Sun14861 Написано Јануар 30, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2022 пре 5 часа, Bojan* рече Presudno je za upoznavanje. Ali ako je muškarac privlačan fizički, pa ga žena izabere, onda ona testira glavni kriterijum koji nije navela. Interesantno da je najbitnije ono što je najprimitivnije. Nisu. Žene samo ne žele baš uvek da budu sasvim iskrene kada govore šta im je zaista bitno. Ona je napisala da joj nije bitan izgled, a po tebi to znači da joj nisu bitni ni način govora, ni hod, ni pogled, ni miris, ni osmeh, ni kultura, ni milion drugih stvari. Mogao bih čak i da se složim da je sve osim pukih fizičkih osobina nebitno, s obzirom na to kakve muškarce žene najpre izaberu. Čim ih je pozvala, znači da joj ne smeta, a ujedno je napisala kakve su žene kojima oni nisu zadovoljni. Nemam više koncentracije za ovo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Јануар 30, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2022 пре 7 часа, Bojan* рече Nisu. Žene samo ne žele baš uvek da budu sasvim iskrene kada govore šta im je zaista bitno. Do sada sam bila sigurna da si imao loših iskustva sa ženama, da te je neka bezdušna izmanipulisala i povredila, ali sada vidim da si samog sebe ukopao. Ne znaš ništa o Milici, nisi ni poželeo da saznaš, nego si odmah doneo sud na osnovu svojih ranijih pretpostavki o tome šta žene (vrlo uopšteno) misle i žele. Otvori srce, nemoj da sudiš i "konstatuješ" pre nego što imaš na osnovu čega. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 30, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2022 пре 5 часа, Снежана рече аха...не бих ја тебе више задржавала. Ne zadržavaš me. Kao što vidiš, oglas na koji si mi skrenula pažnju, nije ništa što bi bilo vredno pažnje za nekog kao što sam ja, upravo zbog postavljenih kriterijuma, koje manje više imaju sve žene, samo što je način na koji ih je ova istakla, malo neuobičajen, pa su neki to odmah iskoristili da prikažu kao nešto jedinstveno. Iz ugla muškaraca, koji imaju problem da se fizički dopadnu nekoj ženskoj osobi, takav oglas ne predstavlja ništa posebno, pa čak i da je zaista iza njega neka žena koja je za primer svima, ipak bi to bila prava šansa samo za jednog od onih muškaraca kojima je lako da pridobiju bilo koju ženu svojim fizičkim izgledom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 30, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2022 пре 5 часа, Снежана рече кад порастеш, кашће ти се само Ako do sad nije, neće ni od sad. Budi sigurna. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 30, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2022 пре 4 часа, Sun14861 рече Nemam više koncentracije za ovo Da sam zgodan i da na svom profilu imam fotografiju na kojoj bi se to moglo videti, verovatno bi imala i odviše koncentracije. Onda bi se i druge sjatile. Sun14861 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Јануар 30, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2022 пре 5 часа, Violetta Valery рече Do sada sam bila sigurna da si imao loših iskustva sa ženama, da te je neka bezdušna izmanipulisala i povredila, ali sada vidim da si samog sebe ukopao. Misliš ukopao sam samog sebe time što se do sada nijednoj ženi nisam fizički dovoljno dopao da poželi da me više upozna sa ciljem da proceni jesam li možda muškarac za koga bi mogla da se uda? Mnogo je neprijatnih situacija, kojima su pojedini muškarci izloženi od strane žena i tako zvanih devojaka (to su one koje misle da su devojke, a za sobom imaju brojna seksualna partnerstva, odnosno “veze”), ali i od strane onih koje su stvarno devojke. Ja lično znam za ponižavanja, potcenjivanja, ismevanja, ruganja, delimična i potpuna ignorisanja, u najmanju ruku za totalnu nezainteresovanost. пре 5 часа, Violetta Valery рече Ne znaš ništa o Milici, nisi ni poželeo da saznaš, nego si odmah doneo sud na osnovu svojih ranijih pretpostavki o tome šta žene (vrlo uopšteno) misle i žele. Ne samo da misle i žele, nego i pričaju. Mnogo toga sam od žena i čuo. A o toj Milici nema svrhe da bilo šta saznam. Ona je kao i svaka druga koja ima listu kriterijuma po kojoj će birati muškarca. Svakako da joj je bitan izgled, a možeš videti ovde šta je Snežana napisala o tome. Znači da Milica ipak nije sasvim iskrena u tom pogledu. A može biti i da je taj oglas samo provokacija sa nekim skrivenim ciljem. пре 5 часа, Violetta Valery рече Otvori srce, nemoj da sudiš i "konstatuješ" pre nego što imaš na osnovu čega. Kome da otvorim srce? Nisam sudio o nikome, a činjenice su činjenice. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Јануар 31, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2022 Odakle ti te "činjenice" kad nisi pokušao da saznaš ništa o Milici? è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 1, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2022 пре 10 часа, Violetta Valery рече Odakle ti te "činjenice" kad nisi pokušao da saznaš ništa o Milici? Zar nije ona istakla listu kriterijuma? Kriterijume ima svaka žena, a služe da u startu eliminišu muškarce koji ih ne ispunjavaju. Prema tome, ako ja ne ispunjavam jedan ili nekoliko kriterijuma, nema svrhe da pokušavam da saznam nešto o njoj. Uostalom, šta se tu ima novo saznati. Kao da je ona jedna jedina takva. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Фебруар 1, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2022 Da, ima kriterijume. Svi imaju kriterijume. Zašto bi to bilo loše? Ne verujem ti ako kažeš da nemaš. Ovde je izbor prave osobe naročito važan, jer je za ceo život i zavet se daje pred samim Bogom. milijan75 је реаговао/ла на ово 1 è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Violetta Valery Написано Фебруар 1, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2022 Bojane, ne znam šta da ti kažem. Pokušavam da te razumem, ali ti si uporan i ukopan u mestu. Zašto toliko malo ceniš sebe, da na samom početku misliš da ne ispunjavaš nečije kriterijume? Rekla je da želi vrednog, stabilnog i da želi porodicu. è un fior che nasce e muore, né più si può goder. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 1, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2022 пре 6 часа, Violetta Valery рече Pokušavam da te razumem Ako već nisi, onda bolje i nemoj. пре 6 часа, Violetta Valery рече Zašto toliko malo ceniš sebe, da na samom početku misliš da ne ispunjavaš nečije kriterijume? Sebe niti cenim, niti ne cenim. Ne bavim se procenom svoje vrednosti, ali sam svestan svojih osobina. Prosto je. Kada bih ispunjavao nečije kriterijume, bio bih oženjen. пре 6 часа, Violetta Valery рече Rekla je da želi vrednog, stabilnog i da želi porodicu. Da. Ma šta god to naposletku značilo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Фебруар 1, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2022 пре 7 часа, Violetta Valery рече Da, ima kriterijume. Svi imaju kriterijume. Zašto bi to bilo loše? Pa, loše je po nas “obične” muškarce, koji ne ispunjavamo te kriterijume, a odlično je za onih 20% muškaraca, koji zahvaljujući svom izgledu i ne moraju da ispune sve kriterijume, jer će se žene i bez toga truditi da privuku njihovu pažnju. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Фебруар 1, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2022 пре 7 часа, Violetta Valery рече Bojane, ne znam šta da ti kažem. Pokušavam da te razumem, ali ti si uporan i ukopan u mestu. Zašto toliko malo ceniš sebe, da na samom početku misliš da ne ispunjavaš nečije kriterijume? Rekla je da želi vrednog, stabilnog i da želi porodicu. Nema za Marka kapa Opusti se, Bojan* je stari trol Natasa. and Bojan* је реаговао/ла на ово 1 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Фебруар 1, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2022 пре 37 минута, Bojan* рече Pa, loše je po nas “obične” muškarce, koji ne ispunjavamo te kriterijume, a odlično je za onih 20% muškaraca, koji zahvaljujući svom izgledu i ne moraju da ispune sve kriterijume, jer će se žene i bez toga truditi da privuku njihovu pažnju. Znaš koliko je teško naći normalnog običnog muškarca. Nemoj zameriti ženama ako su imale par promašaja dok su te našle. Zapravo su tvoji kriterijumi visoki, priznao ti ili ne. Razmisli malo. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Фебруар 1, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 1, 2022 On 30.1.2022. at 17:25, Bojan* рече Da sam zgodan i da na svom profilu imam fotografiju na kojoj bi se to moglo videti, verovatno bi imala i odviše koncentracije. Onda bi se i druge sjatile. I da si najlepši na svetu, količina čemera koju sipaš je kao crna rupa... bukvalno, beži da te ne usuda mrak. Brate mili... i za trola je mnogo . Danijela је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука