Kaludjerovic Sreten Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 Sa sve forumom u pozadini. Nema lazi, nema prevare... Knjigu levo sam dobila u manastiru V. Remeta, a knjigu desno sam po preporuci monaha kupila i preporucujem je i svima vama, bez bojazni da cu time nekog navesti na gubljenje vremena, ako je procita. posto nemam tu knjigu On i Ona ni sa koricama ni u pdf,nasao sam je u mp3 da je slusam.http://slovoljubve.com/sites/default/files/5/13/11/8.11.13_koviljka_milicevic_za_sajt.mp3 JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Новембар 2, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 2, 2015 posto nemam tu knjigu On i Ona ni sa koricama ni u pdf,nasao sam je u mp3 da je slusam.http://slovoljubve.com/sites/default/files/5/13/11/8.11.13_koviljka_milicevic_za_sajt.mp3 Evo ti (svima) i ovaj pdf za preuzimanje: https://poznajsebe.files.wordpress.com/2014/05/jednom-za-ceo-zeivot-svestenik-ilija-sugajev.pdf Ako mogu da ocenim, jos je bolja knjiga. Mozda i najbolja na ovu temu... JESSY, ИгорМ and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 хвала вам, баш сте фини..... Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 3, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 3, 2015 Branislav Nusic -Odabrane komedije . Pancakes је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pcelica.m Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
jocki Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 Pancakes, Рапсоди and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 " Флавијан " алиса, Maslacak_, Kaludjerovic Sreten and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan023 Написано Новембар 28, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2015 '''Мучење љубави'' - архимандрит Лазар Абашидзе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
3006 Написано Новембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2015 Kоначно прочитан Витез и комплетирана прича: Demetra је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Новембар 30, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2015 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Pancakes Написано Децембар 21, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2015 "Hriste Moj Životu" - Prepodobna Stefanida Skadarska i Bitoljska - nothing can beat this!!!...ravnoapostolska ispovjedna pisma koje je mitrop.Amfilohije pronašao u Dečanima, a koje je prep.Stefanida pisala svom duhovniku...+++ "Mene sve srce i duh plače, što te ne mogu čisto ljubiti" "Da mi svjetlost ne zatvoriš" "Zaista je put k Tebi teška muka" "Je li sveta ljubav Tvoja sa mnom, kao što je moja grešna s Tobom" <3 <3 <3 @, "St Gregory of Nazianzus: An Intellectual Biography - књига од John Anthony McGuckin-а, нешто најснажније што сам читао у последње време. Препорука свима!" pdf, e-book or it didn't happen!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Децембар 22, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 22, 2015 Kon Igulden IMPERATOR – Smrt kraljeva U novom spektakularnom romanu autora bestselera Kapije Rima, mladi Cezar je prinuđen da savlada neprijatelje na kopnu i na moru da bi postao prekaljeni vođa. Prisiljen da napusti Rim, Julije Cezar služi vojsku na ratnoj galiji u opasnim vodama Mediterana i ubrzo stice reputaciju neustrašivog ratnika. Međutim, pre nego što ostvari nezaboravnu pobedu njegov brod hvataju gusari a njega zarobljavaju radi otkupa. Nakon višemesecnog zarobljeništva, biva oslobođen i ostavljen na obali severne Afrike gde pocinje da skuplja regrute od kojih će oformiti jedinicu, dovoljno jaku da se osveti gusarima i uguši novu pobunu u Grckoj. Istorija i avantura u kombinaciji sa odlicnim efektima u knjizi Smrt kraljeva – drugom delu trilogije Imperator, zapravo je prava epska prica o ambiciji i rivalstvu, hrabrosti i izdaji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Децембар 24, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 24, 2015 Отац Тадеј Духовник нашег времена Добила сам је на поклон, пре неки дан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maslacak_ Написано Децембар 25, 2015 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2015 Valentin Grigorjevic Rasputin - Oprostaj s Matjorom Sa poledjine knjige: Matjora je ostrvo u reci Angari u Sibiru. Vekovni dom mnogih porodica. Kopno koje mora biti potopljeno. Svet koji ce nestati pod velikim akumulacionim jezerom. Stanovnici Matjore provode poslednje leto na svom ostrvu. Oprastaju se sa postojbinom i sa nasledjem predaka. Oprastaju se sa svojim navikama i nacinom zivota, pred preseljenje u nepoznat i pomalo tudj svet sa druge strane reke. Da li je tehnicki progres zaista napredak? Da li je lagodnije uvek i bolje? Ima li covek pravo da se odrekne doma i tradicije? Sme li da prepusti unistenju crkvu i grobove? Sta mora da ucini da ne bi izneverio sebe? Goku је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука