Justin Waters Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 16 часа, RahelaKoen рече Помаже Бог(ако има још коме)! Хајде, мало почните да слушате! Почните да гледате! Ima itekako kome da pomogne, najvise onome koji hoce samom sebi da pomogne. Ipak nesto ne vidim da zelite da pomognete sebi. Da li je bar neko od vas spreman u unakrsnu diskusiju da udje, bez preusmjeravanja na beznacajne youtube klipove, sa nama loptasima da se malo razdvoji zito od kukolja? Zoran Đurović and Pisum је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Ali Zemlja nije lopta! Zemlja je elipsoid Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Mislim da ovakve stvari nemaju neophodno i uvek veze sa kritičkim mišljenjem, već sa sopstvenim osećanjem važnosti, koje dubinski nedostaje. Imajmo strpljenja za te ljude. Sarkazam tu ne pomaže, već problem čini još gorim. Zoran Đurović, Аурор and kopitar је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 6 минута, Иван ♪♫ рече Imajmo strpljenja za te ljude. Sarkazam tu ne pomaže, već problem čini još gorim. Ziva istina. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Управо сада, Bokisd рече Ziva istina. inače, inferiornost (i kompleks superiornosti kao kompenzacija) funkcioniše po istom principu i kad čovek ima ispravne stavove Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 3 часа, Augustinus рече Ја бих умро у не знању да није Авве. И ја сам се крстио и левом и десном... Све до задњег сам мислио да ме зајебава другар... Augustinus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Децембар 25, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 3 часа, Avocado рече Ogroman problem sa internetom... skoro svi smo se radovali što ćemo imati ogromnu bazu informacija, svima dostupnih za postavljanje i čitanje, bez bilo kakve cenzure... zaboravismo da će i idioti na njemu imati svoje "informacije", svima dostupne za postavljanje i čitanje, bez bilo kakve cenzure... Вала, у праву си! Augustinus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 34 минута, RahelaKoen рече Клипови са Дејвом Марфијем (то је онај Црнац кога је споменуо извесни ђакон) свакако нису безвредни. Ако ви не желите ни да се упознате са основним тезама и спорењима у вези Равна Земља vs. Глобус- шта да причамо онда? Može jedno pitanje.Kako objašnjavate pomračenje meseca sa vašim modelom ravne zemlje? Ina Ina and Pisum је реаговао/ла на ово 2 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 И нисте позвани ни стручни да било коме постављате психијатријске дијагнозе по методу- пљуни па залепи. А лично немам проблем да ме сматрају глупом и заосталом. Ништа ми неће бити боље ни извесније ни да ми лепе лајкове. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Кратос, Не објашњавам никако. Мене су заинтригирали докази или сумње са саме Земље. Питање закривљености хоризонта који не постоји а мора да буде ако је земља округла.Нема ниједне слике Земље из тзв. свемира. Само монтиране Насине слике, композитне како их они зову. ВанАленов појас радијације , Антарктички споразум итд. Треба се информисати о свему овоме па видети да нешто дебело не штима. Молим добронамерне да виде полемику Нил де Граса Тајсона, астрофизичара са равноземљашем Марфијем у клиповима које сам пооставила. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Zamislite da neko vizionarima od pre, koji su spekulisali sta ce da bude u buducnosti (nasoj sadasnjosti), kaze oko cega ce da se diskutuje u 2016... Mislim da bi ga Tesla gadjao indukcionim motorom u glavu. Justin Waters, Милан Ракић, Pisum and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Augustinus Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Испаде да је Галилеј ''ипак'' био јеретик..... Zoran Đurović, Јанко, Pisum and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Caelum a non celando, quia apertum est. http://www.pravoslavniistocnik.net/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 7 минута, Господин Дареалис рече Zamislite da neko vizionarima od pre, koji su spekulisali sta ce da bude u buducnosti (nasoj sadasnjosti), kaze oko cega ce da se diskutuje u 2016... Mislim da bi ga Tesla gadjao indukcionim motorom u glavu. и шта сад с тим? Како то доприноси било чему? Аргумент за шта? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 пре 12 минута, RahelaKoen рече Само монтиране Насине слике, композитне како их они зову. Ovo vam je genijalno. Dobro imamo NASU koja se svojski trudi da sve prikrije. Onda imamo Ruse koji imaju svemirski program, ahm pa i oni se svojski trude da prikriju. Dobro, imamo kineski svemirski program...pa i oni se svojski trude da prikriju istinu...dobro dobro imamo indijski svemirski program...a pa i oni se svojski trude da sakriju isitnu. Pa dobro imamo LIVE video sa svemirskoih stanica...a pa to je negdje u studiju namjesteno. пре 15 минута, RahelaKoen рече Не објашњавам никако. Tacno tako...ne objasnjavate, nista ne objasnjavate. Niti pomracenje sunca niti mjeseca, niti zasto je putanja sunca polulucna na horizontu, niti zasto je sjenka na mjesecu zakrivljena, niti otkud poticu godisnja doba po meridijanima niti smjena dana i noci po meridijanima, niti zasto je mjesec obrnut na juznoj polulopti niti zasto funkcionise geodzija, niti zasto su rastojanja izmedju dve tacke iste na meridijanima iste geografske sirine..... Јанко, Pisum, Augustinus and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RahelaKoen Написано Децембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 25, 2016 Треба да деконструишете тај концепт о перманентном напретку. О врлој новој будућности. Нема то, не постоји то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука