Vladimir Jankovic Написано Септембар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 Ево можда би било добро за неке који ме погрешно схватају и остале који су ме добронамерно схватили да прочитају мој поздравни пост каада сам се јуче, или пре неки дан, регистровао на овом форуму дакле ево о мени и мом духовном путу. Помаже Бог свима! Свратио сам на овај форум први пут у животу (јесам га читао раније али нисам писао на њему никад). Свратио сам са мог Фејса да видим јел ради ако се са њега пише овде и видех малопре на једној другој теми да ради. Иначе био сам и ружичасти и екстремни православац. Сад сам негде између, хехехе, толерантан према свима. :-) Иначе, сањао сам ноћас како ми треба девојка нека из вере, сродна душа, и како сам годинама губио време пишући на Фејсбуку јер мало ко чита мој профил (иако имам преко 2000 пријатеља), и онда у сну ми дође идеја да треба да пишем на неком православном форуму јер то остаје на нету да може да чита било ко на нету, тј. много више људи него мој Фејсбук профил. И падне ми на ум форум Видовдан и Српски националисти али ту је превише политике и сад су ретко посећени, а да се вратим да пишем на форум Крстарице где сам некад писао о религији и Православљу нисам хтео јер тамо 90% чланова богохули и спрда се са вером, симпатишу сатанизам и јако је тешко за душу читати све то зло. И погледах овај форум и Верујем, видим Верујем више не ради, и тако ти ја дођох овде. Поздрав свима! Сад ако некога занима мој духовни пут ево овако, укратко за почетак. Почетком 90-тих из комунизма крећем да тражим Бога и читам све и свашта, о разним верама и духовностима, и мало касније прилазим Православљу а и крштен сам у СПЦ као дете у тајности захваљујући мојој побожној баби јер су моји родитељи били комунисти. Неколико година сам био православни екумениста, затим студирам Богословски факултет СПЦ у Београду али после друге године 1995. га напуштам, обилазим манастире, идем по црквама у Београду, дружим се са верницима и улазим у тврде православно србске патриотске или родољубиве струје, пратим политику, партије, покрете, па тако касније следим владику Артемија док је био у СПЦ а затим после дугог духовног двоумљења крећем да проучавам зилоте и са њима се дружим и њима се бавим око пет година у Србији, и онда схватам да код њих није много тога сјајно, одустајем и полако се враћам у СПЦ током последње три године, али нисам задовољан са неким стварима у СПЦ, нарочито јер свештенство углавном јури новац, а мало или нимало је посвећено да учи вери себе и своје парохијане. Итд. Поздрав свима! александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladimir Jankovic Написано Септембар 13, 2016 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 13, 2016 И ево следећи мој пост на теми "Упознајмо се - представимо се", па кад и то прочитате онда ће вам ваљда бити јасно да нисам тамо неки трол, мутант, двојник са неким другим човеком или шта већ трипују неки и пишу о томе, као четници, љотићевци и недићевци што још од Другог светског рата па све до сад кад год им неко приђе они га оптужују да је из УДБЕ а не само да је Тито давно умро него и Слоба, итд. Или кад приђеш Дверима сваки други те оптужује да си СНС-бот, убачен, итд. Људи живе у паранојама а то није здраво. Дакле ево још само и ово шта сам написао јуче или пре неки дан на теми "Упознајмо се - представимо се": "Хвала. Па имам мало више година старости, мада младолико изгледам, а и тражио сам Бога свуда, па ми је занимљиво искуство. Још кад бих писао о мом духовном путу пре Православља, о комунистичком мом васпитању у школи и мојој породици, па затим бављењу далекоисточним религијама, затим живео сам у Италији са протестантима четири месеца, па у Аустрији код римокатолика око годину дана, па се вратио у Београд, ишао по црквама, ишао међу друге верске заједнице у Београду и полемисао са њима, ишао на православне трибине (предавања), промоције књига, ишао на састанке у разне политичке српске родољубиве партије и покрете, певао у црквеном хору годину дана, после певао помало за певницом. Још кад бих писао које сам послове све радио у животу, десетак тотално другачијих послова, па завршио Новинарски курс, писао по мало за новине и сајтове, па још кад бих писао какве сам све девојке имао у животу, како сам их упознавао, итд. хехехе, можда би испала од тога нека занимљива књижица. А до тада интернет корисници могу да ме прате на Фејсбуку и гледају моје видео снимке на Јутјубу на много различитих тема. Па још кад бих рекао да сам тренирао атлетику три године у младости, затим кунг фу две године, па плес код Ђоганија, хехехе, четири месеца а после за своју душу, итд. Па сам раније цртао цртеже и стрипове на разне теме и тему Православља уз хумор, итд. Удавих вас ја, хехехе " Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Samo da vas obavestim da je tema skroz out! Zenite se dragi moji sto pre dok jos znate samo za zene i muskarce jer uskoro stize potpuna zbunjoza u kojoj vam novac definitivno nece biti ni na kraj pameti Ovo malo da se nasalim, a u videu koji cu vam uskoro okaciti, videcete i zasto... александар живаљев and Neša_ је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 александар живаљев, Neša_ and АлександраВ је реаговао/ла на ово 3 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 11 hours ago, Neša_ рече Objasni zašto onda žene beže sa sela, a muškarci ostaju i sela opuste, jer nema više ko da rađa decu. Zato što neće da tegle ceo život, tretirane su kao stoka, koga zabole za to. Plus što imam utisak da su tako i vaspitavane-kad već moraju da je hrane, a otići će, onda da je dobro udome da im se dete ne muči. Dečaci se vaspitavaju da tu ostanu i nastave porodičnu tradiciju, mada i oni jedva čekaju da pobegnu odande. Ne znam celu tu famu oko sela, šta ljude tu privlači da rintaju po suncu i čiste životinjske fekalije . Život na selu ne podrazumeva odmor u prirodi kao što mi maštamo. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 11 hours ago, Neša_ рече Opet skrećem pažnju onima koji se nadaju da ovde upoznaju "srodnu dušu": dobro otvorite oči sa kim imate posla, da vam ne bi gazili osećanja kao meni, jer to može ostaviti trajnu tugu. Budi srećan, nešto si važno naučio. александар живаљев је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Upoznao si Džoganija . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 34 minutes ago, Neša_ рече Neko mora i to da radi, kao što neko mora da pere javni WC po gradovima, a to je još gore. Nisu sva sela ista. Moje je više kao prigradsko naselje, većina ulica je asvaltirana, a retko ko gaji stoku, tako da vrlo malo toga ima. Nisu ni svi muškarci isti. Neki vole svoje žene, pa im pružaju svu potrebnu pažnju i ljubav. Neke žene cene to, a neke ne. Činjenica je da žene odaberu sa kakvim će muškarcem živeti i da li će ga kasnije ostaviti zbog drugoga. Ako je makar malo lepa, žena bukvalno može da radi šta hoće. I što je lepša, ona misli da je vrednija. Muškarce koji nisu lepi, gleda kao manje vredne i nedostojne njene pažnje. Neko mora, ali ako ne mora, onda neka preskoči. Činjenica je da muškarci odaberu sa kakvom će ženom živeti i da li će je kasnije ostaviti zbog druge. Što se lepote tiče, normalno je da lepi ljudi imaju drugačiji tretman, ne nužno bolji zbog ljubomore manje privlačnih ljudi. Manje lepe žene će je mrzeti zbog ljubomore, muškarci će je nipodaštavati ako ne mogu da budu sa njom. Pogledaj živote velikih holivudskih lepotica, ne daj Bože nikom. Što je lepša misli da je vrednija iz prostog razloga što je društvo tretira drugačije, pažnja itekako prija. Vidi, svako ima svoju "league". Video si po američkim filmovima onu čuvenu "out of my league". Ako je lepa, obrazovana, fino zaradjuje, pa normalno da će da gleda sebi ravnog. Jok sa tobom će, da joj kukaš svako veče kako je svet nepravedan. Ono što nudiš, to imaš pravo i da tražiš. Ako ne nudiš ništa, odakle ti pravo potražnje? Pa ti kukaj posle. -Владимир-, александар живаљев and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Ала ти лупеташ брале мој. Заиста, уколико ниси трол и ако заиста имаш овакав гард, није ни чудо што те ниједна неће александар живаљев, Danijela, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 3 minutes ago, Милан Ракић рече Ала ти лупеташ брале мој. Заиста, уколико ниси трол и ако заиста имаш овакав гард, није ни чудо што те ниједна неће Ma trolčina, samo što se mi ložimo, jer smo budale . Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Ја сам био смотан ко сајла, ал` кад видим ове данашње момке ... Милан Ракић, Снежана, Natasa. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 2 minutes ago, Grizzly Adams рече Ја сам био смотан ко сајла, ал` кад видим ове данашње момке ... Брате, теби је довољно да засвираш, каква смотаност... Grizzly Adams, александар живаљев, Милан Ракић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 26 minutes ago, Grizzly Adams рече Ја сам био смотан ко сајла, ал` кад видим ове данашње момке ... Ц,ц,ц ови наши Срби кад оду, одмах "код нас у Америке овако, код нас у Америке онако, а не ко код вас у Србију". А овамо нам показујеш неке плаже где нигде живе душе нема. Да се сликаш са неком женском ко Јуан па да ти верујемо. АлександраВ, Милан Ракић, Natasa. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 Хуан је веома неопрезан, ја г-ђу Адамс не би никад рекламир`о на форуму... АлександраВ, -Владимир- and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Септембар 14, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 14, 2016 38 minutes ago, Neša_ рече Ako mi traži iskrenost i ja budem iskren, kako onda zauzvrat dobijem laž? Ako nudim ljubav, onda dobijem nezainteresovanost? Svi nude ljubav i traže iskrenost. Gde ti je harizma, pristup, imaš li šta zanimljivo da kažeš, da je nasmeješ? Biće ljubavi, niko ne voli emotivno prosipanje na početku. Nudiš se kao na tacni, pa kad dobiješ po nosu ceo svet ti kriv. Danijela, Милан Ракић and Juanito је реаговао/ла на ово 3 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука