Jump to content

На који селебрити личите? :D

Оцени ову тему

Препоручена порука

• 2 months later...
On 5/18/2017 at 17:15, Лапис Лазули рече

Ne znam je li selebriti al mi drug poslao da se lazno pretstavljam a u stvari sam ova :smeh1:

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=107971123117709&id=100017144655143&set=a.107961526452002.1073741826.100017144655143&source=11

Inace bas ni na koju drugu javnu licnost ne licim koliko znam 

Pa ličiš.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 22 минута, Snezana Pilic рече

Šta je smešno, @Sasa Vojvoda ? To mi drugarica rekla. Ops,Molderu,sorry :smeh2:

Како ћеш на Џејмс Дина личити :), ја то не могу да замислим :D

Ја те више видим као Ешли Џад, и она воли животиње :)

184c6d388e660f316b18c10aba3128a9.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Sasa Vojvoda рече

Како ћеш на Џејмс Дина личити :), ја то не могу да замислим :D

Pa što da ne? Džems i nema baš mušku lepotu,bar po mom mišljenju.Sav je sladunjav,muško treba da ima oštre crte lica,hladan pogled k`o sečivo,polomljen nos,pocepanu obrvu i da ne lupam dalje. Videlh se u top 10 ŽRU alapača,ne smem više do naredne nedelje :0222_shocked: ti si drugi od pozadi,strašno :D 

Ne,ne,izvinjavam se,treće mesto od pozadi.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sasa Vojvoda рече

Шта сам ја, трећи од позади на табели алапача, ако сам добро разумио? :)

Da,baš tako. Pogledaj listu najaktivnijih. Ajde ti,ti si dugo tu,ja juče došla i već alapača br.10 :blush:

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Snezana Pilic рече

Da,baš tako. Pogledaj listu najaktivnijih. Ajde ti,ti si dugo tu,ja juče došla i već alapača br.10 :blush:

То је за ову седмицу само, можеш видјети и ко је алапача мјесеца, године и одувјек. Највећа алапача свих времена је @JESSY :D

Ма ја сам дошао на ту табелу зато што су увели још опција, није више само амин :) , прије сам више писао а никад нисам био на табели...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Sasa Vojvoda рече

То је за ову седмицу само, можеш видјети и ко је алапача мјесеца, године и одувјек. Највећа алапача свих времена је @JESSY :D

Ма ја сам дошао на ту табелу зато што су увели још опција, није више само амин :) , прије сам више писао а никад нисам био на табели...

Znači,to zavisi od lajkova.ne od broja komentara. Onda nije opasno:D 

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Snezana Pilic рече

Znači,to zavisi od lajkova.ne od broja komentara. Onda nije opasno:D 

пре 34 минута, Sasa Vojvoda рече

Није опасно али није ни безопасно :)

I vama dvoma je to problem a ja ispado alapaca broj 1 za ovu nedelju! :(

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Sasa Vojvoda рече

Највећа алапача свих времена је @JESSY :D

1324_womens

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...