a, оне губе мистичну #Истинитост коју имају на папиру. 

Осим, наравно, ако утицајни блогер није алтрајховац....

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Ad hominem.

Nije... nisam rekao da to što ti tvrdiš nije tačno zato što si ti ovakav ili onakav (nisam siguran ni šta pokušavaš da dokažeš)... nego kad neki pajser krene da se pali kako smo "mi" izmislili ovo i ono i doprineli svašta nešto, te smo "mi" bolji od "njih", volim da tog pajsera podsetim da on ne spada u tu grupu koja je nešto izmislila i doprinela... jer on nije izmislio ništa... nisam ni ja... ali se bar ne kitim tuđim perjem...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Samo napred :)

Neka nađu kako je Istok razvio neotuđiva prava čoveka (i ko je to uradio), nezavisno sudstvo, liberalizam, parlamentarnu demokratiju, slobodu reči, republiku, slobodno tržište, naučni metod, sekularizam...

... socijalizam, welfare state, gej parade, gej brakove, carbon poreze, modernu umetnost... :D

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bokisd рече

Ja to shvatam, da se nisi poistovetio sa grupom, kao prostom grupom, nego sa idejama koje cini tu grupu. Da li sam u pravu ?

Ideje su dobre, nikakvu grupu nisam ni spomenuo.

Tako ti to ide inače...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Аурор рече

Ideje su dobre, nikakvu grupu nisam ni spomenuo.

A kakve onda ima veze ko je smislio: neotuđiva prava čoveka, nezavisno sudstvo, liberalizam, parlamentarnu demokratiju, slobodu reči, republiku, slobodno tržište, naučni metod, sekularizam? I kakve ima veze odakle je taj koji je to smislio?

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Isto tako sam rekao i da je sve odatle dobra stvar :ok:

Jel neko rekao da si to rekao?

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Аурор рече

"Uticajni bloger" je užas postmoderne, valjda si shvatio da to ne volemo.

Рече алтрајховац и окачи линк ка јутјуб каналу утицајног блогера...

Подели на овим сајтовима

Inače, ako neko nije čitao, kaže princ

Saudi Arabia, the birthplace of Islam, said earlier this month that it would monitor interpretations of the Prophet Mohammad's teachings to prevent them being used to justify violence or terrorism, the Culture and Information Ministry has said. 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5012533/Conservative-Saudi-Arabia-returning-moderate-Islam.html?ito=social-facebook

Izgleda da on nije čuo da nema tu šta da se interpretira.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Avocado рече

A kakve onda ima veze ko je smislio: neotuđiva prava čoveka (i ko je to uradio), nezavisno sudstvo, liberalizam, parlamentarnu demokratiju, slobodu reči, republiku, slobodno tržište, naučni metod, sekularizam?

Pa rekao sam da ne znam nijednu figuru značajnu za intelektualni razvoj odatle, pa da se navede ko je sve to navedeno uradio tamo, sve te dobre stvari.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Аурор рече

Pa rekao sam da ne znam nijednu figuru značajnu za intelektualni razvoj odatle, pa da se navede ko je sve to navedeno uradio tamo.

A što je bitno da li odatle potiče neka figura značajna za intelektualni razvoj... šta ako si u pravu i ako ne potiče nijedna?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...