Paradoksologija Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Dragi forumaši, Ovaj podforum je za sve koji bi da ćaskaju na teme u vezi sa stvarima kojima se profesionalno bavim u životu van interneta - bilo da bi postavili neko pitanje meni vezano za engleski jezik, književnost, ili studije kulture generalno, bilo da bi izneli svoja viđenja/utiske vezane za stanje u visokom obrazovanju, postdiplomskim studijama i slično, pa makar samo poželeli da se požale na mentora! Svi su dobrodošli i nadam se da ću biti dobra domaćica! Ignjatije, Данче*, АлександраВ and 20 осталих је реаговао/ла на ово 22 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 O, domaći šekspirolože samo da te pozdravim . PredragVId, Џуманџи, александар живаљев and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
александар живаљев Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 "Остало је ћутање". Сада, много озбиљније од Шекспира. Чини се да су црни облаци на хоризонту наше хуманистике? Ја имам град, не знам више имам ли наде за овај град. Имаш ли Ти из визуре шекспирошкиње? АлександраВ, Данче*, RYLAH and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Rapso, hvala. Aleksandre, neman mnogo nade za humanistiku bilo gde - malo je povoljnija situacija u zapadnoevropskim i skandinavskim socijaldemokratijama, ali i tamo je svasta trulo. PredragVId, александар живаљев, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Имам ја једно питање - да л` је Шекспир био феминиста? PredragVId, Аурор, александар живаљев and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 7 minutes ago, Grizzly Adams рече Имам ја једно питање - да л` је Шекспир био феминиста? Mnogi ce odgovoriti potvrdno, ali moje je kriterijume teze zadovoljiti АлександраВ, александар живаљев, PredragVId and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Madame, can this lowly peasant, who cometh from far away lands of sheep dotted pastures and hills, ask from thee a rather peculiar deed to be done? Can thou, oh woman warrior for the rights of your kin, produce a brief, but most certainly highly detailed list of recommended scriptures for ourselves to delve our minds, hearts and souls into? Fair lady, 'tis the only thing this lowly knight yearns for. АлександраВ, PredragVId, Срђан Шијакињић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 6 minutes ago, Ћириличар рече Madame, can this lowly peasant, who cometh from far away lands of sheep dotted pastures and hills, ask from thee a rather peculiar deed to be done? Can thou, oh woman warrior for the rights of your kin, produce a brief, but most certainly highly detailed list of recommended scriptures for ourselves to delve our minds, hearts and souls into? Fair lady, 'tis the only thing this lowly knight yearns for. *tips le fedora* ...m'lady PredragVId, RYLAH and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Читам ”Дежурна сексолошкиња, вама на услузи”. Aquilius Cratus, Natasa., Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 1 minute ago, Juan рече Читам ”Дежурна сексолошкиња, вама на услузи”. Pazi, s obzirom na tematiku i šale i igre rečima i planine knjiga napisanih samo na temu seksualnosti u Šekspirovim delima, nisi loše pročitao Aquilius Cratus, Драшко, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Хехе,видим свако тера на своју воденицу... шекспир је чувена риболовачка фирма,па се питам има ли Вилијем какве везе са пецањем... александар живаљев, АлександраВ, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Šekspirološkinja?Expert za Šeksira se zove šekspirolog eventualno.Ovo je klasičan primer projekcije feminističke ideologije na jedno obično zvanje koje nikakve veze nema sa polom stručnjaka za datu oblast šta god daje.Potreba za isticanjem pola u nekom zvanju je nesesni indikator podčinjenosti.Titula ne zna za pol. Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ћириличар Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 1 hour ago, Kratos рече Šekspirološkinja?Expert za Šeksira se zove šekspirolog eventualno.Ovo je klasičan primer projekcije feminističke ideologije na jedno obično zvanje koje nikakve veze nema sa polom stručnjaka za datu oblast šta god daje.Potreba za isticanjem pola u nekom zvanju je nesesni indikator podčinjenosti.Titula ne zna za pol. Титула не, али језик на којем се титула изговара зна. Фора је што је наш језик баш неприлагођен овим промјенама јер је скоро увијек једнсотавниеј рећи титулу у њеном мушком или неутралном језичком роду, док код женског мораш на крају увртати језик к'о луд. Али ево, нико не види проблем што професоре разликују титуларно по роду - професори и професорке/професорице, ејр су те ријечи лагане за изговор. Али ове компликованије... да те Вук сачува... Paradoksologija and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Октобар 4, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 Тема! Вратите се на тему! Ако немате шта да питате из домена онога што је Парадокслана навела као своју ужу специјалност (пише на банеру), онда нема потребе и да замајавате тему, спрдате се са родним терминима и сл. Данче*, АлександраВ, Џуманџи and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Октобар 4, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 4, 2016 42 minutes ago, Kratos рече Šekspirološkinja?Expert za Šeksira se zove šekspirolog eventualno.Ovo je klasičan primer projekcije feminističke ideologije na jedno obično zvanje koje nikakve veze nema sa polom stručnjaka za datu oblast šta god daje.Potreba za isticanjem pola u nekom zvanju je nesesni indikator podčinjenosti.Titula ne zna za pol. Uputila bih te na temu o feminizmu, ne da bi svoju mudrost i psihoanaliziranje podelio i tamo, nego da pogledaš diskusiju na nekoliko stranica o ovom pitanju, ukoliko te zaista zanima dotično pitanje, a ne trolovanje. I, da citiram gospon Rakića, vratimo se na temu. александар живаљев, Драшко, JESSY and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука