Jump to content

Шта тренутно читате?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Sa sve forumom u pozadini. Nema lazi, nema prevare...

Knjigu levo sam dobila u manastiru V. Remeta, a knjigu desno sam po preporuci monaha kupila i preporucujem je i svima vama, bez bojazni da cu time nekog navesti na gubljenje vremena, ako je procita.

bi1f6s.jpg

posto nemam tu knjigu On i Ona ni sa koricama ni u pdf,nasao sam je u mp3 da je slusam.http://slovoljubve.com/sites/default/files/5/13/11/8.11.13_koviljka_milicevic_za_sajt.mp3

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

posto nemam tu knjigu On i Ona ni sa koricama ni u pdf,nasao sam je u mp3 da je slusam.http://slovoljubve.com/sites/default/files/5/13/11/8.11.13_koviljka_milicevic_za_sajt.mp3

Evo ti (svima) i ovaj pdf za preuzimanje: https://poznajsebe.files.wordpress.com/2014/05/jednom-za-ceo-zeivot-svestenik-ilija-sugajev.pdf

Ako mogu da ocenim, jos je bolja knjiga. Mozda i najbolja na ovu temu...

Солидарност ће спасити свет.

Подели на овим сајтовима

хвала вам, баш   сте фини..... :D

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

" Флавијан "

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

"Hriste Moj Životu" - Prepodobna Stefanida Skadarska i Bitoljska - nothing can beat this!!!...ravnoapostolska ispovjedna pisma koje je mitrop.Amfilohije pronašao u Dečanima, a koje je prep.Stefanida pisala svom duhovniku...+++

"Mene sve srce i duh plače, što te ne mogu čisto ljubiti"

"Da mi svjetlost ne zatvoriš"

"Zaista je put k Tebi teška muka"

"Je li sveta ljubav Tvoja sa mnom, kao što je moja grešna s Tobom"

<3 <3 <3

@

"St Gregory of Nazianzus: An Intellectual Biography - књига од John Anthony McGuckin-а, нешто најснажније што сам читао у последње време. Препорука свима!"

pdf, e-book or it didn't happen!!!

Подели на овим сајтовима

Отац Тадеј 

Духовник нашег времена 

:sunce:

:slavaaa: Добила сам је на поклон, пре неки дан.  :slavaaa:

Подели на овим сајтовима

Valentin Grigorjevic Rasputin - Oprostaj s Matjorom

Sa poledjine knjige:

Matjora je ostrvo u reci Angari u Sibiru. Vekovni dom mnogih porodica. Kopno koje mora biti potopljeno. Svet koji ce nestati pod velikim akumulacionim jezerom.

Stanovnici Matjore provode poslednje leto na svom ostrvu. Oprastaju se sa postojbinom i sa nasledjem predaka. Oprastaju se sa svojim navikama i nacinom zivota, pred preseljenje u nepoznat i pomalo tudj svet sa druge strane reke.

Da li je tehnicki progres zaista napredak? Da li je lagodnije uvek i bolje? Ima li covek pravo da se odrekne doma i tradicije? Sme li da prepusti unistenju crkvu i grobove? Sta mora da ucini da ne bi izneverio sebe?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...