Bogdan011 Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 последња четвртина Словенци на +4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Al je napeta utakmica. Tavita је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Ја, људи не могу више да сједим, не знам како ви... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Smece od utakmice, sudije su pristrasne i rekao bih da su pojedini nasi igraci ili potplaceni da igraju losije ili jako losi. Bogdan011 је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 nemam zivaca da gledam... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Пу! Tavita је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Svaka čast Đorđeviću i momcima... pored ovakvog kriminalnog suđenja i toga koliko su Slovencima upadali neki sumanuti šutevi u prvom poluvremenu, ostali su u igri, igrali egal skoro do samog kraja... AnaLaz, Milan Nikolic, Bogdan011 and 7 осталих је реаговао/ла на ово 9 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Otkud Pantelić na dodeli medalja? RYLAH је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bogdan011 Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 пре 48 минута, Млађони рече Smece od utakmice, sudije su pristrasne i rekao bih da su pojedini nasi igraci ili potplaceni da igraju losije ili jako losi. Дај не причај, утакмица је била одлична, имали смо их на крају где нисмо имали довољно ни снаге ни среће. Avocado је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tavita Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Морам да цитирам једног врсног кошаркашког стручњака, наиме Калимера: "НИЈЕ ФЕЕЕЕР!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 17, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 DOČEK ZASLUŽILI SU Evo kada je doček za "orlove" ispred balkona B. O. | 17. 09. 2017 - 22:44h | Komentara: 15 Košarkaši Srbije vraćaju se kao evropski vicešampioni, sa EP iz Istanbula donose srebrnu medalju, što je veliki uspeh i zato će biti dočekani u Beogradu. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Nisu "orlovi" zlatni, ali su se borili, "ginuli" u dresu nacionalnog tima i napravili podvig igranjem u finalu, pošto su na Evrobasket otišli bez osam igrača. Zato će biti dočekani, kao šampionu, u ponedeljak od 19 sati, po tradiciji, na balkonu Skupštine grada u Beogradu. Ovi momci su zaslužili da ih dočeka hiljade ljudi u prestonici, iako su u finalu izgubili od novog šampiona Slovenije (93:85)... Ne zbog odličja, već zbog načina na koji su igrali i borili se za Srbiju ovog leta. Avocado је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Bitno je da ce Donald Tramp da cuje za pobedu Slovenije i mnogo stosta lepo o Srbima. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 17, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 17, 2017 Mislim, da su sudije uticale na moguci drugaciji konacni rezultat. Ovo sto je rekao Djordjevic, nismo dobili jednaku sansu za borbu. Pa, ako te pobede , da ti ne bude krivo. Ovako. Ja nikad ne bih mogao da budem profi sportista, ne znam kako bi izdrzao da glumim prema sudiji neku finocu . ( ). Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 Ono sto je najsmesnije u prici, na terenu u desu slovenije konstatno 2-3 igraca koji su Srbi i jedan crnac. A srbiji sponzor triglav .... Tavita је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
МилошБГ Написано Септембар 18, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 18, 2017 јбг играли смо без 8 играча ово првенство, плус нам се повреде Јовић и Лазић, ово је преогроман успех. Судије које у финалу свирају 2,3 флопинга, неколико фаулова у шуту за 3, толико техничких и намерних једној селекцији, а не свирају онакав намеран фаул Драгићу у тренутку кад је наш играч сам пред кошем..то је заиста смешно. Углавном за мене изненађење, знајући ко нам све не игра, мислио сам да нам је крајњи домет неко четвртфинале, а ми узели сребро, сјајно. Milan Nikolic, Bokisd, JESSY and 6 осталих је реаговао/ла на ово 7 2 Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука