Лазар Нешић Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Стиже ми неки дан СМС од једне парохијанке: Ћао Л, шта има? Имам проблем, много ме мучи демон блуда ... Већ пада вече. Нисам ништа одговорио. RYLAH, Дијана., verum est in beer and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 15, 2016 Гости Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Хахахаха.... Можда си лично отишао да га истераш, зато ниси одговарао? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Нисам, још увек се питам зашто је баш мени стигла таква порука ... вероватно је нека грешка RYLAH, Grizzly Adams and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Pa tebi je ladno danas 7 godina žruovanja :-) Данче*, Лазар Нешић, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 15:44, Драшко рече Pa tebi je ladno danas 7 godina žruovanja :-) Expand Да, изабрао сам баш овај посебни јубилеј да се изнова обратим свету и народу! И тако, ево једна лепа тема за тај празник Дијана., Милан Ракић, Снежана and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Pa srećno i dugovečno ŽRU-ovanje ! Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 15:54, Natasa. рече Pa srećno i dugovečno ŽRU-ovanje ! Expand Хвала велико, живи били добри људи, жру форумашице и форумаши; још многа лета се ћерали! Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
verum est in beer Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 15:43, Humbert Humbert рече Нисам, још увек се питам зашто је баш мени стигла таква порука ... вероватно је нека грешка Expand Мислиш да је грешка? Демон блуда је најопаснији, поготово за свештена лица. александар живаљев and Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 2 orthodoxlighthouse Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 15:59, verum est in beer рече Мислиш да је грешка? Демон блуда је најопаснији, поготово за свештена лица. Expand Хахааа ... па, погодила ми је име, тако да не знам ... можда и није грешка. Јесте, ово могу лично да потврдим: пре теологије био сам само обичан лузер, а сада ми је инбокс (ма шта сада, годинама већ!) пун порука форумашица и њихових интимних проблема. Пропадох! verum est in beer, александар живаљев, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 On 15. 9. 2016. at 16:04, Humbert Humbert рече Хахааа ... па, погодила ми је име, тако да не знам ... можда и није грешка. Јесте, ово могу лично да потврдим: пре теологије био сам само обичан лузер, а сада ми је инбокс (ма шта сада, годинама већ!) пун порука форумашица и њихових интимних проблема. Пропадох! Expand Како оно пише: "Жетве је много а посленика мало, молите се стога господару жетве да изведе посленике на жетву своју". Само храбро и без роптања. Лазар Нешић and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 L, jel si se ti vec sretao sa tom vrstom problema u parohiji ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Ne znam kako se to u vašoj parohiji rješava al evo vam par inspirativnih videa kako se to rješava negdje drugdje. Facebook je napast šejtanska i najveća! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 I nista joj nisi odgovorio? Pa kako bas tebe nadje....... Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Vec si na usluzi parohiji, a jos nisi zasticen mantijom/epitrahiljem?... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 15, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 Lepi trolu Ne odgovaraj nista, da slucajno demon ne pomisli da ti je stalo, al cim otkuca ponoc kreni na kolenima da se molis, ni kap vode da ne uzmes do jutra i obavezno na,csl da citas molitve. Videces cudo Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука