JESSY Написано Новембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2016 зато што су вам се веома допале.... Снежана and Bokisd је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2016 ово је једна од оних коју сам стварно хтела поново да прочитам, неке сам читала поново само док не схватим да сам их већ читала... JESSY, Alegzandar and Mилена КШ је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mилена КШ Написано Новембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2016 Knjige koje sam ja pročitala više od 30 puta Igra anđela Devojka sa bisernom minđušom Stanica Perdido (naučna fantastika) Crni Lepotan (neprevaziđeno omiljena) Kafkin Proces Gospodar Prstenova 20 000 milja ispod mora Majstor i Margarita (isto jedna od omiljenih) Sve od Agate Kristi i sestara Bronte ... ( ne mogu vise da se setim sorry ) Лидија Миленковић, Жика, nikolay and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 http://www.youtube.com/watch?v=skAGp_OwU10 http://youtu.be/lKgI7Cxm0go Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2016 @Милена Триф Mилена КШ је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nikolay Написано Новембар 27, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2016 Хемингвеј За ким звоно звони Достојевски Злочин и казна Толстој Ана Карењина Меша Селимовић Дервиш и смрт, Тврђава Андрић На Дрини ћуприја Јеротић Повратак оцима старац Пајсије Светогорац Чувајте душу Архимандрит Тихон Несвети а свети Протојереј А. Торик Флавијан трилогија Господар прстенова Е.М. Ремарк На западу ништа ново, Три ратна друга, Тријумфална капија Бранко Ћопић скоро све, Жил Верн, Агата Кристи, итд.... Жика, Mилена КШ, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Чувај ме као зјеницу ока: сјеном крила својих заклони ме. ( Пс.17,8) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Новембар 27, 2016 On 27. 11. 2016. at 23:04, nikolay рече Expand svaka cast... nikolay је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 28, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 28, 2016 Од Миријам све више пута 1,2,3......... Од Перл Бак / Творац града / Од сестара Бронте исто 1,2,3........ Од Џејн Остин ...... Од Хермана Хесеа / Степски ВУк / Несвети а свети / Архимандрит ТИХОН Шевнуков / други пут фрагментакно / Достојевски / Кротка / Има их још ..... nikolay, PredragVId and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Децембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2016 Lovac u raži- Dž. D. Selindžer Doživljaji Toma Sojera - Mark Tven Kod kuće je najgore- E. Kišon ima još,ali ovo izdvajam..i nemam nameru ubuduće na replay nikolay, Жика and JESSY је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јун 6, 2017 Пријави Подели Написано Јун 6, 2017 Origen - Počela Romano Guardini - The Lord Hl. Theresia von Jesu - Weg der Vollkommenheit Anna Katharina Emmerich - Das bittere Leiden unseres Herrn Jasus Christus Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јун 6, 2017 Пријави Подели Написано Јун 6, 2017 Nikodim Milas - Pravila Pravoslavne Crkve sa Tumacenjima I , II, .....tacno dva puta ( ) I razne druge crkvene duhovne i bogoslovske knjige, recimo : Kazivanje jednog bogotrazitelja, Nevidiljiva borba, Lestvica, Poljski krinovi,......Protiv idola (sv. Atanasije Veliki ), Dela apostolskih ucenika ( v.Atanasije Jeftic ), Poslanice sv.Ignjatija Bogonosca, Tacno izlozenje vere ( sv.Jovan Damaskin ), Sedam stubova premudrosti Istorija Vaseljenskih Sabora, sv.Maksim Ispovednik Mistagogija tumacenje evharistije.......itd. Sta da radim, samo ovo citam ( nekad sam gutao raznu drugu svetovnu literaturu ). AnaLaz, Milica Bajic, Жика and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
NinaSavic Написано Јун 6, 2017 Пријави Подели Написано Јун 6, 2017 Od knjiga koje sam skoro čitala je "Gora preobraženja" od Ljiljane Habjanović Đurović, i naravno kod mene uvek aktuelan na repertoaru vladika Nikolaj Velimirović - Kroz tamnički prozor, Ohridski prolog, Žitije sv. Save... [emoji2] Sent from my E2105 using Pouke.org mobile app nikolay је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Јул 3, 2017 Пријави Подели Написано Јул 3, 2017 S. Bernardus - Sermones super Cantica canticorum Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Децембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2017 http:// Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Samo Ana Написано Децембар 6, 2017 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2017 "Zemljomorje" od Ursule Legvin bar 2000 puta ili više. I got life, mother, i got laughs, sister, i got freedom, brother, i got good times, man...I got crazy ways, daughter, i got million-dollar charm, cousin, i got headaches and toothaches and bad times too like you... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 20, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 20, 2018 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука