sanja84 Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Kad muškarac ženu uhvati na dete? :) Pa onda počne život da im se ruši zbog ajvara i kiselog kupusa... Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Taman posla. Rekao sam da je zaprosi kad se žito kosi, pa do leta (sledećeg) da mu rodi ćerku ili sina. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 9 минута, Vasilije. рече Taman posla. Rekao sam da je zaprosi kad se žito kosi, pa do leta (sledećeg) da mu rodi ćerku ili sina. i onda prestaje da bude kao nečastivi, tek počinje..ili postaje normalan? Udate žene i majke...vole da pate? I ostaju u vezi i po ceni patnje? MA dobro, ti se šališ... a ja udarila u ozbilju Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Nikako! Mora da ostane takav, da u bilo kom trenutku ume da takne i polako se primakne i da bude njen nespokoj, a ona da bude vrckava. Bez toga, dosade jedno drugom. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 da se vrckasto vrcave... dok ima šale .... bez trećih lica, da se rađaju dečice male. "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Tako je i da nosi suknju na resice. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sanja84 Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 e pa srećno ti bilo u lovu. I da , srećan imendan! "Drži svoj um u adu i ne očajavaj" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Ja sam već u srećnoj vezi, nego kažem kako treba, za ostale što love. sanja84 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 2 часа, Smaragdni kamičak рече Crna Ana zar ne vidis koliko je hitno! Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 4 минута, Лапис Лазули рече Crna Ana zar ne vidis koliko je hitno! Obnevideh od pretećih zrakova hitnoće! Лапис Лазули је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 пре 37 минута, Vasilije. рече ćerku ili sina Šta bi ti više voleo, ćerku ili sina? http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 4 minutes ago, Natasa. said: Šta bi ti više voleo, ćerku ili sina? U pesmi kaže "ćerku ili sina", ali ja nisam puno razmišljao o tome. Ne znam. Voleo bih 3-4 bebice i bar jedan da bude sin. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Кад смо већ код љубави, је л' зна неко да ми препоручи неки најповољнији интернет за кућу? Не треба ми телевизија, фиксни и остала боранија, само интернет. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Just now, БанеЛ said: Кад смо већ код љубави, је л' зна неко да ми препоручи неки најповољнији интернет за кућу? Не треба ми телевизија, фиксни и остала боранија, само интернет. Ja sam uzeo VIP kad sam se odselio od mojih. 4G ruter, zajedno sa računom za mob me košta malo više od dve hiljadarke. Televizor nemam, fiksni nemam. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Мај 12, 2020 Пријави Подели Написано Мај 12, 2020 Управо сада, Vasilije. рече Ja sam uzeo VIP kad sam se odselio od mojih. 4G ruter, zajedno sa računom za mob me košta malo više od dve hiljadarke. Televizor nemam, fiksni nemam. Је л' то онај кућни нет? Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука