Jump to content

На који селебрити личите? :D

Оцени ову тему

Препоручена порука

Nikad mi niko nije rekao da ličim na nekog poznatog ne_shvata, niti meni bilo ko pada napamet :scratch_head:.

Подели на овим сајтовима

Сада све више личим на моју покојну баба Мицу која није била селебрити, али личим :smeh1: а док сам била млађа говорили су ми да личим на

Маги из ЕКВ

22474_105368119482215_6111309_n.jpg?oh=958717_155898764429150_6540640_n.jpg?oh=b

и Миру Фурлан

405642_360454983973526_581688735_n.jpg?o12938078_1158127467539603_52408514621798

од страњских ми нико ништа није говорио :)))

Подели на овим сајтовима

29 minutes ago, Natasa. рече

Nikad mi niko nije rekao da ličim na nekog poznatog ne_shvata, niti meni bilo ko pada napamet :scratch_head:.

mozda  Highly-Exotic-Hollywood-Actresses6.jpg   Olivia Wilde 570_Olivia-Wilde-encourages-young-actres

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Шта бре "на који селебрити личите"?, пффф, свашта. Ја сам бре селебрити. :)

Јер овај син мој бјеше мртав, и оживје; и изгубљен бјеше, и нађе се. Сваки човјек најприје добро вино износи, а када се опију, онда лошије; а ти си чувао добро вино до сада. Што око не видје, и ухо не чу, и у срце човјеку не дође, оно припреми Бог онима који га љубе. Јер сад видимо као у огледалу, у загонетки, а онда ћемо лицем у лице; сад знам дјелимично, а онда ћу познати као што бих познат.

Подели на овим сајтовима

3 hours ago, drvce рече

Koji bedak.

Jedino ako si derpe.:DAko si hetero onda je slično islamskom raju.:ani_biggrin:

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Често ми кажу да личиш на деду по очевој линији. Ја кажем " Хвала Богу, не могу да личим на комшију.Крушка испод крушке пада ,, :D

А он је био познат у ..... :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 3 months later...
On 10/2/2016 at 17:46, Natasa. рече

Cccccc, ne secas se meni najdraze MOJE teme ?!  Smrtno sam uvredjeTa !:0414_feel:

P.S.  Ne znam da li mozes da otvoris slike. U mom postu je bila neka dens pevacica, Trik fx,  u Genijevom Dzulijan Mur, a u tvom Uma Turman. ;) 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Vise bih volela da licim na Ketrin Zitu Dzona, ali...:stadaradim:

BJELIC.jpg

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;