Jump to content

Izbori u Francuskoj 2017.-te

Оцени ову тему

obi-wan

Препоручена порука

пре 21 минута, Православни Србин рече

E da baš to. Ima i ovde onih pravih crnogoraca, to sve osiono, puno sebe. Što kažeš ti najlepše je takve spustiti.

A pazi kod nas sad jedan slučaj, nedavno sam bio na jednoj svadbi kod tih Srba južnjaka (ili kako ih ovde zovu,, vrcani"), i mi smo, preko mog dede, neko pobtatimstvo sa njima. A oni južnjaci važe kao najveće tvrdice kad su pare u pitanju. To je meni nekako i logično jer su oni sa Juga a tamo je uvek bilo siromaštvo i onda su oni navikli tako da čuvaju svaki dinar. I to su nastavili i ovde kad su došli, stvarno su malo tvrđi kad su pare u pitanju. I sad kad je bilo venčanje u crkvi, ispred došli trubači da sviraju. I sad očekuju da im neko da neku paru. Ali uzalud nadanje, pare dobili nisu.

I tek će moj deda kaže meni,, au tvrdi su ovi vrcani, nisu ljudima ni dinar dali". Ja sam umro of smeha. emoji2.png

Sent from my 5045X using Pouke.org mobile app

Moj rahmetli babo dosao u Leskovac i izveo mog rodjaka, tada jos dijete, na cevape. Ali imao je samo marke pa je od djeteta posudio dinare i rekao da ce mu vratiti kad razmijeni marke. Nije ni prosao dan kako treba kad mali:"Tetak bre, kad ce mi vratis one pare?".

Stari mi se slogiro od kulturnog soka :D

Подели на овим сајтовима

• Одговори 348
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Moj rahmetli babo dosao u Leskovac i izveo mog rodjaka, tada jos dijete, na cevape. Ali imao je samo marke pa je od djeteta posudio dinare i rekao da ce mu vratiti kad razmijeni marke. Nije ni prosao dan kako treba kad mali:"Tetak bre, kad ce mi vratis one pare?".
Stari mi se slogiro od kulturnog soka [emoji3]

Pa da. Pa moj najbolji drug je isto sa Juga. I ok je on, dobar je drug i nije loš čovek, ali kad su pare u pitanju katastrofa. Mi kad izađemo u grad, to ti je prebrojavanje, i samo da on ne plati nešto više, nego kao svi jednako da platimo. Par puta sam stvarno bio na ivici da se zbog toga posvađao sa njim.

On se sa jednim našim drugom posvađao za 500 dinara što mu je ovaj dugovao. Meni je to nekad i smešno ali nekad zna da iritira. Ja razumem da čovek štedi i treba da štedi, sve je to ok, ali toliko.

Inače taj njihov mentalitet je baš lepo prikazan u čuvenoj Pavićevoj seriji,, Porodično blago" kroz lik ujka Žitka. E to je taj mentalitet. [emoji2]

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Православни Србин рече

Pa da. Pa moj najbolji drug je isto sa Juga. I ok je on, dobar je drug i nije loš čovek, ali kad su pare u pitanju katastrofa. Mi kad izađemo u grad, to ti je prebrojavanje, i samo da on ne plati nešto više, nego kao svi jednako da platimo. Par puta sam stvarno bio na ivici da se zbog toga posvađao sa njim.

On se sa jednim našim drugom posvađao za 500 dinara što mu je ovaj dugovao. Meni je to nekad i smešno ali nekad zna da iritira. Ja razumem da čovek štedi i treba da štedi, sve je to ok, ali toliko.

Inače taj njihov mentalitet je baš lepo prikazan u čuvenoj Pavićevoj seriji,, Porodično blago" kroz lik ujka Žitka. E to je taj mentalitet. emoji2.png

Mogli bismo ovako do sutra o juznjacima :D Ja sam imao nekog cimera iz Vlasotinca, pravoslavni taliban, ciste desetke na PBF, porodica izbjegla iz Hrvatske kad je bio dijete - plus juznjak mentalitetom. Svaka druga mu je bila politicka. Naljutio se kad sam rekso za Ljotica da me ne zanima jer je fasista.

Bog mi je dao snage da ne izvrsim neko nasilje tu godinu sa njim :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Џуманџи рече

Masa je uvek u pravu!

c9b19934eaeafbf897f24b9ddba88aa7.jpg

Ovo ti je egzistencijalizam, btw. :)

Ivanka je najbolja <3

Подели на овим сајтовима

Mogli bismo ovako do sutra o juznjacima [emoji3] Ja sam imao nekog cimera iz Vlasotinca, pravoslavni taliban, ciste desetke na PBF, porodica izbjegla iz Hrvatske kad je bio dijete - plus juznjak mentalitetom. Svaka druga mu je bila politicka. Naljutio se kad sam rekso za Ljotica da me ne zanima jer je fasista.
Bog mi je dao snage da ne izvrsim neko nasilje tu godinu sa njim :smeh1:

Isto i ovaj moj drug, zagrižen za politiku. I on je ljotićevskih shvatanja, da tako kažem. Feminizam ne može da smisli. Ima jedna naša drugarica, ona ti je kao neka feministkinja. Kad ona nešto izbaci na fejs ili kad nešto kaže, on odmah samo o njoj priča. [emoji2] Njihove rasprave su urnebesne. A jednog našeg druga je hteo da bije kad je ovaj ispričao neki vic o Isusu. Ono vic je stvarno bio glup meni kao verniku, ali opet nikog nisam hteo da bijem zbog toga. Ali on ne, jurio ga da ga bije.

I oni se generalno brzo ljute i uvredljivi su. Ali moram da kažem da su jako složni, povezani, jedan drugom pomažu i radni su. Rade ljudi i tu nemam reči.

Te mi se njihove osobine jako sviđaju.

Подели на овим сајтовима

Нажалост ,амери и даље јашу французе,која би то срећа била за Европу,када би Фр + Герману,скинуле амрички јарам са својих плећа...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Зосима рече

Нажалост ,амери и даље јашу французе,која би то срећа била за Европу,када би Фр + Герману,скинуле амрички јарам са својих плећа...

A onda Francuzi i ostali da skinu njemacki jaram, pa da svi zajedno i ravnopravno evropejisemo, a ne ovako klimanjem glavom firerki.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...