Лидија Миленковић Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 A sta ti trazis od zene ? Hocu reci, kakvi su tvoji zahtevi od zene koju bi hteo da ozenis ? АлександраВ, александар живаљев and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 39 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Браво, ретко која ће рећи да јој треба човек који уме више да заради, али већина ће то мислити а да не повреде момка или да не испадну материјалисткњие, оне ће наћи неки други разлог да кажу због чега раскидају везу. Ја више ценим ове што су ми искрено рекле да је лова у питању, тј. да им треба човек који уме да зарађује више. А не ценим ни мало оне које су лагале неке друге разлоге. Можда нису хтеле да ме повреде и да шире причу, али ипак су ме више повредиле јер су ме доводиле у заблуду и губио сам време мислећи о разлозима који нису разлози, више су ме повредиле те него оне које су ми искрено рекле да је зарада у питању, перспектива финасијска са мном и томе слично. Ako je to pravo stanje stvari , onda nemas za čim da zalis ... Ali nije ni to tako jednostavno kao što mnogi misle ... Prvo , nemaju svi ljudi isti sistem vrednosti ... drugo nemaju isti pojam o sreći ... o radu i neradu ... I naravno život je komplikovan , pa ga ne bi valjalo dodatno komplikovani pogrešnim izborima ... Ali to je druga tema ... Pogresni izbori i romantična zanosenja... александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 1 hour ago, Јелена011 рече Dobro, mozda mi ipak rođeni u Beogradu ne mozemo da se snađemo tako dobro i nismo povezani među sobom kao drugi, al da prostis ja ne znam ni jednu jedinu takvu zensku osobu, a sve su visoko obrazovane, inteligentne, duhovite, dobre osobe... ..... i žive u srećnim hrišćanskim brakovima i imaju puno dece i...... Shvatam ja da je ovaj što piše mogući kako ono vi kažete trol, ali ovo tvoje je baš nekorektno. Itekako ima takvih kao što on opisuje ali zaista ih nema mnogo. Šta ćeš takve su nam prilike i morale da se prilagode. Neša_ and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 Управо сада, VaSa110 рече ..... i žive u srećnim hrišćanskim brakovima i imaju puno dece i...... Shvatam ja da je ovaj što piše mogući kako ono vi kažete trol, ali ovo tvoje je baš nekorektno. Itekako ima takvih kao što on opisuje ali zaista ih nema mnogo. Šta ćeš takve su nam prilike i morale da se prilagode. Vaso, stvarno me ponekad mrzi da objasnjavam, kao sto rekoh gore emotivno kastrirani ljudi ce uvek u drugome videti problem, a ne u sebi. Naravno da ima budaletina oba pola, to niko normalan ne moze da spori, al to nema veze toliko s polom koliko s covekom konkretnim. Al bas da tako uzmes i izgeneralizijes sve redom u stilu ja sve imam para nemam i sve zene su povrsne, lake vake nake jer me nece je trol na kub. Ili neko mnogo psihicki problematican koji ne moze da posmatra stvarnost nego zivi u svojoj fikciji. Ja mislim na osnovu svog forumaskog iskustva poprilicnog da je ovo prvo i to je to, odatle i nacin i ton i sve redom. A svako ko je iole samokritican moze da nađe sebi para (ne novca nego partnera), imalo je i na ovom forumu takvih slucajeva gde su se ljudi mozda i daleko gorih realnih situacija pronalazili, jer su bili otvoreni za drugog, opusteni i sa uobicajenom dozom kompleksa koje svi imamo. A ljudi poput ovog Trola il TvrleTA samo o ovome pricaju na svakoj temi i samo o tome jadikuju i posle im kriv od Boga do zena biraj ko. Nije lako naci sapatnika u ovom vremenu, al izvini ako ga trazis na netu uzmi prvo pa se obrazuj da budes tehnoloski i funkcionalno pismen, budi opusten, kreci se, pisi. Ne kao likovi koji dodju na chat sa nula,poruka na forumu i startuju te ko idioti. Pa cekaj, posle su zene krive? Ili muskarci kad je situacija obrnuta? Vrlo dobro ja znam sta znaci usamljenost i koliko to boli i jede, al care ne mozes raditi uvek isto i nadati se drugacijem. Данче*, Justin Waters, александар живаљев and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 12, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2016 41 minutes ago, Vladimir Jankovic рече Па не знам јел то умесно да пишемо овде ... Ako to nije ozbiljna veza ... Onda si ti neozbiljan ... . P.s .Moraću da kosultujem priručnik ... koji kaže otprilike ovako nešto - muškarac nikada ne sme da pokaže svoju nemoć pred ženom , zato što on vlada sobom ... A to znači da mora da bude superiorniji ... u svakom smislu ... a to opet znaci da je pravi muskarac njen velikodusni prijatelj ... Sve ostalo je besmisleno , apsurdno , prazno i kao takvo pravi pravcati promašaj sustine koja se za pametne zove ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 8 hours ago, VaSa110 рече ..... i žive u srećnim hrišćanskim brakovima i imaju puno dece i...... Shvatam ja da je ovaj što piše mogući kako ono vi kažete trol, ali ovo tvoje je baš nekorektno. Itekako ima takvih kao što on opisuje ali zaista ih nema mnogo. Šta ćeš takve su nam prilike i morale da se prilagode. Takve kao sto on opisuje ne postoje. Postoj cure koje se emocinalno vezuju za muskarce, postoje cure koje jure novac, ali ne postoje cure koje se emocionalno vezu za muskarca, a onda ga napuste zato jer nema vecu platu od nje ili nije bizMismMen. Takve i ako postoje, na nivou su statisticke greske, i sasvim sigurno se nece zaljepiti za tipa kakvog se ovaj predstavlja. Данче*, Danijela and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 11 hours ago, GeniusAtWork рече Зборотлачитељ. Hahshaha....oplakah! александар живаљев and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 2 hours ago, Justin Waters рече Takve kao sto on opisuje ne postoje. Postoj cure koje se emocinalno vezuju za muskarce, postoje cure koje jure novac, ali ne postoje cure koje se emocionalno vezu za muskarca, a onda ga napuste zato jer nema vecu platu od nje ili nije bizMismMen. Takve i ako postoje, na nivou su statisticke greske, i sasvim sigurno se nece zaljepiti za tipa kakvog se ovaj predstavlja. Postoje i zaista ih je malo (barem ja sam ih malo upoznao). Ne bih baš rekao da su na nivou statističke greške. Radi se o mladim osobama koje zbog ideala ljubavi i tome slično zalete se i uđu u brak/vezu. A onda dođe život a njihov partner što zbog nesposobnosti, što zbog lenjosti ili nečeg drugog ne čini dovoljno da njihov brak/veza pored "ljubavi" ima dobru i materijalnu stranu. I ta veza/brak ima velike šanse da "pukne". Obrati pažnju napisao sam mlada osoba ne žena/devojka. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Vaso ali prvi Vladimir prica o starijim osobama, nije bas u ono srednjim,dvadesetim. Ti si u pravu za mlade, ja sam viđala slicno kod par parova iz srednjih skola, gde su posle brakovi pukli ko od sale kad se ocekivanja susretnu sa realnoscu zivota. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Кад неко неког остави зато што је лењ и интертан, тешко да се то може интерпретирати са ”отишла је због пара”. Нажалост, мушкарци из моје генерације у Србији често пате од те неке лењости, интертности, учмалости и патолошке везаности за мајке (ова прва три разумем због свега што је снашло земљу, а ово последње тешко могу да скапирам). Нарочито ми је било занимљиво да посматрам неколико таквих који су у браку са латиноамериканкама и живе у Србији. У почетку је била стандардна прича, нема посла, не могу ја то и нећемо да изнајмимо наш стан, остајемо овде са мојима! А латино жене су другачије од наших мушкараца и од наших жена. Иако долазе из релативно сиромашних земаља, научене су да раде, зарађују и буду независне. Све оне имају посао у Србији кога су саме створиле, нису чекале да ”нађу”. Али шта се онда догодило? Углавном су се мушкарци променили на боље. Један ми рекао, сав срећан: ”Брате, кул, урадио сам то и то што ми је жена показала и зарадио сам толико и толико! Нисам ни знао да то може!” Међутим, многе српске жене ни саме не знају шта могу и нису нимало другачије од српских мушкараца, само што сматрају да су мушкарци ти који треба да раде и да издржавају жене, па онда или трпе или остављају, а кад оставе, нађу неког истог или горег. Или пак нађу неког ко није лењ и депресиван, али не да сарађују с њим, већ да му се накаче на грбачу. Grizzly Adams, Justin Waters, александар живаљев and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 26 minutes ago, VaSa110 рече Postoje i zaista ih je malo (barem ja sam ih malo upoznao). Ne bih baš rekao da su na nivou statističke greške. Radi se o mladim osobama koje zbog ideala ljubavi i tome slično zalete se i uđu u brak/vezu. A onda dođe život a njihov partner što zbog nesposobnosti, što zbog lenjosti ili nečeg drugog ne čini dovoljno da njihov brak/veza pored "ljubavi" ima dobru i materijalnu stranu. I ta veza/brak ima velike šanse da "pukne". Obrati pažnju napisao sam mlada osoba ne žena/devojka. Tu se slazem, takvih ima na svakom cosku. Medjutim i takve ne napustaju zbog nedostatka novca. Pazi Vladimir naglasava da su ga zene napustile zbog toga jer nije zaradjivao dovoljno a voljele su ga i bile emotivno vezane. Dakle on nije bio ni lenj, nego nije zaradjivao vise nego one. To su nebuloze zesce vrste. Zene ne napustaju muskarce, pogotovo one za koga su emotivno vezane zbog toga jer nemaju love osim ako nisu sponzoruse. Te koje ti opisujes koje se zalete u brak i onda kada ih stigne breme zajednickog zivota, ispliva na povrsinu puno toga osim para. Ljenost naravno, neodgovornost, bezosjecajnost, bahatost, mozda neka zavisnost prema porocima itd....to su stvari koje zene odbijaju, ali to zaista nema nista sa nizom platom ili to sto nije biznismen. Broken, александар живаљев, Sanja Т. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Pa valjda žene traže i druge kvalitete kod muškarca sem sposobnosti da zaradjuje. Pišem iz ličnog iskustva. Ja sam ograničeno sposoban za zaradjivanje novca, i to me muči, priznajem. Nisam lenj, trudim se ali to sve nije dovoljno da ne bude tenzije zbog finansija. Supruga zaradjuje više od mene. Nedavno sam sa njom razgovarao o tome i ona kaže da nije zbog novca sa mnom i da vidi ( ne znam kako ?) u meni neke druge kvalitete. Verujem da ovo nije usamljen primer. александар живаљев, Paradoksologija, Natasa. and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелена011 Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 3 minutes ago, Broken рече Pa valjda žene traže i druge kvalitete kod muškarca sem sposobnosti da zaradjuje. Pišem iz ličnog iskustva. Ja sam ograničeno sposoban za zaradjivanje novca, i to me muči, priznajem. Nisam lenj, trudim se ali to sve nije dovoljno da ne bude tenzije zbog finansija. Supruga zaradjuje više od mene. Nedavno sam sa njom razgovarao o tome i ona kaže da nije zbog novca sa mnom i da vidi ( ne znam kako ?) u meni neke druge kvalitete. Verujem da ovo nije usamljen primer. Ma laze bre pusto zensko, laze kako zine (odma ce ti dezurni pesimisti trolovi objasniti da zene samo to gledaju) E moji muskarci, zeni su pare ajde ne mozda zadnja stavka, al tu pri kraju...sta bih ja dala za sat vremena vise i brdo para manje...al neki to nikad nece skontati. Da sam htela nabavljaca para ne bih se udala iz ljubavi. Justin Waters, Лидија Миленковић, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 12 hours ago, Vladimir Jankovic рече Па не знам јел то умесно да пишемо овде, али биле су задовољне сексом, што показује и то да су га тражиле поново и поново а озбиљну везу нису хтеле. Има мушкараца који ће се пред другарима хвалити и чак описивати интимне односе које имају са својим девојкама па чак и са својим женама сутра у Браку. Чему то.. Насео си на провокацију, тако да, ово ти уопште није требало: ''..што показује и то да су га тражиле поново и поново..''. Добро, не кажем да си се овиме можда хвалио, али тако почиње.. Лидија Миленковић, Danijela and александар живаљев је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Септембар 13, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 49 minutes ago, Broken рече Pa valjda žene traže i druge kvalitete kod muškarca sem sposobnosti da zaradjuje. Ma naravno. Ok, nije tajna da ima zena koje traze muskarce sebi ravnima. Ako su recimo uspjesne u zivotu, imaju dobru karijeru onda gledaju da nadju isto tako nekog sebi slicnog, no takva se nece zacopati u nekog kuknjavandera kome su sve zene sponzoruse dok on nema prodju kod njih. Ja znam jedan par, nase gore list u Njemackoj gdje je zena fizicar na nekom dobrom fakultetu, a muz joj je vozac kamiona koji se skoro preslatao na njegu ljudi. Ona posto ima bolju platu radi 100% on radi 30% da bi mogao cuvati djecu. Ima jos jedna caka. Sve lijepe zene ne jure za parama, ali zene koje jure za parama obicno dobro izgledaju i tu je kvaka. Imas vrstu ljudi koji se pale na dobre sike i druge atribute, ali nemaju potencijal da osvoje takve zene, i onda kad ih vide s nekim bajom u skupom autu uhvati ih depresija, onda tjese sebe kako zene jure za parama, dok zapravo te koje oni prizeljkuju zaista jure za parama, ali to nema nikakve veze sa zenskim rodom kao zenskim rodom. Paradoksologija, Danijela, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука