Jump to content

Уметнички утисак дана

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

http://rs.n1info.com/Foto 

Уметност на пиринчаним пољима.

Umetnost na pirinčanim poljimaUmetnost na pirinčanim poljima

Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 58
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Одлична тема. Браво @JESSY :aplauz:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, Jace Jerimoth рече

Одлична тема. Браво @JESSY :aplauz:

:skidamkapu:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Screenshot_7.png.d1fc7dc7dc3481917e222b8e4ba885fb.png

1. I am part of nature, and nature is part of me. I am what I am in my communication and communion with all living things. I am an irreducible and coherent whole with the web of life on the planet. 

2. I am part of society, and society is part of me. I am what I am in my communication and communion with my fellow humans. I am an irreducible and coherent whole with the community of humans on the planet. 

3. I am more than a skin-and-bone material organism: my body, and its cells and organs are manifestations of what is truly me: a self-sustaining, self-evolving dynamic system arising, persisting and evolving in interaction with everything around me. 

https://mnhopkins.blogspot.rs/2017/11/love-declaration.html

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

monolith.jpg

It is often so

Humans bear so much sadness

It need not be so

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...