ines Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 3 минута, Mилена Трифковић рече To je Ledi Gaga uh kako god, da prostite svi su mi iste АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 Diskusija sa feminističkom tematikom prebačena na temu o feminizmu, da ne kvarimo više lepu hejtersku temu o muzici Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 12 часа, Аурор рече Ne postoji nikakav razuman razlog za to, ali kad krene ova pesma, meni ne da izostane pozitivna, nego imam izrazeno negativnu reakciju. Potpuno ne mogu da je smislim... Ovo devojke generalno bas gotive, a ja da podnesem ne mogu. Dotle da bih se rugao onima kojima se svidja jer nemaju pojma... ti si specijalan slucaj, dva mega hita te nerviraju))) da se ja pitam, u zatvor bi sa tobom, siris opasne frekfencije. Аурор, -Владимир- and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Јануар 12, 2017 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2017 пре 36 минута, ines рече uh kako god, da prostite svi su mi iste Немој тако, далеко су Леди Гага и Агилера. Ево мало Агилере Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука