Jump to content

Да ли је српска просвета дотакла дно?

Препоручена порука

Нека уведу, да видимо и то. Ипак, пошто сам у малој средини, деца се у глобалу облаче скромно. Не знам како је по већим градовима. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Код мене вала има свега. Сад радим са једном мањом групом деце, али сећам се раније једног клинца који је носио оригинал Boss џемперак. :0212_rolleyes:

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

@БанеЛ

Бане, јеси ли планирао нешто ван просвете да радиш? Многе колеге хоће да узму неплаћено, да иду ван...

• Волим 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Имају ли неке конкретне идеје шта би радили? Па, мота ми се свашта по глави, али за сада немам неку конкретну идеју.

Sent from my T06 using Pouke.org mobile app

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Они имају. Мислим конкретно на колеге Енглезе. Тражени су у одређеним земљама, спремају само терен да запале...

Подели на овим сајтовима

Слика и прилика данашњег школства:

Масовна туча код Друге економске школе, петоро повређених

EKONOMSKA--1-.jpg

http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/134/hronika/2657540/tuca-kod-druge-ekonomske-skole-mladic-povredjen.html

Подели на овим сајтовима

@Anika Не знам шта би могли ван да радимо, једино да се преусмеримо на програмирање. Мене занима идеја мини школа, тј. обуке и курсеви као што је Хуанито причао.

Sent from my T06 using Pouke.org mobile app

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Шта знам, ја сам већ радила програмирање и то више не бих у принципу... није за женско.

Па ја сам већ конкурисала за друго место, не могу сад да причам о чему се ради, само што ми је далеко. Вероватно ће примити неког од њихових, али нема везе, тражим даље...

Који разред ти је прошао даље? Дајеш ли приватне часове? :)

Подели на овим сајтовима

• 2 years later...

@ana čarnojević   Немој ми одвајати ракију од киселе воде! :smeh1:

Не знам, посебно сам слаб на учитељице, то је чудо неко. :D Стварно имам поштовање према учитељима.  

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...