БанеЛ Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 Не знам из ког разлога сам правио профил тамо, пре једно 5 година, мислим. Знам само да су за белу технику ту увек да помогну. sanja84, Smaragdni kamičak and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 Пре сат времена, Vasilije. рече Ima i pobožnih koje nisu prepodobne. Amin, Boze daj jednu takvu. Jestira. and Милошшш је реаговао/ла на ово 1 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 Pogledaj teme o kratkim suknjama na resice i naćićeš. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 Не знам за те теме, али о уређивању простора и соба, као и о белој техници као да читаш радове из генетског инжињеринга, шпанско село! sanja84, Flojd and Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 1 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 пре 34 минута, Vasilije. рече Pogledaj teme o kratkim suknjama na resice i naćićeš. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 пре 7 часа, Vasilije. рече Ето ти шта је одступање од традиционалних вредности. Паљевине само гледају каква је девојка у кревету, а не каква би била супругица. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 пре 35 минута, Vasilije. рече Pogledaj teme o kratkim suknjama na resice i naćićeš. Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 Crni Ligo, mani tu boleštinu. Kakvi te pederi spopali? Znaš li koliko je to jadno i koliko zagorelosti izbija iz toga što si postovao? Normalno je maziti devojku/ženu i urolati i štipkati i sve što ide uz to. Jestira. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 пре 2 минута, Vasilije. рече Crni Ligo, mani tu boleštinu. Kakvi te pederi spopali? Znaš li koliko je to jadno i koliko zagorelosti izbija iz toga što si postovao? Normalno je maziti devojku/ženu i urolati i štipkati i sve što ide uz to. Placem brate, ahahaha Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 Bolje da se otrezniš. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 Gadni klipovi. Gadni, gadni, gadni. ? Vasilije. је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 пре 21 минута, Smaragdni kamičak рече Gadni klipovi. Gadni, gadni, gadni. ? cela serija je takva Flojd је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 пре 4 часа, Vasilije. рече Teodul Zamisli dobiješ sina i nazoveš ga Teodul . Teodule, da li danas idemo na tenis ili imaš čas klavira? Teodule, večeras balet. Flojd је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 пре 21 минута, sanja84 рече cela serija je takva Више и да нема нормалне серије. Крљање, пуцачина, убијање... sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 24, 2020 Пријави Подели Написано Мај 24, 2020 1 hour ago, Natasa. said: Zamisli dobiješ sina i nazoveš ga Teodul Ili odeš online da smuvaš devojku i sam se nazoveš Teodul. ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука