Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 24 минута, Muramasa рече

Obično znam i zato sam uspeo u skoro svemu osim u nalaženju devojke.

http://movie-sounds.org/download#L3F1b3Rlcy8yNDcvZm9yZ2V0LWFib3V0LXRob3NlLXRoZXktYWluJ3Qtbm90aGluZy1idXQtdHJvdWJsZS5tcDM=

• Волим 1

Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life?
Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women.

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Muramasa рече

Kada sam trolovao kao vernik, nazvao sam se Petar Ložanić. Tresao sam se od smeha dok sam kuckao one neopevane gluposti, a onda nisam mogao da se načudim broju amina koje sam za njih dobijao.

Evo da vam otkrijem i jednu malu tajnu. Kao Ložanić sam hteo da ložim i teologe:
Znam da postoji liturgija PREĐEosvećenih darova i znam da se za arhijereja kaže PREosvećeni. Moja ideja je bila da za nekoga, možda čak i Artemija kažem da je pređeosvećen, pa da na nečiji pokušaj ispravljanja odgovorim da niko ne može biti preosvećen, jer blagodati nikada ne može da bude previše, ali da je arhijerej pređeosvećen jer ga je Bog još pre rođenja odredio za svetitelja, pa onda da to bude uvod u predestinaciju i onda da u loženje uvučem i teologe. :)))

Бар се надам да имаш мере у томе да неком не нанесеш неку штету.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Muramasa рече

Kakvu štetu?

Па ни тролови нису сви исти. Можеш да тролујеш по мало из зафрканције , а можеш да их наведеш на скроз погрешан колосек.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

пре 59 минута, Muramasa рече

Kakav pogrešan kolosek?

Pa da zastrane i da traže peđansku  ideološku blagodat militarnog antiteizma...:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

@Muramasa

Ajde sad zaboravi na hrišćanstvo i sve organizovane religije, ateizam, vladike, patrijarhe, pape, crkve, džamije, sinagoge, ideologije, pagane, k..., palce...

Veruješ li ti u Boga?

Подели на овим сајтовима

Василије је у принципу лако читљива и мени веома драга личност са подсвесном чежњом ка искреној, нежној и на ауторитету љубави заснованој пажњи.

Гушење сопствене слободе у млађем добу компензује екстремним схватањем исте у супротном смеру. Зато много воли о.Јоила - и ако успе отићи ће код њега или да га посече мачем или да и сам прими велику схиму (попут сусрета св. Николаја Јапанског и самураја).:))) 

Лажне егоистичне и егоцентричне ауторитете типа МП презире из дна душе. Воли да служи другима и зато је усвојио самурајски кодекс, труди са да на један практично јуродив начин помаже и нама овде у надилажењу свог лажног великог ЈА.

Иначе бескрајно нежан, осећајан, дисциплинован и правдољубив човек који то скрива иза ратничког духа.

Брат мој атеистички... :mazenje:

П.С. Ово ми дошло после Литургије и причешћа, од наитија Духа светога.:ani_biggrin:

П.П.С. А под утицајем његове анализе неких учесника форума.

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Muramasa рече

kako kod Nenada, tako i kod Dijane

Jel ti sad lakse? Ne zamjerim ti ja, neka :D

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Muramasa рече

Sto pitas. Valjda je to jasno od kada sam dosao, pre 5 godina.

Onako, pade mi napamet šta ostaje kad odbaciš sve ljudske projekcije.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Natasa. рече

Onako, pade mi napamet šta ostaje kad odbaciš sve ljudske projekcije.

Od Boga?

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Kratos рече

Od Boga?

Tako. Kad odbaci organizovanu religiju, svete knjige, ljudske projekcije, pravila, kanone, dogme...nalazi li Boga?

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Tako. Kad odbaci organizovanu religiju, svete knjige, ljudske projekcije, pravila, kanone, dogme...nalazi li Boga?

Ako odbaciš sve to ostaje samo tišina:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Kratos рече

Ako odbaciš sve to ostaje samo tišina:)

I u toj tišini eto Boga :)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...