Avocado Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 2 минута, cloudking рече @Рапсоди JEl znas da po TE ljudi i biljke takodje imaju zajednickog pretka... zamisli pa tu zajebanciju... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 20 минута, Mali Marko рече Kада имаш времена прочитај (или ако си већ прочитао) Софијин Свет роман о историји философије. Јустејн Гордер је детаљно обрадио "твар" и веома прецизно од настанка човечанства. Женско сам. И прилично сам уверена да нико не зна, нити ће нам бити познато у скорије време. Хвала на препоруци Veliki Marko је реаговао/ла на ово 1 "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 26 минута, cloudking рече @Рапсоди JEl znas da po TE ljudi i biljke takodje imaju zajednickog pretka... zamisli pa tu zajebanciju... Cekaj, jel' to znaci, da neziva priroda i materija mogu da stvore zivot ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 Ako je Zemlja stara 4,5 milijardi godina, zasto se njeno jezgro jos uvek nije ohladilo? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 25 минута, cloudking рече @Рапсоди JEl znas da po TE ljudi i biljke takodje imaju zajednickog pretka... zamisli pa tu zajebanciju... А биљкама је далеки пра-пра-предак амеба, која је настала од земље. Што ће рећи да је по ТЕ човек постао од земље... Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 1 минут, Јанко рече А биљкама је далеки пра-пра-предак амеба, која је настала од земље. Што ће рећи да је по ТЕ човек постао од земље... Da, ali, odakle je zivot, ko je stvorio zivot ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 2 минута, Bokisd рече Da, ali, odakle je zivot, ko je stvorio zivot ? Otvori novi temu pa pitaj... ovo je tema o TE a ne o nastanku zivota... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 8 минута, Bokisd рече Cekaj, jel' to znaci, da neziva priroda i materija mogu da stvore zivot ? Pa koje drugo objasnjenje postoji? Inace to da od nezive materija moze da nastane zivot sam imao prilike da vidim svojim ocima. Od proteina, ugljenih hidrata, masti i vitamina i minerala, moja zena i ja smo napravili celu jednu osobu... пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 5 минута, Bokisd рече Da, ali, odakle je zivot, ko je stvorio zivot ? Ис Хс. Отац кроз њега у Духу. Тако верујемо и кажемо у Симболу вере. Али то не можемо и објективно да докажемо. Теби се није могло доказати ни да је свет створен кроз Ис Хс. Шта очекујеш од атеиста? Јанко, Џуманџи, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 3 минута, cloudking рече Otvori novi temu pa pitaj... ovo je tema o TE a ne o nastanku zivota... Pa, sto spajas coveka i prirodu ? ( inace, licno, jedan od razloga zbog cega verujem u Boga,... jer je on sam izvor zivota i od njega svi imamo i zivot i postojanje,... ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 2 минута, cloudking рече Inace to da od nezive materija moze da nastane zivot sam imao prilike da vidim svojim ocima. Od proteina, ugljenih hidrata, masti i vitamina i minerala, moja zena i ja smo napravili celu jednu osobu... Добро, немој ни ти да лупаш. Ок је да зајебаваш фундаменталисте, али не и са оваквим кацатама... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 1 минут, Zoran Đurović рече Ис Хс. Отац кроз њега у Духу. Тако верујемо и кажемо у Симболу вере. Али то не можемо и објективно да докажемо. Теби се није могло доказати ни да је свет створен кроз Ис Хс. Шта очекујеш од атеиста? Hm, nije bas isti kontekst stvari. U pitanju je , da li Bog daje ili ne daje zivot i postojanje ( u sta verujemo i Ti i ja, i drugi hriscani ) ( ovo za Is Hr je druga tema ... da se malo zanimamo,... ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран* Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Ис Хс. Отац кроз њега у Духу. Тако верујемо и кажемо у Симболу вере. Али то не можемо и објективно да докажемо. Теби се није могло доказати ни да је свет створен кроз Ис Хс. Шта очекујеш од атеиста? Одлушах на бденију у суботу ...Христе који си створио човека...па се сетих Бокисда. Zoran Đurović, Bokisd, Јанко and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 "Упути ме на истину Твоју, и научи ме, јер си Ти Бог Спас мој" (Пс. 24.5) https://sozercanje.wordpress.com/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Добро, немој ни ти да лупаш. Ок је да зајебаваш фундаменталисте, али не и са оваквим кацатама... Mozda ne lupa, ...stvarno trebaju sve te' stvari sto je nabrojao za zivot,... samo dodamo i malo Bozije delovanje, ...i svi smo srecni i zadovoljni,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Veliki Marko Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 28 минута, Џуманџи рече Женско сам. И прилично сам уверена да нико не зна, нити ће нам бити познато у скорије време. Хвала на препоруци Нисам приметио да си супротан пол . Косе се ставови религије и науке али договориће се некад или никад. Џуманџи је реаговао/ла на ово 1 Човек планира Бог одлучује Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука