Jump to content

Biserko: Pokušavaju da stvore savez pravoslavnih zemalja

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 3 часа, R2D2 рече

rekla je da se pokušava stvoriti savez pravoslavnih zemalja

Ију снајка, замисли!

пре 1 сат, -Владимир- рече

Битан је сталан притисак. Да се овакви типови стално врте по ТВу док људима не постане нормално и прихваћено. 

Тако нешто и ја размишљавам. Управо зато што те нервира ти стално подмећу под нос да изгубиш вољу и отупиш. Мислим да има нека слична психолошка метода мучења коју примењују манијаци по оним казаматима.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Juanito рече

Од апсолутно већинске подршке евро-интеграцијама и генералног про-еропског и про-западног расположења народа у 2000. години дошли смо до тога да смо скоро сви постали изразито скептични према ”западу” и свим тим идејама које се гурају.

Мислиш, непосредно после НАТО бомбардовања, отимања Косова и ентничког чишћења које је уследило после уласка ЕУ војске на територију истог ? Да, заиста, пуцало се од одушевљења. Постојала је знатна доза неповерења у народу, за које се запад није претерано (ако уопште) трудио да развеје. Јефтиније је и лакше плаћати овакве ликове. С једне стране, ако прође прође, а с друге, имаш неко оправдање пред шефовима на шта трошиш новац за промоцију европских вредности. 

Подели на овим сајтовима

Sonja Biserko je rusofob i srbofob. Ona ozbiljno mrzi srpski narod a to ima i lične razloge, jer joj se brat borio u Zengama a Srbi su ga ubili..

Sve što ona priča nema veze sa realnošću i opterećeno je patološkom mržnjom prema Rusiji i Srbima. I to je fakt.

E sad ova žena prima pare iz inostranstva za to što radi, a meni samo nije jasno zašto naša država dozvoljava da radi neko ko prima strane pare, a pritom to što radi direktno je upereno protiv Srba i Srbije.

Sent from my 5045X using Pouke.org mobile app

Подели на овим сајтовима

@Juanito

Sta bese sa onim sto si kacio neki dan? Hoce li Ameri povuci vise tu lovu iz "srpskih"  NVO pa da se polako pozdravimo sa Sonjom pre nego sto povratimo creva od njenih izjava. Sad im je prilika, Soros je zauzet oko "sredjivanja" Kanade. Proklete komunjare!!!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Православни Србин рече

E sad ova žena prima pare iz inostranstva za to što radi, a meni samo nije jasno zašto naša država dozvoljava da radi neko ko prima strane pare, a pritom to što radi direktno je upereno protiv Srba i Srbije.

Zato sto Vucic prima iste te pare i prosledjuje procenat po dogovoru. 

Подели на овим сајтовима

Ja mislio nesto novo ce reci, kad ono mucak. Milicka makar napravi rusvaj pa bude zanimljivo :|

пре 9 минута, Православни Србин рече

Sonja Biserko je rusofob i srbofob. Ona ozbiljno mrzi srpski narod a to ima i lične razloge, jer joj se brat borio u Zengama a Srbi su ga ubili..

Sve što ona priča nema veze sa realnošću i opterećeno je patološkom mržnjom prema Rusiji i Srbima. I to je fakt.

Brat joj je bio u Zengama? Ako moze link do sigurnog izvora podatka, prvi put cujem o.O

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Vučića su na vlast i doveli oni koji Sonji Biserko daju pare.

Pa jeste, poreski obveznici Srbije :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Ja mislio nesto novo ce reci, kad ono mucak. Milicka makar napravi rusvaj pa bude zanimljivo :|
Brat joj je bio u Zengama? Ako moze link do sigurnog izvora podatka, prvi put cujem o.O

Da brata Željko čini mi se da se zvao. Evo nešto o tome:https://www.google.rs/url?sa=t&source=web&rct=j&url=/amp/s/dijaspora.wordpress.com/2008/09/28/prilog-za-biografiju-drugarice-biserko-dostavila-profdrstojanka-aleksic/amp/&ved=0ahUKEwjFyML42erTAhWJECwKHVduBTgQFggjMAE&usg=AFQjCNHiEdtDVwd3OXnuV2AnTK2-qbkKTQ

Inače meni je to prvi put pričao jedan Srbin, Krajišnik koji je bio borac Srpske Vojske Krajine tokom ratova u Krajini.

Подели на овим сајтовима

пре 29 минута, Православни Србин рече

Da brata Željko čini mi se da se zvao. Evo nešto o tome:https://www.google.rs/url?sa=t&source=web&rct=j&url=/amp/s/dijaspora.wordpress.com/2008/09/28/prilog-za-biografiju-drugarice-biserko-dostavila-profdrstojanka-aleksic/amp/&ved=0ahUKEwjFyML42erTAhWJECwKHVduBTgQFggjMAE&usg=AFQjCNHiEdtDVwd3OXnuV2AnTK2-qbkKTQ

Inače meni je to prvi put pričao jedan Srbin, Krajišnik koji je bio borac Srpske Vojske Krajine tokom ratova u Krajini.

Ne znam. Cudno mi je i dalje. U blogu se samo navodi tvrdnja bez dokaza cak stavise.

Подели на овим сајтовима

Ne znam. Cudno mi je i dalje. U blogu se samo navodi tvrdnja bez dokaza cak stavise.

Ima više izvora o tome, dovoljno je samo da ukucaš brat Sonje Biserko i izaći će to.

Подели на овим сајтовима

Meni i dalje nije jasno kome se pa isplati sr*anje na Balkanu. Ali ono, racionalno. Jeaam ja i priglupa i naivna, ali definitivno ne mogu da dokucim koja se potencijalna korist moze izvuci (korist koja bi prevagnula nad stetom). Prosvetlite me, molim vas.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, Православни Србин рече

A i kažem ti ovaj čovek sa ratišta mi je to pričao, čovek je proveren i nije lažov. Proživeo svašta i ne bi lagao o tim stvarima.

Realno, moze biti. Samo sam ja licno jako skeptican jer znam kako je lako prihvatiti negativnu cinjenicu o nekome kiga bas ne volis. A Biserko mnogo ljudi mnogo voli :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Џуманџи рече

Meni i dalje nije jasno kome se pa isplati sr*anje na Balkanu. Ali ono, racionalno. Jeaam ja i priglupa i naivna, ali definitivno ne mogu da dokucim koja se potencijalna korist moze izvuci (korist koja bi prevagnula nad stetom). Prosvetlite me, molim vas.

Nekome se isplati da na trvenjima gradi karijeru zilotisanjem za jednu stranu, nekome pak da pravi sukobe za svoj interes, a lopovima svakako godi da se drugi bave glupostima dok oni odradjuju posao.

Pojave poput Sonje Biserko i slicnih vampira sa jedne strane, te Seselja, Obradovica i ostalih tunguza sa druge strane treba gledati kao simptome sudara velikih interesa koji se preko nas preklapaju. Oni sami kao licnosti su nebitni, ali interesi kojima oni pogoduju ( americki, evropski, ruski ) njih koriste za svoju igru.

Tako je ruski ambasador pozvao na proslavu 9. maja prosle ili pretprosle godine, mislim, u ambasadu sve nase politicare koji su udesno i koji imaju makar minimalnu rusofilsku crtu ( od Vucica kao najevropejskijeg, preko Sande i Boska do Seselja ), a nijednog liberalnijeg. Sa druge strane ovi opozicionari gravitiraju po evropskim i americkim stjecistima. Jankovic eno otisao u Brisel na neko sepurenje nakon izbora.

Kome je onda u interesu? Onima ciji su ovakvi pajaci ili pijuni ili korisne budale. Ali ima tu i domacih faktora takodje, no oni su vec meni manje jasni.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...