Jump to content

Помозимо нашем брату у Христу Дејану Рајковићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 19. 12. 2016. at 17:21, uros рече

Da li moze "post-net" iz inostranstva?

Expand  

Мислим да не може... нисам сигурна. Знам само за Western Union, али би Дејан морао да зна твоје име и презиме, земљу из које шаљеш и тачан износ... да сачекамо још мало, вечерас би требало да сазнамо више о начину уплаћивања, рачун и др... за сада, само Србија и пост нет. Али наравно, ако желиш можеш да контактираш Дејана, да не буде да ја одлучујем о уплатама :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 166
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 19. 12. 2016. at 17:21, uros рече

Jel ima neki paypal?

Expand  

Да би примио преко Paypala мора да има отворен девизни рачун у некој банци и платну картицу везану за тај рачун која може да се користи за примање средстава. Једино да се нађе неко од поверења у БГ ко има све то, па да се њему уплати и да му после однесе.

Подели на овим сајтовима

Не би било лоше да се да неки жиро рачун, да људи помогну новчано. То је једини начин да ми који смо далеко помогнемо.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Gde može da se donese neka mala pomoć. Je li može nešto od zimnice i dečijih igračaka. Da li da donesemo u crkvu Sv.Trifuna. / parojhijski dom/ Bože ostala sam bez teksta, ne znam šta da kažem. Neka im Bog da snage za dalje .

Ne znam  kako da pomognemo, nadam se da će i  ljudi iz crkve ako se obratimo na pravu adresu izaci u susret. 

Mi možemo koliko i sutra da donesemo nešto od pomoći, samo neka neko precizira adresu.

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Рапсо, ја сутра ујутро идем код лекара, па сам касније слободна, а предвече ћу се највероватније видети са Дејаном, могу ја да му дам. Мој бр тел је 069 2393492

Ускоро ћемо објавити девизни, а сутра и жиро рачун.

Хвала свима

И даље важи пост нет 0641866011

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2016. at 17:12, АлександраВ рече

ако неко може да помогне новчано, износ ко колико може, сваки динар значи, може уплатити пост нетом,

Expand  

ima i toga , Slava Bogu...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2016. at 21:53, Dijasporka рече

Kakve su to uplate post netom? Nisam u Srbiji ali dolazim za koji dan pa da znam...

Expand  

odes u postu, i das njegovo ime i broj telefona (mob.) i iznos koji zelis da platis...vrlo jednostavno....njemu to stigne istog momenta....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

У пошти попуниш образац за пост нет (твоје име, презиме и бој тел, име и презиме и бр мобилног телефона онога коме жаљеш новац), плаћа се провизија, не велика. Када се уплати новац, прималац добије СМС поруку да је добио уплату и један број који издиктира на пошти и уз личну карту подигне новац.

Подели на овим сајтовима

Е па овако!!

Симеон има 3,5 године, обућа 25-26, одећа 4-5

Петра има 6 година, предшколац, обућа 32-33, одећа 8-10

Јана има 8 година, 2.разред, обућа 34-35, одећа 10-12

Нина, обућа 39-40, одећа L-ХL, све јој је изгорело.

Ја (имам 46 лета :)))), обућа 44, одећа ХL, све ми је изгорело, од чарапа до јакни...

Деца су остала без играчака, ранчева, свезака, бојица, прибора за школу, књига...

Ето укратко...

Волим вас и хвала вам унапред. 

Хвала и слава Теби Боже живи!!!

А новац ми шаљите Пост Нетом на Дејан Рајковић, 0641866011 да могу да подигнем у било којој пошти, а ко хоће на рачун, пошто ја немам, сестра моја мила у Христу ће бити мој посредник, нисам видео да ли је објавила своје бројеве динарског и девизног рачуна, али објавиће већ, па без страха уплатите на њено име, она ће мени проследити...

А за ствари да видим где ћемо да пређемо, јер овде где смо сада можемо да останемо још 1-2 дана максимум, па адресу не знам, једино тамо где ми је лична карта пријављена, али и то је много загуљено...

Јел вам рекох свима да вас волим?

Бог је љубав!!!!!

viber_image.jpg

Подели на овим сајтовима

On 19. 12. 2016. at 22:28, aстрофизичaр рече

Expand  

ок, за новац је све јасно....

само нам што пре јави место где се могу донети неопходне ствари...

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...