Jump to content

На који селебрити личите? :D

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 1 year later...
  • 1 month later...

Neki kažu, mada to je verovatno zbog crne kosee :1319_womens::)))

InShot_20190702_155028413.jpg

Ja zaista nemam mnogo da ti ponudim...par toplih zagrljaja, čistu dušu i jedno maleno ali verno srce...imam i kofer pun ljubavi i dva jastuka, pomalo već stara...ali se još oseća miris mojih snova...nemam ja mnogo na dlanu...par suza i jutarnju rosu kojom budim svoje lice...jedan osmeh i oči pune nade... :)

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
пре 3 часа, Драшко рече

Kenneth Branagh pljunuti

...

tumblr_lsisw7vFK71qdqe3xo1_500.gif

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Драшко @Снежана 

Znaci, neki hibrid izgleda ove dvojice, tako nesto... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Inace, slusao sam Branu u filmovima - glas je zapanjujuce slican, moj je mozda za blagu nijansu dublji ton. Isto i nacin na koji se ponasa lice pri smejanju. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

:skidamkapu:

Pantelija.jpg

Приручник 'О Божанственој Литургији' светог Јована Златоустог - збирка одабраних светоотачких и савремених текстова, који објашњавају лепоту схватања и учествовања у Божанственој Литургији!
Цена 330,00 дин./ком. + ПТТ или +381 (0)63 839 6761

Подели на овим сајтовима

On 2.12.2017. at 15:01, goranger рече

@Драшко 

louis c.k.

fx_louie_rose_0506.jpg

Nego, ovo je bas zapanjujuce slicno, ako men` pitate...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, obi-wan рече

Nego, ovo je bas zapanjujuce slicno, ako men` pitate...

Dobro

Lik je interesantan 

Uvek sam hteo da imam narandžastu kosu

DOk sam imao kosu

• Хахаха 1

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

On 2.7.2019. at 16:12, Milena B. рече

Neki kažu, mada to je verovatno zbog crne kosee :1319_womens::)))

Nije, i geometrija lica vam je solidno slicna...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...