Jump to content

PROTEST U CENTRU GRADA , letele flase, jaja i banane

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

пре 31 минута, obi-wan рече

испред Градске куће завршен перформансом поделе лажних диплома свим учесницима протестне шетње.

Нишлије су увек били најјачи на овим протестима! :smeh1:

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Таша рече

Meni je to isto. Zavisi samo iz cijeg ugla zelis da gledas, oni njega za fantomke ovi drugi za ubistvo ...  Problem je sto je novinarstvo kao struka, zanat degradirano ( kao i jos puno stvari u Srbiji uostalom )  ali mi isto tako smeta i bahatost , arogancija i nevaspitanje cije god da je. 

Politicki sam neopredeljena i nisam simpatizer nicijeg "lika i dela", potpuno nepristrasno gledam na sva ta desavanja. Jednom davno sam se opekla na toj vatri, meni dosta.

Ok, jednim delom kapiram. Novinarstvo jeste srozano, ali nije ga on srozavao, niti je to radio na onoj konferenciji, a novinarke su doprinosile srozavanju. Sasvim je ok da posumnjamo u ispravnost svih institucija u Republici Srbijici, sasvim je u redu da postoji istrazivacko novinarstvo i sasvim je u redu ne biti na strani g. Jankovica. Imam utisak, i mozda je potpuno pogresan, pitanje pistolja i ubistva se poteglo kao prljavi napad na licnost koja je ispred odredjene institucije Republike Srbije sa odredjenim, jasnim ovlascenima i odgovornostima posumnjala u politicke parole koje su bez odgovornosti pustane u javnost i institucionalno pokrenula provere nekih navoda. Nije pokrenut postupak pred institucijama Republike Srbije protiv g. Jankovica, nego je na'ranjen govnima po tabloidima koji, eto, nekako ne uspevaju da poprave stanje novinarstva u nas. Sto ne znaci da on nije nitkov&ubica, ali to ni novine nisu zelele da provere i dokazu, one su samo ubrizgavale toksicne price u javnu sferu.

Mozda je i nesrecni Curuvija bio neko ko ne zasluzuje simpatije, to ne znam, nije ni vazno, ali svi znamo da ga je drzavna institucija razbojnicki roknula i puj pike ne vazi.

Ponvaljam, mozda trazim dlaku u jajetu, ali ja vidim neke razlike u ponasanju, posledicama, institucijama i tome slicno. Politicki sam opredeljen da vidim drzavu kao servis, a ne kao osinjak, da ne dozivljavam drzavu kao prokletnika koji me najgrublje krade, ometa, vredja i slicno. Nekako mislim da ne treba imati lepe manire prema olosu, dovoljno je ispostovati zakon.

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, drvce рече

Politicki sam opredeljen da vidim drzavu kao servis, a ne kao osinjak, da ne dozivljavam drzavu kao prokletnika koji me najgrublje krade, ometa, vredja i slicno. 

Evo ovaj deo potpisujem :) 

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Таша рече

Evo ovaj deo potpisujem :) 

Malo li je? :)

Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

Један занимљив догађај од данас који ми је мало отворио очи око неких ствари :) 

На фејсбук групи Anonymous Serbia, која има скоро 250 хиљада чланова и где сам и ја члан, објављена је вест о претњама смрћу Саши Јанковићу. Ради се о писму које је добио, и чланак који је линкован показује пар слика које је СЈ сликао: на једној је коверта адресирана на њега, а на другој само писмо, писано руком великим ћириличним словима. Ја оставим сасвим пристојан и нормалан коментар где напишем да немам никакво одређено мишљење поводом тога, али да је тако нешто много лако лажирати - само напишеш писмо, упутиш га себи и сликаш. И нагласим да сигурно има будала које би тако претиле, али да из ове вести ми не можемо знати да ли је стварно то у питању. У року од пет минута сам банован са странице и коментар ми је обрисан. Као и сви други коментари који су изражавали било какву сумњу у вест (претпостављам да су и аутори истих такође бановани). Да поновим још једном, не ради се о неком Јанковићевом боту, фанатику или шта ти ја знам него о ФБ групи од скоро 300 хиљада људи, која има ко зна колико дневних прегледа и која јасно агитује за једну политичку опцију.

Тако да могу да, онако чисто солипсистички, закључим да се у суштини ради о истој багри која само хоће да једног пресветлог, непогрешивог и просветљеног Вођу и Месију, чији су неистомишљеници непријатељи са којима нема разговора, али кога они не воле, замене другим пресветлим, непогрешивим и просветљеним Вођом и Месијом, чији су неистомишљеници непријатељи са којима нема разговора, али кога они воле. Нама се, нажалост, јако јако лоше пише јер овај народ и даље, после свега што је преживео, уопште не разуме ни "д" од демократије и критичког мишљења о којима иначе тако много воли да тупи и да се куне у исте. И много воде ће протећи рекама док та мазохистичка жеља за ауторитарним, безгрешним Вођом кога ја волим и против кога нико не сме да писне не испари из људи. Ако икада и дође до тога, у шта чисто сумњам.

Подели на овим сајтовима

On 18/04/2017 at 16:51, RYLAH рече

Не, пијани кретен су они из Информера. Дођу да би направили глуупост, не интересује их новинарство било које врсте. Не можеш са таквима рационално.

Kopiraš Trumponju:"You are fake news. Boom there you go h8rs. ". 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 18/04/2017 at 15:00, GeniusAtWork рече

Погрешан му је приступ. Капирам да му се смучила екипа јер су писали свашта о њему, поготову из Информера и сличних, али ово није начин да то искаже, поготову не пред камерама на конференцији за штампу. Контрапродуктивно ради, моје лично мишљење.

Isto kao Radule onomad :)  To samo treba nekome da pukne film i da krene otvoreno da za****va ovakve "novinare".  

Čitao sam Jankovićev intervju u Vremenu danas.  Mrka kapa. Sarađivaće sa DS i nastaviti sa otkačenošću od realnosti. Odustajem definitivno.  Sad mi je efendija Zukorlić opet jedina nada za bolje sutra. Inšalah. 

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

тумачења једнострана, свако се држи свог сокака..а на рогљу игранка буде недељом

и протести под једну капу скупе различите

стазе и богазе народних окупљања на трговима, кад крабуње скидају се

а понекад иза једне маске тек друге ,невидљиве дотад, појаве се

победници и поражени често у истим чезама, преварени буду, свет на ползу разума није...тек среће точак кад окрене се

ко би гори, сад је доли....

Подели на овим сајтовима

On 4/20/2017 at 20:15, GeniusAtWork рече

У року од пет минута сам банован са странице и коментар ми је обрисан.

Provalili te.

Подели на овим сајтовима

Тако да могу да, онако чисто солипсистички, закључим да се у суштини ради о истој багри која само хоће да једног пресветлог, непогрешивог и просветљеног Вођу и Месију, чији су неистомишљеници непријатељи са којима нема разговора, али кога они не воле, замене другим пресветлим, непогрешивим и просветљеним Вођом и Месијом, чији су неистомишљеници непријатељи са којима нема разговора, али кога они воле. Нама се, нажалост, јако јако лоше пише јер овај народ и даље, после свега што је преживео, уопште не разуме ни "д" од демократије и критичког мишљења о којима иначе тако много воли да тупи и да се куне у исте. И много воде ће протећи рекама док та мазохистичка жеља за ауторитарним, безгрешним Вођом кога ја волим и против кога нико не сме да писне не испари из људи. Ако икада и дође до тога, у шта чисто сумњам.

Кхххк, Кхххк, Кхххм... (ономатопеја усиљеног накашљавања)

: Гледа у ваздух, звиждуће и очекује од свих да се присете неких ранијих дискусија :

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

На фејсбук групи Anonymous Serbia, која има скоро 250 хиљада чланова и где сам и ја члан,

а поновим још једном, не ради се о неком Јанковићевом боту, фанатику или шта ти ја знам него о ФБ групи од скоро 300 хиљада људи, која има ко зна колико дневних прегледа и која јасно агитује за једну политичку опцију.

Kako bismo dosli do podatka koji procenat tih clanova je blize adminskom nacinu razmisljanja, a koliko ljudi kapira stvari kao ti? Da li bi ti podaci bili relevantni i na nivou Srbije?

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, drvce рече

Kako bismo dosli do podatka koji procenat tih clanova je blize adminskom nacinu razmisljanja, a koliko ljudi kapira stvari kao ti? Da li bi ti podaci bili relevantni i na nivou Srbije?

Не знам рећи, по ономе што сам видео огроман број оних који остављају коментаре не капира ствари као ја :) 

И нису анонимуси проблем, било где да се поведе расправа о Јанковићу појављују се његови ботови који почињу да вређају и нападају свакога ко се усуди да се у било чему не слаже са њиховим идолом. Постају полако гори од СНС екипе против које се шатро боре.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

било где да се поведе расправа о Јанковићу

A, ti bi se raspravljao, a? A, kolika je tebi plata? I ko se krije iza tvog nika? Gde stanujes, reci nam?

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, GeniusAtWork рече

Не знам рећи, по ономе што сам видео огроман број оних који остављају коментаре не капира ствари као ја :) 

И нису анонимуси проблем, било где да се поведе расправа о Јанковићу појављују се његови ботови који почињу да вређају и нападају свакога ко се усуди да се у било чему не слаже са њиховим идолом. Постају полако гори од СНС екипе против које се шатро боре.

Ma nista cudno, tokom celih izbora, a i posle je na internetu vodjena ,,intelektualna" rasprava na svim stranicama koja se zasnivala na vanserijski kvalitentim argumentima poput onih opozicionih ,,Jel ukusan sendvic?" i SNS-ovskih ,,Jel dobro placa Soros?"...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...