Jump to content

Ćaskanje o ljubavi (muško-ženskim odnosima)

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 5.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пре сат времена, Maslacak_ рече

... ali u svakom drugom slucaju zenama vise odgovara mirna luka :)

Cvetak, nemoj te metafore - luke, more i dr. Odmah će biti povezane sa kategorijom "pun k'o brod". staniiiiiii

Npr. Pun k'o brod = mirna luka. :POPOcorn1:

"Ја сам спреман - нашао сам шлем."

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Натан рече

Нећу да бројим, толико могу да обећам. :)))

Ima jedno najvoljenije bice na svetu a ono izgleda kao najsladja i najradosnija osoba...kao medic i razigrani zivot....radosno i voljeno sa osmehom koji krije ljubav. Eh da a on mozda i ne zna da je najvoljenija osoba na svetu ali ja znam. Niko se ne voli tako kao on.

Подели на овим сајтовима

пре 17 часа, Jecić рече

Ima jedno najvoljenije bice na svetu a ono izgleda kao najsladja i najradosnija osoba...kao medic i razigrani zivot....radosno i voljeno sa osmehom koji krije ljubav. Eh da a on mozda i ne zna da je najvoljenija osoba na svetu ali ja znam. Niko se ne voli tako kao on.

A kad ćeš da mu kažeš?

Подели на овим сајтовима

On 4.7.2020. at 22:43, Bojan* рече

Pa upravo te neobavezne varijante ili preciznije rečeno vanbračna seksualna partnerstva i jesu najčešće. Po tome se jasno vidi šta ženama više odgovara.

Takva ti je podela moći. Žene odlučuju ko će imati seks i čiji geni prolaze u sledeću generaciju, a muškarci koja će se udati.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Vasilije. рече

Takva ti je podela moći. Žene odlučuju ko će imati seks i čiji geni prolaze u sledeću generaciju, a muškarci koja će se udati.

A tu su fizički izgled i materijalni status glavni kriterijumi za odabir.

Muškarci ne odlučuju koja će se udati. To rade žene, kada same sebe ubede da su našle “pravog”.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...