Jump to content

Вулин примио дужност Министра одбране

Препоручена порука

пре 25 минута, Аурор рече

Kakvo sprdanje sa ovim uništenim narodom. :)

То је оно најгоре у свему и постало је апсолутно неподношљиво.

Пре пар недеља онај Ружић из СПСа изјавио да не разуме кукњаву око економије у Србији јер "просечна српска породица може без проблема да преживи са 35.000 динара месечно". Фирерове приче о Србима нерадницима и српској деци која неће да раде, разноразним фонтанама, Србији као најнапреднијој економији Европе и осталом и да не помињемо. Ту је и Кркобабић са оним "шта, скуп вам бензин, хтели бисте да се возикате за џабе, а?". И тако даље, и тако даље.

Осећају се свемоћно и буквално скоро сваког дана пљују по здравом разуму оно мало разумних људи који овде још постоје...

Подели на овим сајтовима

пре 41 минута, GeniusAtWork рече

онај Ружић

Мислиш, министар државне управе господин Ружић?  :bu:

Подели на овим сајтовима

Сећам се кад се први пут појавио, реко - из које ли је мочваре испливао овај.

А он још плива бато...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Lady Godiva рече

Мислиш, министар државне управе друг Ружић?  :bu:

Тај  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Аурор рече

Iz močvare adske...

Brate koja karijera... ne zna se koja ekipa je gori mulj 

"Političku karijeru je započeo u Savezu komunista-Pokret za Jugoslaviju (SK-PJ) gde je došao do pozicije generalnog sekretara. Bio je jedan od osnivača Jugoslovenske udružene levice, gde je bio portparol i zamenik predsednika Direkcije JUL-a. Bio je i predsednik Jugoslovenske revolucinarne omladine. Godine 1998. podneo je ostavku na sve funkcije u JUL-u, nakon formiranja vlade SPS-a, SRS-a i JUL-a. Dve godine kasnije osnovao je Partiju demokratske levice, koja je juna 2002. godine, sa Demokratskom socijalističkom partijom Milorada Vučelića, ušla u kolektivno članstvo SPS-a. Sa SPS-om se razišao 2006. godine, nakon afere „Kofer“. Bio je kolumnista listova „Svet“, „Nacional“, „Centar“, kao i politički komentator radija „Indeks“, a trenutno je odgovorni urednik lista „Pečat”. Godine 2008. osnovao je Pokret socijalista, čiji je trenutni predsednik".[1] "

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, uros рече

Brate koja karijera... ne zna se koja ekipa je gori mulj 

Чисто за оне који се можда не сећају...ова појава о којој причамо је изјавила у децембру месецу '96 када је полиција напала и поливала водом по цичој зими демонстранте који су протествовали против крађе локалних избора: "Шта, да нису можда требали да их поливају топлом водом?" У то време је био високи функционер ЈУЛа. Исто у време трајања тих протеста је полиција провалила у зграду неког од факултета у БГ (кршећи закон о аутономији Универзитета), не сећам се више тачно који је био, у коме су се ноћу окупљали студенти да би подржали протесте и том приликом пребила неколико студената. Чини ми се да је дотични изјавио нешто у стилу "Ако је зграда факултета, није страна амбасада".

Нисам 100% сигуран за ово друго, али оно за 'топлу воду' сам га лично гледао кад је причао.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Давор73 рече

Није му лако, мора да стоји док комуницира са вишим сферама постојања  :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, GeniusAtWork рече

Није му лако, мора да стоји док комуницира са вишим сферама постојања  :ani_biggrin:

Брате, брука и срамота. Мени више није ни смешно. Најискреније. А ми би требали да ставимо прст на чело.

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, GeniusAtWork рече

:smeh1:

joooj, teško nama, da nije sprdnje, otišli bismo svi u više sfere postojanja

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Давор73 рече

Одосмо ми у ниже зато. Извини што мрачим него ми је стварно дебилизма и дебила .....више.

Znam.  AAAAA a meni je još i šef sadaaaa :(( sve bolji od boljeg :bu:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...