Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Nikola Teska je smislio struju. Struja nekoga ubije a Nikola Tesla je degenerik jer je iako to znao ipak stvorio. Iako je Nikola Tesla sve učinio, te je opasnost od struje stavio na minimum, te se njegov izum proslavio u mnogim domovima, te ih učinio boljim i lepšim mestom, Nikola Tesla je po tebi deegenerik, jer eto ta ista struja može nekoga i da ubije. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 22 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Mogli su naravno ali ti ne razumeš koncept slobode. Ustvari ti hoćeš biti marioneta. To što te je neko stvorio da možeš činiti zlo, to ti ne daje pravo da to i činiš, pogotovo ako si upozoren i dato ti je do znanja da će najpre i pre svega to tebi ŠTETITI. Poznaješ taj koncept u pravnom sistemu naprimer? apravismo gigantski korak "To što te je neko stvorio da možeš činiti zlo.....". . Skidosmo ljagu sa ljudi. Naravno da se slažem oko rečenog. Ali zar ne shvatas da si još jače podupreo ono što napisah o Adamu i Evi (umobolni debili). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 27 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Nikola Teska je smislio struju. Struja nekoga ubije a Nikola Tesla je degenerik jer je iako to znao ipak stvorio. Iako je Nikola Tesla sve učinio, te je opasnost od struje stavio na minimum, te se njegov izum proslavio u mnogim domovima, te ih učinio boljim i lepšim mestom, Nikola Tesla je po tebi deegenerik, jer eto ta ista struja može nekoga i da ubije Vidi ušao sam u razgovor sa tobom jer mislim da pričam sa ozbiljnim čovekom. Ovo što si napisao (analogija) blage veze nema i ne, neću da ti obrazlažem, sramota me. Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 2 минута, VaSa110 рече apravismo gigantski korak "To što te je neko stvorio da možeš činiti zlo.....". . Skidosmo ljagu sa ljudi. Ja jesam učinio gigantski korak napred ali ovo tvoje hodanje unazad mi se čini jako lošim. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Управо сада, VaSa110 рече Vidi ušao sam u razgovor sa tobom jer mislim da pričam sa ozbiljnim čovekom. Ovo što si napisao (analogija) blage veze nema i ne, neću da ti obrazlažem, sramota me. Vidiš mene je takodje bilo sramota da sam morao ovo da napišem, jer si ti prosto izazivaao ovakvu analogiju. Ti si je ustvari sve vreme pisao a ne ja, ovo je samo "citat" tebe i tvojeg do sada napisanog ovde. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 10 часа, Kratos рече Ne da bi se ustezao nego da ne bi bio prihvaćen od strane rabina i uopšte jevrejske zajednice kao ravi(učitelj) sa 30 godina a da nije oženjen. Колико знамо апостол Павле није био жењен и био је младић када је након преобраћења одмах проповедао по синагогама. А био је ученик једног од најпознатијих рабина у историји... Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 2 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Vidiš mene je takodje bilo sramota da sam morao ovo da napišem, jer si ti prosto izazivaao ovakvu analogiju. Ti si je ustvari sve vreme pisao a ne ja, ovo je samo "citat" tebe i tvojeg do sada napisanog ovde Neverovatno uopšte ne vidiš koliko ti je analogija pogrešna. Ali dobro, dođosmo do kraja priči. пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 To što je neko sposoban da učini zlo, je samo konstatacija dela prirode koju poseduje ali taj neko stvoren je kao RAZUMNO BIĆE, KOJE RAZUME I SHVATA DA ZLO NE TREBA ČINITI NITI ZLO UZIMATI U SVOJE BIĆE I ISPUNJAVATI SE NJIME. Čak je i zakon krivični tu jasan, dakle zlo je sposoban činiti svako ali NIJE DOZVOLJENO. Ako bi ti hteo da BOG VEŽE JEDAN DEO TVOJE PRIRODE TIME BI VEZAO SVU TVOJU PRIRODU AKO POGLEDAMO SA UGLA I KONCEPTA SLOBODE I LJUBAVI A TO JE TEK ZLO. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 1 минут, VaSa110 рече Neverovatno uopšte ne vidiš koliko ti je analogija pogrešna. Ali dobro, dođosmo do kraja priči. Pa ti si pravio tu analogiju sve vreme a ne ja, ja sam je samo prepričao. Sreća pa dodjosmo do kraja priče. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 5 минута, Vladan3 рече пре 10 часа, Kratos рече Ne da bi se ustezao nego da ne bi bio prihvaćen od strane rabina i uopšte jevrejske zajednice kao ravi(učitelj) sa 30 godina a da nije oženjen. Колико знамо апостол Павле није био жењен и био је младић када је након преобраћења одмах проповедао по синагогама. А био је ученик једног од најпознатијих рабина у историји... Inače Hristos je pomerao sve granice u propovedi, do jedenja i druženja sa grešnicima... dakle jedna posve nova i pomerena granica propovedi i svi su to znali ali su ga ipak poštovali kao učitelja. Slažem se sa tobom. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Inače kad smo kod Rajske priče, pitam se šta sada sprečava ljude da ne čine zlo? Nije im dovoljna plata? Ljuti su na Boga što ih je stvorio tako da zlo mogu da učine? Ne shvataju dobro razliku izmedju dobrog i lošeg? Izmedju mira i rata? Izmedju ljubavi i mržnje? Boga krivite? Kako? DA BI ČOVEK MOGAO POBEDITI ZLO MORA BITI SVESTAN DA GA JE U STANJU ČINITI ALI DA ZBOG LJUBAVI I SVOJEG RAZUMA TO NE ČINI. TAKO OBOŽEN ČOVEK PO BLAGODATI POSTAJE POBEDNIK NAD ZLOM VEĆ SADA I OVDE A ONDA MOŽEMO GOVORITI O VEČNOM ŽIVOTU I CARSTVU. e to je već neki korak u razumevanju Oboženja koje pripremi Spasitelj. Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 Право је чудо како Боки није полудео поред хришћанâ. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Џуманџи Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 4 минута, Milan Nikolic рече Право је чудо како Боки није полудео поред хришћанâ. ? "You know something is messed up when you see it" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 20 минута, Milan Nikolic рече Право је чудо како Боки није полудео поред хришћанâ. Snalazim se. Dobro si me ocenio, iz prve. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Шијакињић Написано Новембар 25, 2016 Пријави Подели Написано Новембар 25, 2016 пре 5 часа, Volim_Sina_Bozjeg рече Nije moralo ništa, osim jedne činjenice, da je Oboženje proces, jer nije bilo moguće zbog odnosa Ličnosti sagraditi i stvoriti Obožen svet iz "prve". Gubio bi se koncept slobodne volje u odnosu stvorenog prema Stvoritelju, samim tim gubila bi se LJUBAV,NAUK,SVEST..dakle kompletno biće ne bi bio ličnost nego subjekt. Da li smo mi odgovorni zbog zla u svetu? Jesmo. Da li smo morali prihvatiti zlo kao nešto svoje? Nismo. Činjenica: Postoji patnjaa, postoji bol, postoji zlo a u sve je umešan čovek. Umešanost čoveka nije samo indirektna, nego je direktna i posledica čovekovih dela je ponekad zlo. Tvorac sa tim nema neke veze, da bi govorili kako nam loše učini. Šta nam učini? Gde je njegova direktna odgovornost? Smrt postoji,ok ALI POSTOJI I RADJANJE. Postoji Život i ako mene pitaš, NIKAKVO ZLO MENI UČINJENO NE MOŽE DA ZAMENI PLEMENITOST I BOGATSVO MOJE SVESNOSTI SVOGA POSTOJANJA I DARA ŽIVOTA KOJE DOBIH.. Oboženje onako kako nam je izloženo je PREVELIK DAR I PATNJA JE NIŠTAVNA CENA ZA BLAGODAT CARSTVA NEBESKOGA I ŽIVOTA BEZ ZLA KOJI KRAJA NEMA. Sada sam u domenu VERUJEM alternativu nemam. Слажем се са свим, осим да је човек крив за све, јер није. Нисам крив што постоји канцер, нити си крив ти нити било ко, нисмо криви што псотоји беснило, што постоје замљотреси и вулкани, нико није крив за то. Свака друга тврдња је само релативизовање... Бог је допустио такав свет, створио је свет у коме постоје такве ствари. И шта ми можемо сада... Само да као што кажеш верујемо, јер немамо алтернативу. И наравно да чекамо, да бисмо од Њега чули зашто је морало са оволико патње... Кратос је реаговао/ла на ово 1 Et cognoscetis Veritatem et Veritas liberabit vos."Овако вели Господ : ево, што сам саградио ја разграђујем, и што сам посадио искорењавам по свој тој земљи. А ти ли ћеш тражити себи велике ствари? Не тражи..." Јер. 45, 4, 5. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука