Jump to content

Naši trolovi :)

Оцени ову тему

Juanito

Препоручена порука

пре 3 минута, Дијана. рече

Ni govora, prva sam tu da ga branim od revnih pokusaja preobracanja, taman posla, kakva zenidba bilo kime, ali mene uvijek zezne moj kompleks spasioca, pa se na kraju uvijek ozbiljno upecam da kazem nesto sto bi mu pomoglo da se rijesi svojih fiks ideja i kompulzija... Ali na kraju, treba mu pustiti i tu slobodu da pliva u njima... :D

Kompleks spacioca, hehehehehe?:D

Подели на овим сајтовима

Muramusa je OK, ima svoje stavove sa kojima se dosta slazem, nikome nista ne namece, a sigurno da ce naci djevojku, ako bude htio. Bar je danas momcima lako naci djevojku ili djevojkama momka.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Ronald рече

Kompleks spacioca, hehehehehe?:D

Mislim da je taj koncept u okviru TA, mada nisam sigurna. Prisila biti savrsen, pa pomagati, spasavati (ili nametati drugima da i oni budu savrseni, zavisi kako se posmatra)... Sa svijescu lakse kontrolisem.  joooj

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Дијана. рече

Mislim da je taj koncept u okviru TA, mada nisam sigurna. Prisila biti savrsen, pa pomagati, spasavati (ili nametati drugima da i oni budu savrseni, zavisi kako se posmatra)... Sa svijescu lakse kontrolisem.  joooj

Vrati se malo u nazad i pokusaj samo slusati i utjesiti ako treba bez spasavanja, ovo je mnogo djelotvornije,hheeheheheheh:D

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, Natasa. рече

A šta bi ti? :D

Видим да сте се бацили на помагање и испуњавање жеља форумаша... Ја желим паре. :0205_whistling: ( :smiley_waiting: )

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дијана. рече

Kako, kad bas imam nesto kljucno da kazem sto ce mu/joj pomoci? :D

Pitanje je da li je to kljucno za tu osobu, mozda ti samo to mislis iz svoje projekcije te osobe,medjutim ipak treba vidjeti koliko nekoga stvarno poznajemo:D

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Џуманџи рече

Видим да сте се бацили на помагање и испуњавање жеља форумаша... Ја желим паре. :0205_whistling: ( :smiley_waiting: )

Pi levičarka oćeš leba bez motike,nemaš šansi kod Muramase.:D

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Џуманџи рече

Nije baš da imamo želju da pomažemo, ali kad već na svakoj temi postavlja šta neće, nek' već jednom kaže šta 'oće :smeh1:.

Ako ikad bude tema ispuni želju forumašu (evo ideje), 'oću i ja pare. :smeh1:

Muža imam...i to ovde ga našla, sad dajte neki dinar 12:smeha:.

Koja sam Ciganka 12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Nije baš da imamo želju da pomažemo, ali kad već na svakoj temi postavlja šta neće, nek' već jednom kaže šta 'oće :smeh1:.

Кад би знао (не он, Мурамаса, него) човек шта 'оће, живот би му био 80% лакши :D

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

E što su ti žene samo na materijalna dobra misle....ccccc....:)))

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Kratos рече

E što su ti žene samo na materijalna dobra misle....ccccc....:)))

Kuc kuc, je l imate nešto da mi date 12:smeha:?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Natasa. рече

Kuc kuc, je l imate nešto da mi date 12:smeha:?

Samo duhovne benefite :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Muramasa рече

Obično znam i zato sam uspeo u skoro svemu osim u nalaženju devojke.

Što bi rekle babe - Biće sine nemo' se sekiraš :D.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...