drvce Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 пре 24 минута, Muramasa рече Obično znam i zato sam uspeo u skoro svemu osim u nalaženju devojke. http://movie-sounds.org/download#L3F1b3Rlcy8yNDcvZm9yZ2V0LWFib3V0LXRob3NlLXRoZXktYWluJ3Qtbm90aGluZy1idXQtdHJvdWJsZS5tcDM= Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 пре 18 часа, Muramasa рече Kada sam trolovao kao vernik, nazvao sam se Petar Ložanić. Tresao sam se od smeha dok sam kuckao one neopevane gluposti, a onda nisam mogao da se načudim broju amina koje sam za njih dobijao. Evo da vam otkrijem i jednu malu tajnu. Kao Ložanić sam hteo da ložim i teologe: Znam da postoji liturgija PREĐEosvećenih darova i znam da se za arhijereja kaže PREosvećeni. Moja ideja je bila da za nekoga, možda čak i Artemija kažem da je pređeosvećen, pa da na nečiji pokušaj ispravljanja odgovorim da niko ne može biti preosvećen, jer blagodati nikada ne može da bude previše, ali da je arhijerej pređeosvećen jer ga je Bog još pre rođenja odredio za svetitelja, pa onda da to bude uvod u predestinaciju i onda da u loženje uvučem i teologe. Бар се надам да имаш мере у томе да неком не нанесеш неку штету. Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 пре 4 часа, Kratos рече E što su ti žene samo na materijalna dobra misle....ccccc.... Кратос је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 пре 5 часа, Muramasa рече Kakvu štetu? Па ни тролови нису сви исти. Можеш да тролујеш по мало из зафрканције , а можеш да их наведеш на скроз погрешан колосек. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 пре 59 минута, Muramasa рече Kakav pogrešan kolosek? Pa da zastrane i da traže peđansku ideološku blagodat militarnog antiteizma... Аурор, Дијана. and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 3, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 3, 2016 @Muramasa Ajde sad zaboravi na hrišćanstvo i sve organizovane religije, ateizam, vladike, patrijarhe, pape, crkve, džamije, sinagoge, ideologije, pagane, k..., palce... Veruješ li ti u Boga? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 16 минута, Muramasa рече Ne verujem. Ok http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 Василије је у принципу лако читљива и мени веома драга личност са подсвесном чежњом ка искреној, нежној и на ауторитету љубави заснованој пажњи. Гушење сопствене слободе у млађем добу компензује екстремним схватањем исте у супротном смеру. Зато много воли о.Јоила - и ако успе отићи ће код њега или да га посече мачем или да и сам прими велику схиму (попут сусрета св. Николаја Јапанског и самураја). Лажне егоистичне и егоцентричне ауторитете типа МП презире из дна душе. Воли да служи другима и зато је усвојио самурајски кодекс, труди са да на један практично јуродив начин помаже и нама овде у надилажењу свог лажног великог ЈА. Иначе бескрајно нежан, осећајан, дисциплинован и правдољубив човек који то скрива иза ратничког духа. Брат мој атеистички... П.С. Ово ми дошло после Литургије и причешћа, од наитија Духа светога. П.П.С. А под утицајем његове анализе неких учесника форума. Paradoksologija, Danijela, Н И Н Е and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 22 часа, Џуманџи рече Видим да сте се бацили на помагање и испуњавање жеља форумаша... Ја желим паре. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 18 часа, Muramasa рече kako kod Nenada, tako i kod Dijane Jel ti sad lakse? Ne zamjerim ti ja, neka ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 2 часа, Muramasa рече Sto pitas. Valjda je to jasno od kada sam dosao, pre 5 godina. Onako, pade mi napamet šta ostaje kad odbaciš sve ljudske projekcije. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 6 минута, Natasa. рече Onako, pade mi napamet šta ostaje kad odbaciš sve ljudske projekcije. Od Boga? Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 2 минута, Kratos рече Od Boga? Tako. Kad odbaci organizovanu religiju, svete knjige, ljudske projekcije, pravila, kanone, dogme...nalazi li Boga? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Кратос Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 1 минут, Natasa. рече Tako. Kad odbaci organizovanu religiju, svete knjige, ljudske projekcije, pravila, kanone, dogme...nalazi li Boga? Ako odbaciš sve to ostaje samo tišina Најдубља молитва јесте молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2016 пре 2 минута, Kratos рече Ako odbaciš sve to ostaje samo tišina I u toj tišini eto Boga Ronald and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука