Икар Губелкијан Написано Август 30, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Млађони, cloudking, Lady Godiva and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Млађони, Lady Godiva, Икар Губелкијан and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Pectoral mixteco zapoteca https://www.pinterest.com/pin/400046379369997294/ Млађони and cloudking је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 https://www.pinterest.com/pin/419749627751577844/ Млађони, Икар Губелкијан and cloudking је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Mictlantecuhtli was the Aztec god of death and the underworld https://www.pinterest.com/pin/491244271824444146/ cloudking, Млађони and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Lady Godiva, Justin Waters and Млађони је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 jel mogu dikirika odje? on je meni drag degenerik... Икар Губелкијан, Juanito, cloudking and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Sjajna tema! Neke tamo maske....africke. Lady Godiva, cloudking, Млађони and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Savremeno slikarstvo u Bangladeshu. Degenerativne seljacine uglavnom im selo dominira na slikama i tamo neki ljudi koji zive u slamnatim kucama pored rijeke: Lady Godiva, Икар Губелкијан, cloudking and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Alhambra, degenerativni zamak u Spaniji, nista osim stubova i koje kakvih sara tamo vamo. cloudking, Икар Губелкијан, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Teska srca se odlucujem SAMO za onu umetnost koju bi ekipa s druge teme okarakterisala kao "lepu", time hendikepiram samu umetnost, ali neka da se zagrejemo pa da uplovimo i mnogo sire vode slobode koja se zove umetnost! Gibran Kalil Gola pijana tinejdzerka Vajih Nahle Degenerisani konj u teranju Jastučnica posle pijanke Valid Jasin Vlasta ciganin Meth lab Vlastin brat (otac) Bombers mother Paradoksologija, Икар Губелкијан, Justin Waters and 3 осталих је реаговао/ла на ово 2 4 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Пастир добри... Photo ©David Sanger | African Art, Sculpture, Jesus the Good Shepherd Sanja Т., Juanito, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 пре 1 минут, Милан Ракић рече Пастир добри... Photo ©David Sanger | African Art, Sculpture, Jesus the Good Shepherd Ma daaaj... nesrazmerno telo, buljave oci, mutirano jare u rukama... bljak... jel ti ne znas da umetnost treba da bude iskljucivo lepa! Sedi jedan! a i de Isus pa crn, coece! Degeneracija prve vrste! Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 И Африканци имају "Три грације" Juanito and Икар Губелкијан је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Август 30, 2017 Пријави Подели Написано Август 30, 2017 Афричка игра завођења Juanito, Икар Губелкијан, Кратос and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука