Jump to content

Прекидање трибине, батинање и Веселин Шљиванчанин

Оцени ову тему

RYLAH

Препоручена порука

пре 7 минута, kordun рече

pa neko je kriv i ja bi volio da znam ko! ali ne znam, a ovo osudjeni ratni zlocinac za sljivancanina, pa to je ustaska terminologija, on za mene nije nikakav ratni zlocinac vec srpski borac, srpski ratni oficir, mene licno nervira svojom jugonostalgijom, ali ga postujem ko srpskog borca, a na njega pljuju oni kojih nigdje nije bilo kad su trebali, zato bi im ja sudio na moj nacin jer sam sit takvih u zivotu

Neki kazu Aleksandar Vasiljevic u konsultaciji sa Hrvatima. Medju streljanima je bilo i neprijatelja HDZ, kazu.

Ovo drugo ne znam sta da ti kazem, mozda se ni on cak ne bi slozio sa tobom... Necemo znati. :)

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Muramasa рече

Meni se lično gadi to licemerje. Ja bih otvoreno rekao da dolazim po naftu i izlaz na more ili za šta već. Ne bih palamudio o miru u svetu.

Mož da ti se gadi ali totalno je naivno da misliš da će neko pokrenuti neki rat sa takvim obrazloženjem.Recimo Hitler kada je napao Čehoslovačku iscenirao je ubijanje graničara i ugroženost Nemaca u Sudetu i to je bio formalni razlog za anektiranje i intervenciju.Tako se to radi.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Muramasa рече

Ti kao vernica moraš da poštuješ i jednog svetitelja

Одале ти идеја да ја морам ишта, осим да умрем, овде је и за порез дискутабилно? 

Душан није канонизован. Иначе су и светитељи били само људи и грешили су. Не може се човек слепо копирати неке њихове поступке. Шта ја треба да почнем да пушим, кажем тако је и Св. Николај, да носим рите и живим у пустињи, сечем језике и спаљујем књиге јеретика као Св. Симеон, или рецимо да се понашам као Марија Египћанка пре покајања?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

Šteta, to je jedini svetitelj kojeg poštujem.

Ako misliš na Cara Dušana on nije proglašen za sveca valjda zbog ubistva oca.Mada recimo i car Konstantin je ubio ženu i sina pa je opet proglašenim svetim tako da mislim da bi trebalo i Dušana svrstati u red svetih.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...