Лазар Нешић Написано Септембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 6 hours ago, Broken рече L, jel si se ti vec sretao sa tom vrstom problema u parohiji ? Заиста јесам, мада ... у задње време овај нарочити демон скоро искључиво опседа парохијанке. Не знам шта се то збива! 4 hours ago, Volim_Sina_Bozjeg рече I nista joj nisi odgovorio? Pa kako bas tebe nadje....... И ја се чудим ... написаћу јој да је погрешан број. 3 hours ago, Дијана. рече Vec si na usluzi parohiji, a jos nisi zasticen mantijom/epitrahiljem?... Следбеник сам Јосифа Пећинара и његових уверења да се у наше смутно савремено доба највећа благодат даје будалама. Штити ме лични идиотизам 2 hours ago, Јелена011 рече Ne odgovaraj nista Хм, па не знам. А шта ако сестри буде све горе и горе??? шта ћу онда дати као оправдање? ... -Владимир-, Volim_Sina_Bozjeg and Дијана. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 15, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 15, 2016 59 minutes ago, Zayron рече I od mene sa Morave srećan forumski jubilej! Хвала велико, баш су лепе ове Моравке Zayron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 2 hours ago, Humbert Humbert рече Заиста јесам, мада ... у задње време овај нарочити демон скоро искључиво опседа парохијанке. Не знам шта се то збива! И ја се чудим ... написаћу јој да је погрешан број. Следбеник сам Јосифа Пећинара и његових уверења да се у наше смутно савремено доба највећа благодат даје будалама. Штити ме лични идиотизам Хм, па не знам. А шта ако сестри буде све горе и горе??? шта ћу онда дати као оправдање? ... Svasta, pa to je uvek punoca vremena kad god nesto zeznes, slobodno, onako misticno i tiho prozbori kako jos nije doslo pravo vreme zar te na pbfu nista nisu naucili Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 5 hours ago, Јелена011 рече Svasta, pa to je uvek punoca vremena kad god nesto zeznes, slobodno, onako misticno i tiho prozbori kako jos nije doslo pravo vreme zar te na pbfu nista nisu naucili A nas su na SR ucili da ne dajemo eksplicitne savjete, tj. da ne preuzimamo odgovornost Osim nesto ovako: Lepi, brate, izbrisi sms, i daj nam ozbiljnu temu... kad si vec tu Лазар Нешић је реаговао/ла на ово 1 ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 hour ago, Дијана. рече Osim nesto ovako: Lepi, brate, izbrisi sms, i daj nam ozbiljnu temu... kad si vec tu Сад још немам времена, али чим прође одбрана дисертације, отварам ординацију на жру ... Paradoksologija and Дијана. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 hour ago, Дијана. рече A nas su na SR ucili da ne dajemo eksplicitne savjete, tj. da ne preuzimamo odgovornost Osim nesto ovako: Lepi, brate, izbrisi sms, i daj nam ozbiljnu temu... kad si vec tu Nismo mi ovde u tim ulogama klijent sticenik, nego odrasli odrasli. Zato direkt u glavu sta mislis Bogu fala u savete ne verujem, niti kao terapeut cu biti u situaciji da ih dajem, al ovo je uloga peer to peer i imas pravo izneti svoje misljenje. Svako je za sebe odgovoran i verujem da svi imamo dovoljno kapaciteta da mislimo o sebi. Ja recenice nisu savet, ja mislim to, ja osecam tako, ja bih uradio tako...saveti su ti bi trebalo to, ti blablablabla. Dok god pricamo o sebi i svom iskustvu ne savetujemo nego delimo sebw, pa mozda se neko prepozna i uvidi nesto,svoje. Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Обеликс Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Поз. људи! Ево мало да се укључим у писање. Мислим брате да је одговор: ''Можда сте добили погрешан број али сте добили онога кога сте тражили''. Лазар Нешић, Paradoksologija and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 3 minutes ago, Обеликс рече ''Можда сте добили погрешан број али сте добили онога кога сте тражили''. Тако је, ето решења! Можда ми је суђено да постанем истеривач демона блуда Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 3 minutes ago, Humbert Humbert рече Тако је, ето решења! Можда ми је суђено да постанем истеривач демона блуда Ne moze! Ni jednom nisi hteo da dođes na ispijanje piva s nama Vadi te jedino Lepa Nego zavrsi tu disertaciju, tog lenjog demona skini s grbace, pa cemo videti mozda te rukopoloze pa cik da vidimo kako stojis s demonom,zvanim jao sto smaraju ovi ljudi, ocu na post doktorske samo ove babe i dede da ne slusam Лазар Нешић and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 2 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Септембар 16, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 3 minutes ago, Јелена011 рече mozda te rukopoloze Никада! Нећу се дати!!! Paradoksologija and Јелена011 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 minute ago, Humbert Humbert рече Никада! Нећу се дати!!! Ma poslusanje je poslusanje i to negde kod Nikanora Pazi ti njega u srednjovekovne zaboravljene katolicke mistike i pesnike se razumes, a na parohiju neces, ne mozeeeee Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 Jednog jutra mlada sestra Arsenija krenu da obiđe pacijente na odeljenju psihijatrije ... Beše petak i soba 13 ... U krevetu lezase jedan nemoćan muškarac koji spavase dubokim snom ... a iz usta mu se pljuvacka slivase na jastuk ... Vazduh je mirisao na dim ... Ona pogleda njegovu dijagnozu ... prekrsti se i izadje ...jer te soba baše tema na forumu koju je on otvorio ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дијана. Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 hour ago, Јелена011 рече Nismo mi ovde u tim ulogama klijent sticenik, nego odrasli odrasli. Zato direkt u glavu sta mislis Bogu fala u savete ne verujem, niti kao terapeut cu biti u situaciji da ih dajem, al ovo je uloga peer to peer i imas pravo izneti svoje misljenje. Svako je za sebe odgovoran i verujem da svi imamo dovoljno kapaciteta da mislimo o sebi. Ja recenice nisu savet, ja mislim to, ja osecam tako, ja bih uradio tako...saveti su ti bi trebalo to, ti blablablabla. Dok god pricamo o sebi i svom iskustvu ne savetujemo nego delimo sebw, pa mozda se neko prepozna i uvidi nesto,svoje. Mozda nisi primijetila, ja sam se u obracanju tebi nasalila, a savjet njemu sam dala ja. U kakvoj god formi, to je bila komunikacija odrasli-odrasli. Vjeruj mi. Ta komunikacija od tebe njemu nije bila odrasli-odrasli, vec dijete-dijete. ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надамo да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Acquila non capit muscas Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 1 hour ago, Humbert Humbert рече Сад још немам времена, али чим прође одбрана дисертације, отварам ординацију на жру ... No, to još postaneš workoholik, ahahahaha! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 16, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 16, 2016 14 minutes ago, Дијана. рече Mozda nisi primijetila, ja sam se u obracanju tebi nasalila, a savjet njemu sam dala ja. U kakvoj god formi, to je bila komunikacija odrasli-odrasli. Vjeruj mi. Ta komunikacija od tebe njemu nije bila odrasli-odrasli, vec dijete-dijete. Kao prvo ja sam bukvalista al kontam salu, kao drugo valjda si iz odgovora razumela da se ne obracam tebi tj da nisam licna, nego sam pricu prenela na filozofiju, skroz uopsteno, samo sam se nadovezala na prvi deo recenice i nastavila dalje, nisam mislila na komunikaciju Lepi -ti. Kao trece, opet uopsteno, svaka komunikacija na istoj ravni je ok, kad su ukrstene ne da valja, da li je to roditelj-roditelj, o-o, dete-dete, nebitno. Kao cetvrto disclaimer i izvinjenje, od sd cu ako odgovaram na tvoje postove to i da napisem samo jos da smislim kako, da ne pomislis da mislim na tebe. Kad god sam tela nesto bilo kome da kazem ja upotrebim licno ime, a valjda je iz gornjeg mog posta jasno da samo filozofiram Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука