Аурор Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Bas ne volim. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Ne zelim da uvredim nikog,ali u zadnje vreme sam zamrzela krajiske pesme...izvinjavam se... Natasa. and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Neverovatnih 1,6mlrd na youtube. Pesma nikad gora, a jedno vreme su je svuda puštali. Аурор and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Iskreno iritira me ona "Lutka" od SARSA Kad čujem, imam osećaj da sam na nekoj polupijanoj, poludepresivnoj žurci koja se završava ujutru, i sve vonja na neko belo vino i ostatke od ribe Natasa., Аурор, Ayla and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 On Sunday, December 11, 2016 at 22:31, Broken рече Iz nekog razloga ne mogu organski da podnesem ovu pesmu...čak sam i sad isključio ton da je ne bi čuo. aaaaapsolutno još kad ona violina opali, ta na ta na tananananaaaa bacam pegle! Ina Ina је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 6 минута, Драшко рече Iskreno iritira me ona "Lutka" od SARSA Kad čujem, imam osećaj da sam na nekoj polupijanoj, poludepresivnoj žurci koja se završava ujutru, i sve vonja na neko belo vino i ostatke od ribe Не бих могао баш тако прецизно да опишем утиске али јесте смарајућа, онако баш. Mилена КШ and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 1 hour ago, Lady Godiva рече Neverovatnih 1,6mlrd na youtube. Pesma nikad gora, a jedno vreme su je svuda puštali. Ijao, i mene izluđuje. Pa je l' mora prihvatanje sopstvenog tela da ide preko hejta na druge žene? Ej, 'stick figure silicone Barbie dolls' i 'skinny bitches'?! A što je najgore, ritam mi zarazan, pa mi se često vrti po glavi, a od reči mi se stomak prevrne. Lady Godiva and Natasa. је реаговао/ла на ово 2 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 Који сте ви хејтери сви одреда. RYLAH, Драшко, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 11, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 11, 2017 пре 3 минута, Paradoksologija рече A što je najgore, ritam mi zarazan, pa mi se često vrti po glavi, a od reči mi se stomak prevrne. Ја с тим немам проблема. На енглеском ама баш ни једну једину песму не могу да разумем кад је певају. Чујем потпуне небулозе. Тек кад прочитам, знам о чему се ради. Natasa., Mилена КШ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Nek počiva u miru, ali ja ovo slušati ne mogu. Imam osjećaj kao da me neko stisnuo oko vrata, i ne pušta. Lady Godiva, -Владимир- and Аурор је реаговао/ла на ово 3 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Muzika kuju ne slušam inače (rep, tehno, bla, bla) me ne iritira (logično, jer je ne slušam ), koliko pojedine pesme ljudi koje volim... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Ne postoji nikakav razuman razlog za to, ali kad krene ova pesma, meni ne da izostane pozitivna, nego imam izrazeno negativnu reakciju. Potpuno ne mogu da je smislim... Ovo devojke generalno bas gotive, a ja da podnesem ne mogu. Dotle da bih se rugao onima kojima se svidja jer nemaju pojma... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Управо сада, Аурор рече Ne postoji nikakav razuman razlog za to, ali kad krene ova pesma, meni ne da izostane pozitivna, nego imam izrazeno negativnu reakciju. Potpuno ne mogu da je smislim... Ovo devojke generalno bas gotive, a ja da podnesem ne mogu. Dotle da bih se rugao onima kojima se svidja jer nemaju pojma... Za ovu pesmu je moj sin do pre par meseci mislio da je peva žensko Аурор, AnaLaz and ines је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Uh, mnogo hejta sam izrucio... Moram da balansiram. Ovo mi se dopada do odusevljenja. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука