Jump to content

ПАСТОРА КОЈИ ЈЕ ХТЕО ДА ПОНОВИ ЧУДО ХОДАЊА ПО ВОДИ ПОЈЕО КРОКОДИЛ

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, obi-wan рече

Znaci ipak niko nije nastradao?

Da, biće da je priča u potpunosti izmišljena, i to baš kao fora.

• Волим 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

E dobro je, `fala Bogu da je tako.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Branka62 рече

Ja ga imam na Fejsbuku.

Мораћу и ја да га поставим. :)Сад видим и да су ови са телеграф.рс (мислим Комтрејдов сајт) изгледа повукли вијест.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Paradoksologija рече

I ja :)

A kako ga stavljate na fezbuk? `El ima neka prava integracija, ili nesto drugo?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

A kako ga stavljate na fezbuk? `El ima neka prava integracija, ili nesto drugo?

Ja sam samo član grupe https://www.facebook.com/groups/441333919315986/ i lajkujem stranicu https://www.facebook.com/snopes/ na FB. Ali sad ću da stavim na 'See first'...

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

Našo da šeta po vodi kad krokodilu prošlo vreme posta.Sooo bad što bi reko Tramp....:))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Sve što je ostalo od njega kad su završili sa jelom, jeste par sandala i njegov donji veš"

Ала је ходао свака му част. Остали само дугмићи, :)))
Подели на овим сајтовима

Ја сам се исто исмејао када сам видео вест. Ал с обзиром да је текст Александар објавио, нисам претпоставио да је у питању измишљена прича.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Ђорђе Р рече

Ал с обзиром да је текст Александар објавио, нисам претпоставио да је у питању измишљена прича.

Били ми је сумњиво да су остале само сандале:), али шта ћеш: изједе ме крокодил.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...