Milica Bajic Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 3 часа, Рапсоди рече Нећемо да одајемо идентитет, нека то остане наша мала тајна . Само настави тако, врло си занимљив прави женама разоноду, Бог те благословио Наташа и ја се у принципу у врло мало ствари слажемо...тако да ... Ladno je @Broken Рапсоди, Ayla and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 2 часа, Ayla рече Sport & Muzika... osjetila je da si u treningu, a uz to i sluhista. @Smaragdni kamičak , i ja sam osjetila isto A ja sam osetio da ti odgovaraš na pitanje koje sam postavio kamičku, a ne tebi draga Ajla. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 1 минут, Bojan* рече A ja sam osetio da ti odgovaraš na pitanje koje sam postavio kamičku, a ne tebi draga Ajla. Izvinjavam se. Neće se ponoviti. ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 @Bojan* Moj brat, gantanele , i corona bejbe . Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 Пре сат времена, Ayla рече Izvinjavam se. Neće se ponoviti. Nisi shvatila. Radi se o tome da kamičak ne želi da me udostoji svog odgovora, jer me smatra osobom niže vrednosti od sebe. Zato mi se ne obraća direktno. Ja i dalje ne znam šta je htela da kaže, iako si ti pokušala da objasniš. Vidim da si je nasmejala, znači da nije to. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 21, 2020 Пријави Подели Написано Март 21, 2020 пре 6 минута, Bojan* рече Nisi shvatila. Radi se o tome da kamičak ne želi da me udostoji svog odgovora, jer me smatra osobom niže vrednosti od sebe. Zato mi se ne obraća direktno. Ja i dalje ne znam šta je htela da kaže, iako si ti pokušala da objasniš. Vidim da si je nasmejala, znači da nije to. E, to je logika. Smaragdni kamičak and Bojan* је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bojan* Написано Март 22, 2020 Пријави Подели Написано Март 22, 2020 пре 9 часа, Ayla рече E, to je logika. Nenadmašan sam u tome. Ayla је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 On 3/21/2020 at 8:55 PM, Bojan* said: Radi se o tome da kamičak ne želi da me udostoji svog odgovora, jer me smatra osobom niže vrednosti od sebe. Није требало да је твртнеш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 @Bojan* Ево каква је то емотивна празнина кад се удају интереса ради, а не љубави. :''-( Твоје импресије? Vasilije., Дуња and Bojan* је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 4 часа, Натан рече @Bojan* Ево каква је то емотивна празнина кад се удају интереса ради, а не љубави. :''-( Твоје импресије? Isto mu dođe - kažu bračnici da je u braku samo svadba bezbrižna. O.o Натан је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 @Дуња A bre de si? Bojan* је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече @Дуња A bre de si? Dobar dan. Bojan* and Поет је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vasilije. Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 9 minutes ago, Дуња said: Isto mu dođe - kažu bračnici da je u braku samo svadba bezbrižna. O.o Где у Србији, са пијаном родбином и џиберским обичајима. Bojan*, Натан and Дуња је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 4 минута, Богомислић рече Где у Србији, са пијаном родбином и џиберским обичајима. Ne krljaj mi ovaj minimum romantike koji se na mahove javi, ne znam odakle (valjda pod uticajem romana i filmova sa Džulijama Roberts)... Bojan* је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 пре 36 минута, Дуња рече Isto mu dođe - kažu bračnici da je u braku samo svadba bezbrižna. O.o Дуњић, ништа им не веруј, оће они да лажу. Дуња and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука