AnaLaz Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 http://rs.n1info.com/Foto Уметност на пиринчаним пољима. Драшко, Иван Ивковић, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 Данче*, JESSY and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 пре 21 минута, Ayla рече Vratila si se, veštice Ayla , Иван Ивковић and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 Tu sam...tu sam Аурор је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 18, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 Ayla , Драшко, Иван Ивковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 18, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 18, 2017 http://vjeciticitati.blogspot.rs/2017/01/prekrasni-citati-tisine-mesa-selimovic.html ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 https://www.pinterest.com/pin/817121926111991598/ Икар Губелкијан and Саласије је реаговао/ла на ово 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Октобар 30, 2017 Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 Одлична тема. Браво @JESSY ! JESSY and Ayla је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Октобар 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 30, 2017 пре 35 минута, Jace Jerimoth рече Одлична тема. Браво @JESSY ! ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Iulianus and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Новембар 9, 2017 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2017 naislo na yt... Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 11, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 11, 2017 1. I am part of nature, and nature is part of me. I am what I am in my communication and communion with all living things. I am an irreducible and coherent whole with the web of life on the planet. 2. I am part of society, and society is part of me. I am what I am in my communication and communion with my fellow humans. I am an irreducible and coherent whole with the community of humans on the planet. 3. I am more than a skin-and-bone material organism: my body, and its cells and organs are manifestations of what is truly me: a self-sustaining, self-evolving dynamic system arising, persisting and evolving in interaction with everything around me. https://mnhopkins.blogspot.rs/2017/11/love-declaration.html ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 12, 2017 It is often so Humans bear so much sadness It need not be so https://mnhopkins.blogspot.rs/2017/07/ Iulianus је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 16, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 16, 2017 Iulianus је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука