JESSY Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 моје је дефинитивно сутон...најлепше ствари се дешавају у сутон... АлександраВ, Драшко, obi-wan and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2017 ЈЕДНЕ ВЕЧЕРИ У СУТОН Hебеса беху мутна и раздрта, Студен у немој собној полутами; И допираше из самотног врта Музика кише. Ми смо били сами. Хујаше негде ветар око виле Песму о тузи. И ја гледах тако На њеном челу и лицу од свиле, Где мутно вече умире, полако. Ми бесмо неми; али ми се чини То вече да смо у ћутању дугом, Сами и тужни у хладној тишини, Сву повест срца рекли једно другом. И тајне мисли болне и злослутне, И страх од патња којих нема више... Слушајућ тако те вечери мутне Ветрова песму и музику кише. Јован Дучић Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 On 12. 8. 2017. at 18:21, JESSY рече моје је дефинитивно сутон...најлепше ствари се дешавају у сутон... Expand Hm Da, ja sam rodjen u suton, i volim to doba dana Od pre nekog vremena jako volim rano jutro, kad ustanem pre avihr...skuvam kafu...spremim nešto za jelo i uz jutarnji tv program Iskorišćeno jutro je.zlato A veče je za snove, planove...nade АлександраВ, Phoebe, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 Jutro i to rano izlazak sunca tada je najtise najmirnije i najhladnije AnaLaz, vildes, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2017 сутон ме тако смирује, опушта...најављује долазак ноћи, најтишег доба дана... АлександраВ, Драшко and vildes је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vildes Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 rano jutro, gotovo noć... pred sam izlazak sunca... Trifke and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 ta- ta- tatira! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 12, 2017 Пријави Подели Написано Август 12, 2017 Jutro. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 12, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 12, 2017 On 12. 8. 2017. at 19:14, Princess Bella рече Jutro. Expand any explanation...? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 On 12. 8. 2017. at 19:25, JESSY рече any explanation...? Expand No. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Јутро. Нова пружена шанса да будем бољи. АлександраВ, AnaLaz and JESSY је реаговао/ла на ово 2 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rašo Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Крај радног времена. AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 Најлепше је рано јутро. Све се рађа, покреће... најмирнији део дана. On 12. 8. 2017. at 18:28, Драшко рече jako volim rano jutro, kad ustanem pre avihr...skuvam kafu Expand Драшко је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2017 joj, sto mrzim da ustanem rano a da ostali jos spavaju.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Princess Bella Написано Август 13, 2017 Пријави Подели Написано Август 13, 2017 On 13. 8. 2017. at 10:00, JESSY рече joj, sto mrzim da ustanem rano a da ostali jos spavaju.... Expand Ja to najvise volim. U kuci tada vlada potpuni mir i spokoj. Vanredno stanje. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 13, 2017 Аутор Пријави Подели Написано Август 13, 2017 On 13. 8. 2017. at 10:04, Princess Bella рече U kuci tada vlada potpuni mir i spokoj. Expand овако нешто... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука