Дијана. Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Po stavkama, jos uvod i zakljucak, pa da objavimo referat. Obavijesti kad poducavas a kad naprosto komuniciras ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 3 minutes ago, Дијана. рече Po stavkama, jos uvod i zakljucak, pa da objavimo referat. Obavijesti kad poducavas a kad naprosto komuniciras Po stavkama jer se trudim da budem kratka, ne poducavam nikog vec par godina hvala na pitanju, a kad to radim to izgleda drugacije. Tvoj komentar govori o tebi, a ne o meni. Kad pisem dugacko ne valja, kad pisem kratko ne valja, a sve vreme kao da pokusavas da me poducis iz pozicije roditelja. Ironija nije odlika odrasle komunikacije, al da ne bih oduzila da probam bez stavki, laku noc, odoh da odremam malo. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 minute ago, Јелена011 рече a sve vreme kao da pokusavas da me poducis iz pozicije roditelja. Upravo ovaj utisak, uzajamno. Hahah Slaba nam komunikacija. Odmaraj... ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука