Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 11 минута, Muramasa рече

Ne mora da bude neozbiljna. Devojka može da bude i suprugicasta.

To znači da je istovremeno mlada i zrela kao žena.

Jeste može i nemora, a žena je nekako uvek suprugičasta (bar meni tako zvuči).

Devojka može da bira da bude nezrela, detinjasta, ishitrena, naivna, blesava, slobodna...

Samo je stvar navike. One koje imaju do recimo četrdeset godina ne zovem ženama, nekako mi je čudno. Pa kada meni kažu "ženo" osetim da moram da se uozbiljim i odrastem. :D

Подели на овим сајтовима

Не знам зашто, али мислим да се Василије убер зеза на 2 налога. Знам да није дозвољено, и знам да он зна, али то га ложи - да га (не) провале... Шта му могу оим да га банују, а то је давно рекао да хоће а ми баш нећемо - па је нашао начин. Да нас још једном истролује, и то на теми о троловима где и сам учествује! А шатро озбиљно са Нешом полемише...

Васо?

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ма није Васа.

Камо среће да јесте.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Muramasa рече

Počeo mi je ispitni rok, imam još labova i dužnosti na poslu, tako da nemam kad da pripremam logistiku za dupli nalog, ali imam neke ideje. :)))

То са дуплим налогом ми је мало дискутабилно. Значи, муж и жена не смеју да користе исту IP адресу. Рецимо да наговорим брата да направи свој налог, неко би од нас добио бан, или обојица.  

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Али то онда значи да укућани не могу истовремено да користе исти форум? Како да докажеш чији је налог? Неко ће да каже, еј, то ми је налог од жене, или од сестре, или брата, или не знам кога. 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ако направи налог у име свог ближњег, онда може да се похвали да има дупли налог. Да тролује не може, то си у праву. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, БанеЛ рече

То са дуплим налогом ми је мало дискутабилно. Значи, муж и жена не смеју да користе исту IP адресу. Рецимо да наговорим брата да направи свој налог, неко би од нас добио бан, или обојица.  

Проблем је у онима који то злоупотребљавају.У том случају уредници тешко да могу бити сигурни да ли си ти направио други налог или твој брат.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 58 минута, Аурор рече

@Muramasa  ;)

FB_IMG_1484151129970.jpg

Одма ми било мало сумњиво, и нисам се преварио:  Линк

:)))

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, GeniusAtWork рече

:)))

А Фројд је ионако превазиђен.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, GeniusAtWork рече

Nista nisi 'razotkrio' ovde sad. To nije direktan citat doduse, vec rezime/parafraza njegovih gledista.

U tome sto si okacio se upravo opovrgava drugo glediste koje je neko toboz izvukao iz Frojdovih pisanja - da je sklonost ka oruzju znak emotivne i seksualne zaostalosti.

Ne bi bilo lose nekad da citamo ono sto kacimo... :)

It is a paraphrase of a statement from the essay "Guns, Murders, and the Constitution" (February 1990) by Don B. Kates, Jr. where Kates summarizes his views of passages in Dreams in Folklore (1958) by Freud and David E. Oppenheim, while disputing statements by Emmanuel Tanay in "Neurotic Attachment to Guns" in a 1976 edition of The Fifty Minute Hour: A Collection of True Psychoanalytic Tales (1955) by Robert Mitchell Lindner:

Dr. Tanay is perhaps unaware of — in any event, he does not cite — other passages more relevant to his argument. In these other passages Freud associates retarded sexual and emotional development not with gun ownership, but with fear and loathing of weapons. The probative importance that ought to be attached to the views of Freud is, of course, a matter of opinion. The point here is only that those views provide no support for the penis theory of gun ownership. (Ovo se odnosi na alternativnu perspektivu)
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Аурор рече

Nista nisi 'razotkrio' ovde sad. To nije direktan citat doduse, vec rezime/parafraza njegovih gledista.

ОК, ако тако кажеш. Нисам приметио да на постеру стоји да је резиме, писао је цитат са његовим именом и сликом.

пре 2 часа, Аурор рече

U tome sto si okacio se upravo opovrgava drugo glediste koje je neko toboz izvukao iz Frojdovih pisanja - da je sklonost ka oruzju znak emotivne i seksualne zaostalosti.

Ne bi bilo lose nekad da citamo ono sto kacimo... :)

Значи сад тему пребацујемо са форумских тролова на анализу Фројдових писања зато што нећеш да признаш да си окачио постер са измишљеним цитатом? :D  

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, GeniusAtWork рече

ОК, ако тако кажеш.

Ne ja, nego tekst.

пре 21 минута, GeniusAtWork рече

што нећеш да признаш да си окачио постер са измишљеним цитатом?

Ccc... :)

BezobraznikAtWork!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Аурор рече

BezobraznikAtWork!

:tongue:

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...