Jump to content

Svakog desetog Srbina bije žena

Препоручена порука

1 hour ago, Млађони рече

Pa dobro ja se slazme sa tobom, ja ni ne ulazim u odnose. Ali znas ono, drustvo kada to kazes zeni "ostavis ludaka" kreneda te napada tvrdo.

Čudi me da ti kao jedan libertijanac obraćaš pažnju na društvene ocene.....nešto se tu ne poklapa...:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Djapa рече

nema veceg zla na ovom svetu od lose zene. 

Sam Bog reko :ani_biggrin:

• Волим 1

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Кратос рече

Čudi me da ti kao jedan libertijanac obraćaš pažnju na društvene ocene.....nešto se tu ne poklapa...:D

Ne znam zasto te to cudi, ja se zalazem za slobodu ljudi pred zakonom, od drzavnog nasilja, a ne za slobodu od osude, kritike, ocene od strane drustva. 
Misljenje nije nasilje. 

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Млађони рече

Ne znam zasto te to cudi, ja se zalazem za slobodu ljudi pred zakonom, od drzavnog nasilja, a ne za slobodu od osude, kritike, ocene od strane drustva. 
Misljenje nije nasilje. 

Pa bre kako će se odbraniš od nasilja realne sile države kad numeš da se odbraniš od mišljenja drugih ljudi?:D

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Кратос рече

Pa bre kako će se odbraniš od nasilja realne sile države kad numeš da se odbraniš od mišljenja drugih ljudi?:D

OD nasilja se brani nasiljem od ideje idejom. :)
Ovi americki libertarijanci kazu LIBERTY OR DEATH 
Ovi nasi cetnici sloboda ili smrt... 

Nije to slucajnost... isti slobodarski duh ih vodi;. :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Bokisd рече

Recimo, hipoteticka situacija.

Zene malo fizicke i mentalno jace, muskarci malo fizicki i mentalno slabiji ?

Da li bi se promenili procenti napada ? Povecao se za napade na muskarce, smanjio se za napade na  zene ?

Ne,vidiš statistika ti je ko bikini pokazuje sve a ne otkriva ništa,ako svakog desetog Srbina biju žene to znači da onih prethodnih 9 Srba biju žene a možda ih i ne biju, a možda su u nekoj ludilo ljubavi,a možda smo mi sproveli istraživanje na malom uzorku i jemo gomna ne bi li pokrenuli raspravu,a možda su ispitanici bili neiskreni etc....statistika je vrlo diskutabilan pokazatelj....

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Кратос рече

ne vidiš statistika ti je ko bikini pokazuje sve a ne otkriva ništa,ako svakog desetog Srbina biju žene to znači da onih prethodnih 9 Srba biju žene a možda ih i ne biju, a možda su u nekoj ludilo ljubavi,a možda smo mi sproveli siraživanje na malom uzorku i jemo gomna ne bi li pokrenuli raspravu,a možda su ispitanici bili neiskreni etc....statistika je vrlo diskutabilan pokazatelj....

Da, jasno je. Kao ono, fudbal, jedan tim napada non stop, veliki posed lopte, sutevi van gola i u gol veci, statistika na njihovoj strani, ali, ovi drugi, pobedili, sutnuli dva puta, i pobedili. Ko' Napredak protiv ovog mog kljakavog Partizana . :ani_biggrin: Jednom sutnuli u gol, i zamalo da pobede.  

Ovo sto sam pitao je hipoteticki, i nesto razmisljam, da li je samo to' sto su muskarci fizicki i mentalno jaci, procenat napada i veci? Mislim, zene sigurno imaju veci strah da fizicki nasrnu na muskarca ( iako u nekim situacijama imaju povod ), pa, zbog toga je i napada na muskarce, mozda i manje.

U svakom slucaju, deluje da  je sve vise agresivnosti i netrpeljivosti u porodicama. Sve je nekako pomereno na lose.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

Da, jasno je. Kao ono, fudbal, jedan tim napada non stop, veliki posed lopte, sutevi van gola i u gol veci, statistika na njihovoj strani, ali, ovi drugi, pobedili, sutnuli dva puta, i pobedili. Ko' Napredak protiv ovog mog kljakavog Partizana . :ani_biggrin: Jednom sutnuli u gol, i zamalo da pobede.  

Ovo sto sam pitao je hipoteticki, i nesto razmisljam, da li je samo to' sto su muskarci fizicki i mentalno jaci, procenat napada i veci? Mislim, zene sigurno imaju veci strah da fizicki nasrnu na muskarca ( iako u nekim situacijama imaju povod ), pa, zbog toga je i napada na muskarce, mozda i manje.

U svakom slucaju, deluje da  je sve vise agresivnosti i netrpeljivosti u porodicama. Sve je nekako pomereno na lose.

Bolje ćuti dali ste go iz čistog ofsajda,o crvenom ned da pričam....:ani_biggrin:

Ali muško ženski odnosi su svakako poremećeni i međuljudski uopšte....ali opet mislim da je postojalo oduvek samo što to sad mi u ovom informatičkom dobu globalnog sela više vidimo pa nam deluje gore....

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Phoebe рече

Uopšte mi nije jasan mozak muškarca koji dozvoli da ga žena udari ne_shvata Nešto s njim nije u redu

Pa feminizovali ga,sad i on uzima kao svoje da mu nije jasno što je vazda bilo odlika ženskog mozga....12:smeha:A nekad smo udarali preventivno sa razumevanjem....:))

• Збуњен 1

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Bokisd рече

A, gol iz auta....to nista.....  :ljut: ... ( :ani_biggrin: )

Svaka čast Vučiću.:smeh1:

• Хахаха 1

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Кратос рече

Pa feminizovali ga,sad i on uzima kao svoje da mu nije jasno što je vazda bilo odlika ženskog mozga....12:smeha:A nekad smo udarali preventivno sa razumevanjem....:))

Ili je naprosto mazohista. Stvarno ne kontam. Ne podržavam nasilje,al da sam muško,žena ne bi smela popreko da me pogleda,a kamoli da me lupi. Ne znam šta bih joj radio

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Phoebe рече

Ili je naprosto mazohista. Stvarno ne kontam. Ne podržavam nasilje,al da sam muško,žena ne bi smela popreko da me pogleda,a kamoli da me lupi. Ne znam šta bih joj radio

Pa dobro slažem se,i ja sam za te poveze i pogled širom zatvorenih očiju....12:smeha:

Dao bi joj samo da me pomiluje pogledom sve više od toga oda zla je.:))

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...