Jump to content

Саша Јанковић: Сребреница била геноцид, политика Србије била злочиначка

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 32 минута, Аурор рече

Ja npr. nisam imao pojma da su organizovali neke logore za jugoslovenske Nemce krajem rata i da je tu nastradalo 50-80k ljudi...

Između njihove "pravde" i nacizma nije mnogo velika razlika.

У Крагујевцу су Немци стрељали хиљаду и нешто људи, као одмазду за неку партизанску акцију, мислим да су стрељали 1300 људи. Све остало што је тамо уписано је стрељано после рата од стране комуниста.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 38
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Управо сада, RYLAH рече

У Крагујевцу су Немци стрељали хиљаду и нешто људи, као одмазду за неку партизанску акцију, мислим да су стрељали 1300 људи. Све остало што је тамо уписано је стрељано после рата од стране комуниста.

2300 su streljali Nemci u Kragujevcu.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Аурор рече

Oni su digli ustanak protiv Nemaca tako što su ubili dva Srbina, neki seoski žandari bili.

Седмог јула ако се не варам Жикица Јовановић Шпанац, на неким вашару...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Срђан Шијакињић рече

Седмог јула ако се не варам Жикица Јовановић Шпанац, на неким вашару...

У Белој Цркви ваљевској.

Подели на овим сајтовима

Цитат

Саша Јанковић: Сребреница била геноцид

" Службени Београд је 2010. године у Народној скупштини Републике Србије донео декларацију о Сребреници. У њој се осуђује злочин онако како га је окарактерисао Међународни суд правде, а знамо да је тај суд окарактерисао тај злочин као геноцид. Према томе, службени Београд је већ 2010. године јасно рекао и осудио злочин геноцида у Сребреници. "

Ово је једино помињање геноцида од стране Саше Јанковића.

Не подржавам га, али наслов једноставно није коректан. Треба да стоји "Саша Јанковић: Скупштина Србије 2010. окарактерисала злочин у Сребреници као геноцид".

Цитат

Саша Јанковић: политика Србије била злочиначка

Ово није рекао ниједном.

Претражите текст по речима "геноцид" и "злочин" и видећете да те речи понавља бошњачки новинар, а да их Јанковић помиње само у оном цитату горе где каже да је злочин у Сребреници био злочин. Има ли неко нормалан овде ко сматра да то није био ратни злочин?

Не волим овакве куриро-информерске ствари. Понадао сам се да је стварно ово рекао. :(

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дидим рече

" Службени Београд је 2010. године у Народној скупштини Републике Србије донео декларацију о Сребреници. У њој се осуђује злочин онако како га је окарактерисао Међународни суд правде, а знамо да је тај суд окарактерисао тај злочин као геноцид. Према томе, службени Београд је већ 2010. године јасно рекао и осудио злочин геноцида у Сребреници. "

Ово је једино помињање геноцида од стране Саше Јанковића.

Не подржавам га, али наслов једноставно није коректан. Треба да стоји "Саша Јанковић: Скупштина Србије 2010. окарактерисала злочин у Сребреници као геноцид".

Ово није рекао ниједном.

Претражите текст по речима "геноцид" и "злочин" и видећете да те речи понавља бошњачки новинар, а да их Јанковић помиње само у оном цитату горе где каже да је злочин у Сребреници био злочин. Има ли неко нормалан овде ко сматра да то није био ратни злочин?

Не волим овакве куриро-информерске ствари. Понадао сам се да је стварно ово рекао. :(

Такође је рекао и ово:

Цитат

Србија и српски народ нису криви за геноцид, али појединци имају мању или већу одговорност за њега и међу њима су и они који су хушкали на рат и играли се рата туђим главама. 

Из контекста читавог интервјуа и из ове реченице види се његов став.

Додуше, нико није ни коментарисао тај дио "политика Србије је биила злочиначка" јер га заиста није рекао. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, RYLAH рече

Аууу... руска чизма...

Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos.
"Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...